Este

Nem rég értem haza a mai szolid Parázsban vacsorázós, aztán Morrison’s Operában énekelgetős estéről.

Fura dolgok kavarognak most bennem, legalább annyira fura, és érdekes kettősségek, mint a zene amit most hallgatok. Ez pedig nem más, mint Dj Pedro – Himnusz Extended version.

[audio:dj_pedro_-_magyar_himnusz_extended_edition.mp3]

A dolog ugye azért fura, és ijesztő, mert azért csak a himnuszunkba nyúlt bele valaki, igaz nem túl bénán. De, azért mindenki feljajjdúlt rá tavaly novemberben. Viszont, jól esik hallgatni, mert mégis azok a dallamok szólnak belőle, amik egy magyar szívét a legjobban melegítik, és az elektronikus zenéhez szokott fülem is jól érzi közben magát. Egy igazi balearic hangulatú dolog lett így belőle.

Mindegy, nem cizellálom tovább.

Menő-manó is megy aludni, és keres kispárnát… 🙂

Kanji

“Este” bejegyzéshez 14 hozzászólás

  1. Nyilván bárhol megállná a helyét egy ilyen zene, csak azt nem értem, hogy egy magyar DJ a jófaszér nem tudja békén hagyni a nemzeti himnuszt. Nem lehet máshonnan ihletet meríteni, vagy mi? Annyi zenei alap van, amiből lehet válogatni…

  2. Valami „botranyt” kelteni kell, kulonben nem lesz a neve ismert(ebb).. Es mire csattan fel mindenki? Hat erre… Most irjam Kiszel Tuncit? Mibol el es miert nezi meg az is, aki utalja?:D
    De ettol fuggetlenul igazad van:)

  3. Jo ez a kanji jel amugy…. de miert kinaiul kell szeretni?:D:D:D

  4. Engem nem zavar, ezért meg is hallgattam, nem nagy szám, de nem is olyan rossz. Csak azt nem értem, hogy nem lehet máshonnan ihletet meríteni, amikor annyi téma van a világban.

  5. ha jol emlekszem, volt egy anima sound system verzio is, azt sem szerettek a nepek

  6. Parázs az Szobi utca jah 🙂

    Ezt a kanjis dolog meg egyelőre titok, hogy miért kerül ki, de majd elmondom, wehe 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.