Nyüzsgés

Nos igen, megint nem írok eleget a blogomra…

De ez ismét azért van, mert nem nagyon unatkozom.
Vagyis, pontosabban az van, hogy a WordPressel kapcsolatban újabb fákba vágtam a fejszémet, éppen két szálon fordítok, rendezgetem a fordító csapat dolgait. Ezenkívül próbálok néha aludni, hétvége óta, pedig egészen sokat „raboljuk” egymás idejét Henivel, különöző formában.

Valamint foglalkozom a privát munkáimmal, sablonokat fabrikálok a meglévő oldalaimhoz. Csiszolgatom a bővítményeimet és reklám oldalaimat mert több elkezdett erőteljesen pörögöni.

Például az Advanced Category Excluder nevű gyermekem, holnap fogja ünnepelni az első szülinapját, és holnapután a 15.000 letöltést. Ezzel együtt egyre nagyobb ismertséget kapok, mind magyar, mind nemzetközi WordPress körökben, ami sok kapott e-mailt jelent, kérdéseket, supportot, támadásokat, vitákat, stb.

Szóval, a fáradtság, az öröm és dicsfény érdekes hangulatában úszom 🙂

“Nyüzsgés” bejegyzéshez 4 115 hozzászólás

  1. Azt hiszem nagy tévedésben élsz,
    ha úgy gondolod, hogy bármire is irigykednem kellene 🙂

  2. kellene nyitni egy irodát, ahova olyan lányok jelentkezését várnánk, akiknek sivár a nemi életük. Felkarolnánk őket és segítenénk őket. (Értékellek, mint embert feliratú pólójában Zsolti fogadná őket :))

  3. hehe, ez nagyon jó :))))) bár kétlem hogy sok jelentkező lenne, ehhez már nagyon elkeseredettnek kell lenni..

    m1key Says:
    július 25th, 2008 at 11:25

  4. neeeem, teee 🙂 hogy a sivár nemi életű lányok segítségért jelentkezzenek bárkinél is, így értettem, de szerintem ezt úgy is tudjátok :))))))))))))

  5. m1key: végülis ez is egyfajta tehetetséggondozás 😀
    Bár nem hiszem,h Zone vállalná,h minden nap ugyanabban a pólóban kellene díszelegnie 😛

  6. egyszer valaki ha jól hallottam külföldön csinált egy felmérést, hogy látatlanba odament hölgyekhez és megkérdezte őket, hogy akarnak e d4gn1. Az eredmény szerint több volt az igen, mint a nem 🙂 Igaz egy pár pofont is kapott és táska csapkodásba is volt része. csak be kell vállalni 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.