We are the world, ahogyan még soha

Nem kommentálnám különösebben.
Csak annyit jegyeznék meg, hogy komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ezt a dalt többé nem éneklem…

“We are the world, ahogyan még soha” bejegyzéshez 121 hozzászólás

  1. Hmm…
    Nem vagyok sem énekes, sem zeneszerző, csak egy ember a sok közül, aki szereti a zenét!
    Viszont egy óriási élménnyel lettem gazdagabb!
    Nagyon ott volt.
    Gratulálok!!!!!!!!

  2. Azt a kurva, tud valamit a srac… Zone ezek utan inkabb tenyleg ne:DDD :*

  3. Hát igen~:) ha jól sejtem országos karaoke bajnok volt tavaly és előtte~:))))) Gratula~:)))))))) azt a számot amit JamPub-ban énekelt azóta szeretem~:)))))))

  4. Gondolom nem kell leírnom, hogy nyilván a köbgyökét se tudom a srác teljesítményének, de azért hagy említsem meg, hogy egy profi hangosítással, normális kontrollal sokkal többet lehet kihozni egy fránya mikrofonból. Egyébként meg nem jön be, amikor valaki az eredeti számot akarja utánozni (ugye a srác minden énekesnél hangot vált..), jobban tetszik, amikor valaki a sajátjaként énekli a dalt. Bár megoszlanak a vélemények, hogy a karaoke melyikről szól, szerintetek?

  5. Ja, meg ha az eredetit akarja énekelni, akkor nem vágom miért nem szöveghű…

  6. Ákos: jelen esetben mivel több énekes dalolja az eredeti számot, belefért az „utánzás”..
    /szöveghűség megvolt, a felirat volt fos/
    állat.. párszor meghallgathatta ’85 óta a muzsikát..

    Én szívesen énekelem..

  7. Hadd vitatkozzam, de én is észre vettem, legalább egy helyet, ahol teljesen mást énekelt, mint az eredeti 😉

  8. Na és kit, érdekel a szöveghűség. Csak ebbe tudtatok belekötni! Szerintem elépesztő volt:))))

  9. Seedorf: nem a felirathoz képest, hanem az eredetihez képest nem volt szöveghű. Legalább 3-4 helyen, de ha gondolod meghallgatjuk együtt 😛 Én egyébként azt bírom, amikor valaki a saját hangját, személyiségét viszi bele a dalba, az ilyen utánzások, akár eredetirehajazás, akár paródia… nem jönnek be. (Hozzáteszem, hogy pl az All the small thingset én is utánozva éneklem, magamtól sose képeznék olyan herélt hangot, mint a srácok… :))

  10. rendkívül fair meghívni ezt a kölyköt, amikor ugye már korábban említést tettetek róla, hogy megnyerte az országos etvaszt (nem kétszer, csak egyszer) és ráadásul ebből él. speciel én vasvillával kergetném el az affektálós kurva nénikéjébe. egyébként is rühellem ezt a dalt, mint a szart. ja és terry fator ezerszer jobban csinálja a hangutánzást, ráadásul ő hasbeszélve énekel, vagy mi. ez a gyerek se nem újdonság se nem akkora szám, hogy itt most hűűű meg haaa.

  11. Noelnek szólnék ha lehet én 2005 óta ott vagyok a Jam Pubban mint néző és emlékszem te is indultál mint versenyző!!!Te hányadik is lettél……..BOCS!!!
    Azért vagy sárga mert kínai vagy?Vagy csak IRIGY!!!!!

  12. Az emberek egy rétege, aki az irígységből meríti erejét nevetség tárgyává vált. Noel, az ilyen utolsó patkányoktól kéne megóvni ezt a bűnöktől roskadó világot. Ebben a gyermekben angyalok bújtak meg, hogy ezen a gyönyörű hangon ébresszék rá a gyarló embereket arra, honnan is indultak és mi lényük igazi értelme. Évek óta figyelemmel kísérem már Dávid pályafutását és lenyűgözött az előadása. Remélem az ilyen szenny alakok mint Noel nem okoznak neki fejfájást. Bár Ő több annál minthogy felvegye az ilyen badarságokat. Csak így tovább angyalok hangja!!!

