Dorci

Most írnék egy kicsit Dorciról, ha már Hanna is megtette. Történt ugyanis, hogy tegnap este 11 körül Hanna kitalálta, hogy most bizony kimegyünk Dorcihoz, és a lezárjuk a vele lévő minden féle ügyet. Felhívta Kobit, hogy mi lenne, ha most így elmennénk egyet kocsikázni…

Olyan fél 12 körül vettek fel Vígszinháznál és indultunk neki meghódítani Gazdagrétet.
23:50 re értünk oda, és felcsengettünk:

– Szia, megjöttem a cuccaimért.
– Szia.

Valahogy itt éreztem, hogy nem fog merni lejönni. Ezért felhívtam a saját számomról, úgy hogy még a számomat is kiirattam, tehát nem mondhatja hogy nem tudja mivan. Nem veszi fel. Megpróbálom újra. Semmi.
Újra kapucsengő.

– Szia Hanna vagyok, jöttem a cuccaimért!
– Alszom, szia.

No, meg a k*rva anyád, még is hogy képzeled?
Kegyet gyakorolsz bazmeg, hogy az ember találja ki mikor vagy otthon, jöjjön el a saját cuccaiért, kompromisszumot nem lehet kötni, senkinek sem vagy hajlandó odaadni. Mégis kinek képzeled te magad? Bazmeg az angol királynő nem meri ezt megcsinálni.

Mindegy, elég gyorsan bejutottunk a lépcsőházba, majd fel a harmadikra. És elkezdtünk neki dőlni a csengőnek. Az ajtón át jól hallható volt, és elég erőteljesen szólt. Amikor meguntam lementem, és megnyomtam a kapucsengőt. Hanna azt mondta az összhatás szép volt.

Remélem közben a wcben kuksoltál és rágtad a körmeidet, hogy mikor húzunk már el, vagy a kedvenc füldugó készleteddel voltál éppen elfoglalva.

Végül, úgy határoztunk, félórányi folyamatos csengetés után, hogy elhúzunk. A parasztságnak is vannak fokozatai. De az amikor valaki ennyit mer hazudni, és ekkora bőr van a képén, az felháborító.

Mindeki elött, akik a Morrison’sos társaságból ismertek nyilvánvaló lesz a paraszt, minősíthetelen, gyerekes viselkedésed és az emberi inkorrektséged. Az hogy apukád mögé bújsz ennyi idősen, rólad szegénységi bizonyítvány.

Sok szerencsét külföldön.
Soha többé ne merj a szemem elé kerülni, mert nem lesz jó vége.

Ámen.

Frissítés: Dorci blogja szünetet tart.
Mintha egy kicsit a lelkére vette volna…

“Dorci” bejegyzéshez 14 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Dorci | Nio blogja
  2. Eddig balga modon azt hittem, csak a Feszty-korkep hungaricum, de latom a hiszti korkep is is.. Ezt a kis szosszenetet illett volna „no offense”-el kezdeni, de nem veletlenul maradt le.. […]

  3. Kaloz ezt nem en basztam el. Nem erzem azt, hogy gondolkodnom kene. De legalabb tudom mennyire tartassz, hogy ugy gondolod nem volt gyerekszobam es kurva anyazas nelkul nem tudok ket szot beszelni vele. Koszonom.

  4. Te is elbasztad. Ha nem a „baratsagotokat”, hat azt, hogyan kell megoldani egy ilyesfajta problemat. Es igen, ezen kellene gondolkodnod. Az meg, hogy mennyire tartalak nem attol fugg, hogy beszallok-e fikazni vagy sem, es attol sem, hogy megint elmondom (mint anno olyan 6 eve) , hogy igen, idegesit h minden masodik mondatodban van egy anyad/geci/fasz/kocsog/stb. Mea culpa, ha ettol tulsagosan erzekenynek tunok, de ez a „kibaszott noies vagyok” stilus meg mindig zavar.

    P.S: ezt miert nem a te blogodban fejted ki?

  5. Mivel oda nem irtal be, igy gondoltam itt valaszolok. Nezd Kaloz, egy honapja probaltam megoldani normalis, emberi modon. Nem sikerult. Innentol kezdve en nem erzem azt, hogy mashogy kellett volna, mert megprobaltam. Mondtam, hogy talalkozzunk es adja oda, hogy hozza le buliba, hogy adja oda kozos ismerosnek es igaz nem akartam elmenni hozza azutan a stilus utan amit megengedett, de felidegesitett annyira, hogy elmentem es akkor kozli, hogy alszik? Megis mit gondolt, hogy nekem egyszer nem lesz elegem?
    Azt, meg hogy milyen stilusban beszelek, egyreszt megszokhattad volna mar, masreszt ez is hozzamtartozik. Majd egyszer raunok.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.