Jó az ilyen :)

Szokatlan, én egészen furcsa szombatom volt, már csak azért is, mert elkezdtem eleget tenni, a múlt szerdán tett ígéretemnek, és elkezdtem visszatérni abba a kerékvágásba, aki valójában vagyok.

Egészen sok emberrel sikerült találkoznom, és sokan meg sem ismertek így hosszu hajjal.
A múltkori esküvőt leszámítva nagyrészük elég régen nem látott. Végülis majdnem délután kettő volt, mire befejeztem a beszélgetést, és elindultam a városba, együtt ebédelni Totyával. Utánna pedig elmentünk és intéztem neki is vodafoneos 3g előfizetést. Mivel, én meglévő ügyfél vagyok, ezért most 3 hónapig ingyen netel a lelkem 😀

Aztán, ment mindenki a dolgára. Mármint ő ment, én meg maradtam otthon, és dolgozni próbáltam egészen este 11-ig, amikor is elálmosodtam, és elhúztam aludni.

Reggel 8-as kelés lett a dologból, majd felhasználói levelekre válaszoltam, és folytattam a munkát. Gyomor tájékon erős késztetést kezdtem érezni 9 óra után, arra vonatkozólag, hogy reggelizni kellene, ezért teljes harci díszben elindultam reggeli vadászatra. Ebből végülis egy laza 2 órás séta lett, némi napozással a Margit-szigeten,majd Jászain egy gyrossal csak kielégítettem az eredeti harci feladatom.

Ebben a formában ezt minden nap eltudnám viselni 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.