Hétvégi felhozatal

Nos, mint arról már írtam,jó szokásommá vált újabban, hogy reégen nagyon szeretett moziban vagy más egyéb forrásból látott filmeket megszerzem dvd korongon. A mostani hétvégén 3 film és egy koncert felvétel volt az áldozat, további 4 audió album mellett.
A filmek az S.O.S Szerelem, a Bridget Jones naplója és a DareDevil volt. A koncert korong a Jazz+Az utolsó koncertje lett, extra kiadásban, mellékelve az összes eredeti klippet, aznapi interjúkat, és 3 werk filmet.

Az audio szekció úgy néz ki, hogy a kezembe akadt egy „A Collection of Roxette Hits”, és lebeszélni sem lehetett arról, hogy megvegyem. A második cd, amit megláttam, és nem tudtam otthagyni Kelly Clarkson – Breakaway cimű albuma.volt. Meglepően nem a címadó dalt szeretem róla, hanem a Gone címre hallgatót, mint arról már volt szó.
A harmadik cdt, amit nem tudtam a polcon hagyni a Nagy Szerelmes lemez volt, amit akkoriban hallgattam amikor Layzával szétmentünk.
A negyedik pedig már csak egy kvázi korona volt az összesre, a Now.hu 8 dupla cd volt.

Jazz+Az, Dare Devil, SOS Szerelem, Bridget Jones naplója, Kelly Clarkson - Breakaway, Roxette - A collection of their 20 greatest songs

“Hétvégi felhozatal” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Hát, mit mondjak, színvonalas válogatás. Biztos otthagytál vagy tízezer forintot erre a szemétre. Gratulálok! 😀

  2. Szerintem kb. 30-at 🙂 Amúgy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, nem?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.