Tonight

Reflektálva noel back in (show) business írására gondoltam megírom a tegnap estét az én szemszögemből, különös figyelmet szentelve noel tekintetére, az olasz-magyar meccsre, és Krisz Rudira… 😀

Nos szóval úgy indult az este, hogy letettem a munka láncait, sietve elintéztem még pár dolgot, majd megváltottam a világot, és Arany János utcánál találkoztam Kicsivel. Én úgy indultam el, hogy ha már noel vezeti az esti karaoket, akkor azért végig maradok, őt csak egy sörre hívtam le, de ott ragadt velünk 😉

Amikor leértem már lent volt Bizsu és anyukája, Schipty, Chico, Márk, majd befutottak a Máté a Thurnherr lányokkal. Majd később érkezett meg Frida, és végül befutott Gandi is.

Szóval szép társulat verődött össze, bár Chico lelépett Andreas kedves megmozdulásán besértődve. Tény, én sem éreztem volna jól magam utánna.

És hova tünt noel mosolya, hát… Amikor 2:1-re vezettünk az olaszok ellen még meg volt, amikor 3:1-nél lefújták még mindig megvolt. Nagyjából akkor tünt el véglegesen, amikor megérkezett Égi Ági (:D). Először nem értettem, hogy eddig azért tördeltünk kezet hogy jön-e, de ha már ittvan mért kell gyilkolni tekintettel, de csak leesett, na.

Volt valami szám, amire igencsak szörnyülködő tekintetet vágott Andreas, mondtam neki hogy jó, akkor ezután Krisz Rudit szeretnék 😀 Azt mondja, jó a következő… És tényleg…
De miután kiálltam úgy Angiet énekelni, hogy sosem hallottam, ezután nem okoz gondot egy olyan szám, amit naponta játszottak a rádióban. Ha gáz, ha nem le kellett tolni. Just for fun.

Bár igazából aznap este sportot űztünk abból, hogy összeállítsuk noel „amelyik számokat legjobban utálom” című listáját.
De az kiderült egyértelműen, hogy Backstreet Boysért sincs oda 😀

Node, 4:00 kor elkezdtek kiterelni minket, és Kicsivel meg sem álltunk SubWayig. Aztán úgy gondoltuk gyalogolnánk Nyugatiig, de az éppen akkor érkező 2-es villamos (igen, kettes, nem négyes-hatos), és 923-as busz láttán úgy gondoltuk mégicsak tömeg közlekedjünk már.

Nyugatinál leugrott, és ment haza felkészülni arra hogy 3 óra mulva indul dolgozni, a helyére pedig felszállt Schipty, miután kibeszélgették magukat Fridával…

Nos szóval így telt a tegnap este, ma pedig valószinűleg Blue Monkey lesz terítéken.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.