YouTube linkek tiltása

Személyes tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy a Microsoft bekeményített, és mától tiltja a youtube-os urleket MSN üzenetként.

Kiváncsi leszek, hogy ezért a megmozdulásért az Európai Bizottság megint hány millió euróra fogja megsimogatni a kis arcát. Vagy majd jön a full kamu, hogy hát tévedés volt..?

A Microsoft mindig azt hiszi, hogy ő mindent megtehet, csak nem azért építenek az emberek információs társadalmat, web kettes oldalakat, hogy a nagy M$ majd egyszer csak lekorlátozza őket, kénye kedve szerint.

Az oké, hogy megy a nagy szörcsendzsin háború, és hogy Billy Boy beigérte, hogy hude ilyen-olyan szuper szolgáltatásokkal majd most tömegesen mindenki lájv szörcsöt fog használni… Ilyenek után, azt hiszem, már csak azért sem szavazok bizalmat nekik.

Kapcsolódó Wikipedia oldal

“YouTube linkek tiltása” bejegyzéshez 17 hozzászólás

  1. És sokan azt gonolják h csak azért nem szeretek M$ vackokat használni mert nagypofájú linuxos vagyok… irc a legtisztább én azt mondom, ott minden úgy megy át ahogy leírtad, és IRCneten meg aztán mindenki szűrje magának a spamet, meg intézze a saját dolgait.. Málykroszoft monnyon le!

  2. Az a gond, hogy nem csak te dontesz, hanem az ismeroseid. Ha ok nem IRC-t, hanem MSN-t hasznalnak, akkor kesz. Meg akkor is, ha kozbeiktatsz egy IRCMSN proxyt, mert az o oldalukon akkor is cenzurazni fog a rendszer.

    BTW typo: Egy bátor megjegyzés » ér_ek_ezett a(z) “YouTube linkek tiltása” bejegyzéshez

  3. Nem hiszem, hogy a klienstől függ, mivel az msn szerverei szűrnek… volt még pár vicces húzásuk, pl amikor egységesen filterbe rakták az .info tld-es címeket, mert ugye az mind pornó vagy minimum káros oldal.

  4. ha mar annyira szurni akarnak, szurhetnek a kecseg msn virusok altal generalt urleket, mondjuk siman domain szerint.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.