BKV Ügyfélszolgálat válaszol

A péntek hajnali történetemre, ezt a levelet kaptam a BKV Zrt. Ügyfélszogálatától:

Tisztelt Lakatos Zsolt!

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat, melyben ellenőr munkatársaink munkavégzésével kapcsolatos elismeréséről írt.

Őszintén örülünk, hogy szolgáltatásunk igénybevétele során kellemes tapasztalatokat szerzett dolgozóink magatartásának, munkavégzésének köszönhetően. Bejelentését továbbítottuk az illetékes munkáltató felé annak érdekében, hogy munkatársainkkal ismertesse az Ön sorait.

Bízva abban, hogy a jövőben szolgáltatásunk igénybe vétele során még sok pozitív tapasztalatot szerez, jó egészséget, Társaságunk járművein pedig kellemes utazást kívánunk.

Budapest, 2008. június 24.

“BKV Ügyfélszolgálat válaszol” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Ez a szabványválasz nyilván a ritkán használt F12 gyorsbillentyűre jött elő Gizike kezéből.

  2. Nekem nem írtak válaszlevelet… mikor megírtam nekik, hogy lerúgtak az ellenőrök (mellesleg a hajléktalan különbűl nézett ki mint ők és különb szaggal rendelkezett ) az éjszakairól úgy hogy érvényes cuccosom volt rá…. erről ennyit…. De örülök, hogy neked legalább válaszoltak~:)

  3. Ez esetben ajánlom neked a bkvfigyelo.blog.hu -t, oda szoktak kikerülni az ilyen és ehhez hasonló attrocitások.

  4. Nem tudom ezt az írást fogja e valaki is olvasni, mindenesetre egy kis betekintés a BKV aljas és szemét módszereiről. Gyermekemet aki ( 20 éves egyetemista ) egész évben megváltja a diákbérletet, kivéve a karácsonyi időszakra eső napokat. 2008 01. 01. én megbüntette egy ellenör , mert nem volt nála jegy. Szilveszteri buliból jött haza, nyilván kicsit ittasan. 2008 07.22.-én jött meg a pótdíjbefizetéséről szoló csekk 24000 Ft-ról. A gyerek nem emlékezett semmire, hisz ha igen akkor nyilván még akkor szólt volna. Most kérdem én, már elnézést, mi a kurva anyja tartott a békávénak HAT hónap hogy kiküldjék azt a kibaszott csekket. Ha jól tudom 30 nap után értesitést kell küldeniük. De nem, ez a rohadt társaság lapít a szarban, vissza élve amivel csak lehet, nehogy az ember tudomást szerezzen az adósságáról, mert még a végén kifizeti, igy elesnek a nagyobb pénztől. Hát így jártam, ráadásúl sehol egy cim vagy telefonszám ahol az ember panaszt tehetne, vagy legalább az azstalt rájuk boríthatná. Remélem legalább egy ellenőr elolvassa és elszégyelliu magát, hogy szilveszterről újévre virradóan ki tudott baszni egy fiatal sráccal. Minden ellenőrnek kívánom hogy az élet más területén ha van gyereke járjon így.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.