  13. Szerintem nagyon Jó volt!!! A hideg is kirázott a dal hallattán !Csak így tovább!Csak gratulálni tudok!!!!

  14. Nem tudom miért fikázátok páran a srácot!Azért van ez az ország itt ahol van, mert pár segfej már bocsánat,le szol egy olyan valakit aki,tehetséges a bot fülüek szerint is.Akinek az utánzás nem jön be,az egy dolog,szívesen meg hallgatnám az ő előadásában.Dávid ne hallgas a rossz akarokra nekik az jutott amit kaptak,tehetségen kivül. 🙂

  15. sziasztok megmondanatok nekem honnan lehet letölteni a
    Schwartz Dávid: We are the world

  16. Sztem ti nem tudtok angolul és ha elis cseszte a szöveget sztem ennyi ember előtt meg a kamera elött ti is elcsesznétek a szöveget.

  17. már kétszer elindítottam ezt a micsodát, de mindkétszer fél perc után leállítottam, mert nem bírtam elviselni se a hangját se a kiejtését. ma összeszedtem minden erőmet, mert láttam egy hirdetést az ertéelen és kiváncsi voltam, miért vannak ennyire oda ezért az emberek. de még most sem értem.
    láttam már jobb hangú embert, akár hetente láthattok ti is akár a moriban vagy bármelyi karás helyen.
    a hangutánzása sem akkora szám. a fejére meg egy zacskót kéne húznia. egyszerűen nem értem mér ezt az embert kapja fel a média. de ez az én véleményem és elfogadom másokét. ti nézitek. én nem.

    tunde! a kalap(p)al még mindig gondok vannak.

  18. Egyébként, akit nagyon érdekel a videó, az mailben keressen meg 🙂
    Történetesen az egyik barátom tette fel youtubera, gyanítom ideadja, ha igény van rá.
    De addig is youtube :]

  19. Ez a gyerek egyszerüen fullosan kiütött. Nagyon dúrván énekel és adja a jó isten hogy bóldogít még minket ilyen előadásokkal. De ha megfigyelitek a videót nem csak a hangja megrzóan szép hanem az előadó stílusa is. Ha valaki tudja hogyan tudom letőlteni a videót az írja meg a mail címemre. Nagyon hálás lennék.
    Mail: tyberer@citromail.hu

  20. szerintem szuper a srác miért fikázátok nem tom 3 oktáv nem kicsi szuper volt halyrá dávid

  21. ki a faszom találta ki, hogy három oktávot énekelt ki? akárhogy számolom, max másfél, arra meg még a sarki fűszeres is képes. zénó, vágd már ki az egy ip-ről nyáladzókat.

  22. rövid megfigyelésem szerint (ha valóban 3 ember 3 IP cím) dávid rajongó táborának igencsak gondja van a helyesírással. persze ezzel nem az értelmi színvonalukra próbáltam célozni.

  23. Én nem is értem mit fikázzák páran a srácot. Csináljátok a 3 oktávot utána!! Zámbó Jimmy 4 és felet tudott, amit ez a srác „megközelít”, és azt hiszem, Jimmyt lehetett szeretni vagy utálni, de a tehetségéhez nem fért kétség, és Dávidéhoz sem. Úgyhogy szerintem is jobb, ha páran elsunnyognak és befogják..

  24. Jah és még annyit hozzáfűznék, hogy a szám eredetiben is egy világsláger, világsztárok éneklik, úgyhogy nem tudom hogy jön hozzá valaki, hogy ezt is lefikázza. Pláne olyan, aki talán még nem is élt a szám születésekor. Szégyen. Magyarok. Irigyek. Hányok.

  25. Omg. (kezdem azt hinni, hogy ezeket a commenteket Zénó írja, hogy feldobja a hangulatot) 😀

  26. valaki nem bírja elviselni, hogy más a véleményünk. én örülök azért, hogy nem mindenki egyforma. és én szeretem a magyarokat. és képzeld ismerem/jük az eredetit.
    és valaki mondja már meg, hogy hol hallgathatom meg azt a három oktávot amit ki tud énekelni. na nem élőben. elég lenne csak a számítógépen, hogy kellő gyorsasággal tudjak offra kapcsolni. tényleg. őszintén. kiváncsi vagyok. csakmer valaki asszongya hogy 3 oktáv aztán azt higgyem el?

  27. Sziasztok Mindenki!
    Csak pár szót szólnék.Dávid a fiam.akárki akármit is mond nekem a legszebben énekel!Persze ilyen helyzetben számítani lehet pozitív és negativ véleményekre,ez így helyes.Mindenkinek joga van a véleményéhez,max. ha nem tetszik nem nézi.Csak próbálja meg mindenki az éneklést ha tud ha nem közönség előtt és vállalja el amit utánna kap.Egyébként miről is szól a KARAOKE?Sziasztok!Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat. A büszke Anyu.

