Egy nyugis este

Az irodában bent üldögéltem háromnegyed kilenckor, amikor meglátogatott András, a szigetjegyéért. Körbe mutogattam neki az irodát, majd úgy gondoltuk kajáljunk egyet Don Pepében. Az áldozat részemröl a fokhagymás-tejfölös csirkés pizzájuk volt. (In memoriam Szeged :P) Majd elindultunk hazafelé. Felmentünk hozzám, leraktam a cuccom, és elkisértem Mechwart-ligetig. Visszafelé úton azon gondolkodtam, hogy milyen jó, hogy korán hazaérek, lefekszem, és kialszom magam a holnapi Szigetelésre.

Ennek realitás alapja egészen addig meg is volt amig a 906 -os megállójában meg nem láttam Mozst és Schiptyt…

Kérdeztem, hogy hova mennek, meg ilyenek. Mondták hogy Blue Monkeyba, ami tölem 1 sarokra van. No, akkor nézzük meg, úgy sem voltam még ott. Schipty körbevitt, pacsizás mindenkivel. Kb senkit nem jegyeztem meg, bár nem is ez volt a cél.
Chico is lent volt, és éppen egy szöke kiscsajt fűzött.

Majd Mozssal levágódtunk egy kanapéra, és a fülembe duruzsolt egész éjjel, amig Schipty lelkigondozott és a csajokkal táncolt.

Chico vadászata eredményes volt, mivel egy óra körül a csajjal a szemközti kanapén egymásba is habarodtak… 😀

Kettő után úgy gondolta a hölgyemény, hogy lelép, és mivel nekem sem volt jobb dolgom 5 perccel utánna én is hazafelé indultam.

Ma reggel gondoltam, hogy megkeresem iwiwen, ha már felhozta hogy fentvan. És itt ért a meglepetés.
Bazmeg a Bujtás János lányával beszélgettem egész este! Ami önmagában csak azért mókás, mert Szeptember 9. -én a János és felesége Shala lesznek a vendég előadói egy üzleti rendezvénynek, ahol én is ott leszek 😀

Kicsi a világ 🙂

“Egy nyugis este” bejegyzéshez 14 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.