Eddig azt hittem ismerek pár konyha trükköt, de ez… 😀
Szóval mától tudjátok hogyan kell gyorsan krumplit pucolni…
Már csak azt nem tudom, hogy sült krumplit ezzel a módszerrel hogy kell csinálni… 😀
Mindig kész vagyok tanulni, annak azonban nem mindig örülök, ha tanítanak.
Eddig azt hittem ismerek pár konyha trükköt, de ez… 😀
Szóval mától tudjátok hogyan kell gyorsan krumplit pucolni…
Már csak azt nem tudom, hogy sült krumplit ezzel a módszerrel hogy kell csinálni… 😀
A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.
Mármint arra gondolsz, hogy lehet megcsinálni, hogy mint a kindertojást szétnyitod és kipotyognak az aranysárgára pirult sültburgonya darabkák? 🙂
Mert arra én is kíváncsi lennék!
:D:D:D
Majdnem erre gondoltam, igen 😉
Ez egy nagyon régi „krumplihámozási” módszer. Mindenki aki megfordult már konyhában egybekrumplifőzés közelében tudja. Sőt, jobb íze lesz a főtt kruplinak ha a héjában fő meg. Viszont ha rossz a krumpli egy része, akkor dobhatod ki a többi részét is.
Hát nem tudom.
Több mint tíz éve tudok főzni, de számomra ismeretlen volt ez a megközelítés.
Pedig a 300 fős reggelitől, a meghitt vacsoráig mindenféle kaliberben főztem már.
En a pocsomrol huzom le a bort igy
😀
Ez esetben nem irigylem a barátnöd 😀
Gus,
egyik irányba még csak csak el tudom képzelni (bár a forró víz kellemetlen lehet), de a másik irányba hogy működik? 😀 Áthúzod a csípődön majd mint a trikót, le a fejeden keresztül vagy hogy megy? 😀
beteg egy nep ez bazze.de tetszik, hogy mindent mas oldalrol kozelitenek meg, mint mi. legalabb nem unalmasak.