  28. Jaj, ez a vita kezd fizikai fájdalmat okozni. Jó, tételezzük fel, hogy valódiak a hozzászólások. Az anyukáé is.

    Kedves anyuka és többi érdeklődő!

    Ha figyelmesen végigolvassák az első hozzászólásokat, senki nem mondta, hogy nem jó a srác. A legtöbb komment másra vonatkozott. Napsi, djzone és én is szoktam karaokezni és djzone valamint jómagam el is ismertük, hogy nagyságrendekkel jobb a srác (még akkor is, ha továbbra sem hallom a három oktávot az előadásában). És igen, ismerjük az eredetit. És igen, éltünk már akkor.

    De azt hiszem, ettől még nem kötelező, hogy tetszen. Mondhatnám irigységből, de miután a karaoke műfaja elsősorban a szórakozásról szól, tehát hobbi (nem vagyonszerzés, munka, khm), semmi okom rá. Én csupán annyit írtam, hogy az utánzós műfaj _nekem_ nem annyira jön be. Az irigymirigyes debilkedés se, meg az ilyesmi se. Jobban szeretem, ha valaki a sajátjaként énekli a számot.

    Ez egy _szubjektív_vélemény_. Ahogy láttuk, sok embernek bejön, talán kevesebbnek nem, de senki se fog igazságot szolgáltatni, mert ez nem bíróság. Hülyeség azon vitatkozni, hogy jó dolog-e az csokifagyi; remélem értitek a párhuzamot. És igen, egy anyának mindig a saját fia lesz a legjobb, legszebb, legeredetibb… Miután nem vagyok anya, ezt az érzést meg is hagyom másoknak. A saját gondolataimat meg ugyanúgy le fogom írni ezentúl is, akár tetszik, akár nem, remélem senki se fogja felkötni magát miatta.

  29. kedves büszke anyu!
    sokunk, akik ide irogatunk és nem feltétlenül kedvezőeket a fiára nézve csak azért merjük nagyra nyitni a szánkat, mert mi magunk is hetente „megcsillogtatjuk”a hangunkat, ha azt annak lehet nevezni. de nem is csak ezért, hanem, mert akár hétről-hétre látunk és hallunk a fiánál tehetségesebb embereket, akiket sajnálatos módon nem kap fel a média, holott ugyanúgy megérdemelnék.
    és mint ahogy írta szerencsére meg tudjuk/om válogatni mi az amit nézek és mi az, amit nem. én ezt nem.
    de mint ahogy írtam kettővel ezelőtt a három oktávra kivácsi lennék. erről felvételt szívesen várok.

  30. Egyébként meg nehogy már csak az írhassa le a véleményét, aki karaokezik… Egy filmről is elmondom, hogy tetszett-e, pedig nem írok forgatókönyvet, nem rendezek stb.

  31. Teljesen igazatok van! Nem is vitatkozni voltam itt,csak reagáltamA három oktáv egy quintet egy opera énekes állította,lehet ,hogy nem volt igaza.Én nem értek hozzá.A karaokékon én még eddi mindenkit megtapsoltam,mert bátorság kell ahhoz ,hogy az ember kálljon mások elé akármilyen is.Jó vagy esetleg kevésbé az.Én biztos nem mernék.De ugy érzem itt ti is nehezteltek amiatt ha más véleményt mond.Ezeknek az oldalaknak pedig pont ez a lényege.További szép napot nektek.Sziasztok.

  32. Zone a postoddal jól felkavartad a kedélyeket~:))))))) Nekem tetszik ahogy énekelt meghívottként az országoson de ugyanakkor Ákossal és napsival is 1értek~:)

  33. Az én hozzászólásom nagyon is valódi..és én sem karaokézom, és én is elmondom a véleményem, még szép. Azt sem tudom ki énekel a fentebb szólók közül és ki nem, és hogyan stb…de nem is róluk van itt szó.
    Most látom, páran mossák kezeiket, hogy nem mondtuk, hogy nem jó a srác, stb….hát feljebb egészen más véleményt alkotott egyik-másik ember..akinek nem inge, nem veszi magára…igen, látom, én is komoly vita kezd kialakulni, persze ez azért van, mert kinek ez, kinek az a véleménye. Nem is igazán ezzel van a baj..
    Hanem a sok gúnyos és irigy megjegyzéssel,trágár kifejezéssel-ami a saját szegénységi bizonyítványát hivatott jelezni-célozgatással.stb, ami fentebb van. El lehetne még vitatkozni ezen, de nem érdemes…:(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.