Designer húst!!!

Nyers designer húst akarok ebédre… Saját zsírjában szénné sütve…

Wah.
Szóval egy picit most így nem vagyok a helyzet magaslatán, és hangosna anyázok a designerekre, akik ezt a szart csinálták.
Esküszöm az összes designert megtanítanám sitebuildelni, és csak utánna engedném photoshop elé.
Oké, olyan desgn nincs amit nem lehet valahogy megépíteni (x)HTMLbe. De…

Ha mondjuk egységes oldal templatekkel dolgozunk, amibe nem lehet belepiszkálni. Ergo magán a htmlen nem lehet módosítani, akkor kezdenek előjönni a problémák…
Arról nem is beszélve, hogy nem használt, talomban lévő segéd elemekkel pedig nem nagyon van tele az oldal. Nem lehet minden basszus CssZen Garden.

“Designer húst!!!” bejegyzéshez 52 hozzászólás

  1. te szereted, ha mi ilyen kis hobbi netezők egy szót sem értünk a postodból, mi?
    mer ha nyersen akkor mééééér saját zsírjában szénnnné és mijafene az a taloM? 😛 🙂

  2. napsi, a talom az olyan mint a talon, csak E/1. személy birtokos. 😀

  3. Tény és való, hogy aki CSAK grafikát készít, sokszor nem is gondol arra, hogy utána azzal mit lehet kezdeni, mennyi idő lesz elkészíteni, mennyi lehet a későbbiekben alakítani (rugalmasság), mennyi lesz a lap letöltési ideje stb..

  4. Többnyire valóban az van, hogy a designer úr rajzol valamit, aztán mi kinlódhatunk 😀 A gond szerintem ott van, ha az illető megkapja a második munkát is, annak ellenére, hogy az elsőt nagyon „eltervezte”. Ha freelancer az egyén, kell szólni neki, értelmes ember révén, majd csak utánanéz a dolgoknak és a következő munka akkor talán majd jobb lesz. Ha cégen belöl van a helyzet, igazán nem ártana, ha a „felső réteg” tartana ilyen trainingeket: alapfokú sitebuild designereknek, kreatív elemek sitebuildereknek, stb. Természetesen ennek két módja is van:
    1. a vállalkozás keretein belül maradva, egymásnak tartanának kis előadásokat, beszélgetéseket és/vagy vitákat a különböző szakok képviselői … szerintem nem is túl hosszú távon megtérül az így „elvesztegetett” idő, mivel a jovőben már akarva, akaratlan, a designer is picit úgy fog gondolkodni, hogy azt lehessen majd lekódolni véres izzadtság mentesen.
    2. kissé költségesebb forma, szakképzet pedagókusokat/trainereket hívni és megismertetni a tervezőkkel az oldal készítés alapjait. A végikement szinte ugyan az. A második esetből hiányzik a csapatépítő szellem.

    Remélem nem mondtam marhaságot, de szvsz ez egy megoldás vagy megoldás fele vezető út.

  5. Elmondtam egyébként a felső vezetésnek a problémát. Mondta hogy ő nyitott arra, hogy tovább képzéseket tartsunk egymásnak. Vagyis mi a designereknek, a designerek meg nekünk…

    Bár nem tudom mit tanítanának… Tipográfiát, távolságokat, arányokat, arany-metszést? 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.