704-es revision

Nem sokkal éjfél után az utolsó circumflexet is felraktuk az i re, najó maradjunk a pontnál… A lényeg, hogy elkészültünk azzal a nagy projekttel, amivel foglalkoztunk az elmúlt 2 hétben.

Ugyanis, amikor a céghez kerültem, már 2 hete dolgozni kellett volna ezen a munkán. De én még interjúztattam embereket, hogy feltöltsem a csapatom.

Végülis május közepétől kellett keményen nekiállni ennek, miután letudtuk a Cannesi fejlesztést. Tehát gyakorlatilag 2 hetünk volt egy olyan projektre amit 3 fejlesztővel számoltak 1 hónapra.
Nos, mi 4en voltunk, de mindenkinek megvoltak a maga hiányosságai. De közös volt bennünk, hogy egyikünk sem dolgozott még elötte keretrendszerrel php alatt (nem, nem CMSre gondolok, hanem Frameworkre).

Tehát egy ingoványos talajon kellett neki indulni egy olyan projektnek, ahol nem tudtuk mivel dolgozunk, a layout 4 psd fileból állt, az adatokat egy olyan külsős cég szolgáltatta ahol az adat exportálási szakember sosem hallott még hexa kódról és nem tudta mi az a \r\n, és életében nem generált még szabványos CSVt.
A csapatomból én tudok legjobban franciául, de én is csak 2 évig tanultam, és 4. évvégén 3ast kaptam belőle. A teljes dokumentáció az oldalhoz pedig természetesen franciául volt, és a mai napig nem készült el angolul.

Nos, valami ilyesmi körülmények közt kellett neki lódulni a fejlesztésnek, egy olyan projektben ahol nem lehetett késni egy percet sem. Hogy miért?

Association Nationale des Directeurs des Ressources Humaines

Mert május 31.-én este 18:00-kor a francia nemzeti személyzeti igazgatók egyesülete (L’Association Nationale des Directeurs et Cadres de la fonction Personnel = ANDCP) vagy valami hasonló névre hallgató szervezet fennállásának 60. évfordulóját ünnepli, és ezen apropóból nevet váltanak. Nemzeti HR Igazgatók Szövetsége (Association Nationale des Directeurs des Ressources Humaines = ANDRH) névre fognak hallgatni ezentúl.
Új névhez pedig új logó, új arculat, és új website dukál.

A következő 2 nap még apró ránc felvarrásokkal fog telni. A következő két hét, pedig egy úgy nevezett második etap része lesz, ahol is sok sok funkcióval fogunk még bűvülni.

Egy biztos jövöhéten egy napot kötelezően kiadok a csoportomnak pihenésre, bármi áron, mert a rászolgáltunk 🙂

704. revizó utánnam! 😉

“704-es revision” bejegyzéshez 2 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.