Fényezős hétfő este, meg a Danubius BestOf

Ma fellebbentem a fátylat arról, hogy hogyan telt a hétfő estém, milyen bulit csinált a Danubius BestOf zenekar, kiaz a DjAnita, hogy mit kerestem megint a djpultban és hogy milyen módszert használ egy fénytechnikus a XXI. századi Magyarországon a nem kívánt terhességek elkerülése érdekében. Jó mi? 😀

Szóval a hétfő estém úgy ment, hogy letévedtem véletlenül Morrison’s 2-be, mert ugye úgy sem megy oda senki… De hogy hogy nem, lent volt Chico, és mondta hogy Hori meg Schipty is jön mindjárt.
Egéybként Ervin barátomnak sikerült nem aludnia a tegnap esti Monte Carlos móka után… Ezért hozott magával szemüveget 😀

Egyébként jöttek is. Danubius BestOf koncert volt, és ezért úgy gondoltuk, hogy ezt mindenképpen érdemes lesz megnézni. És valóban első sorból néztük az egészet. Ezek a srácok nem egészen normálisak, mondhatni teljesen hülyék, és házi pszichiátert kellene hozni magukkal, aki két szám közt kezeli őket, de hatalmas bulit csináltak, és még annál is jobb hangulatot.

Egyetlen atrocitás zavarta csak meg a koncertet. Egy kedves 16 évesnek tűnő kissrác sörrel a kezében állt mellettünk, és fujogott rájuk, meg nemzetközi karjelzéseket használva jelezte nem tetszését. Ezért Szilárd, az énekes felhívta a szinpadra és megkérdezte, hogy mégis mibaja van. Aztán NAGYON finoman elküldte egy másik terembe.

Szóltam a srácnak, hogy vegyen vissza, mert ez így kurvára nem lesz jó. Aszondja de, ez igy nagyon jó lesz. És tovább keménykedett. Aztán elindultam a karaoke terem felé, félúton megálltam beszélgetni az egyik biztonságival. Elmeséltem neki a történteket, és kérdeztem, hogy kiviszik, vagy én vigyem ki, mint törzsvendég.
Azt mondták az utóbbi lenne a legjobb. De mire tértültem fordultam a karaoke terem felöl, a srácot és a társaságát már vitték kifelé, így helyre állt számomra a világ rendje 🙂

Az énekesnek két szám közt jeleztem, hogy a srácot kivitettem. Megköszönte 🙂

No, aztán ahogy végeztek, elkezdtük a bulit a hátsó teremben. Apesz mellett ismét fényekkel játszottam egész este. Volt mikor jól, volt amikor kevésbé jól. Igazából kevesen voltak, és ilyenkor a lassú vörös fényeken kivül nem sok minden mutat jól.
Bár amikor volt a teremben 30-40 ember, akkor azért lehetett a jó hangulatot csinálni 😀
Idő közben csatlakozott a Dj pultban hozzánk Anita, Apesz egyik ismerőse. Nem, nem térdelt, csak a fényezés fortéjait próbálta ellesni, meg beszélgettünk pár mondatot.

Egyébként az épület legeldugottabb és legcsendesebb sarka kétségtelenül a klub terem dj pultjával szemben van. Oda nem lát kamera, félhomály van, oszlop takarja a külvilágtól, és kellemes bőrülögarnitúrával van megáldva. Ezt kihasználandó a szemfüles urak ide szokták behozni a nem sokkal korábban elejtett vadnak tekinthető nőnemű áldozataikat, egy kis enyelgés erejéig. Amikor dúrvúltak a dolgok, úgy gondoltuk adunk nekik egy kis fényt. Így a 3 as számú intellligens lámpa csak értük égett, direktbe irányítva arcukba.

Három óra körül bezártuk a bazárt, és elindultunk haza. Apesz hazadobott engem kocsival, majd Anitával robogtak tovább.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.