Ismét egy hetes lista

A héten két felhívást is kaptam, ilyen írj magadról hét dolgot, stb. jellegű játékra. Ahogy nézem voltak már nálam ilyen mókák, hogy írjak olyanról, amiről még soha, meg érdekes, meg mittuomén.

Az egyik ilyen felkérés Győzőtől jött, a másik pedig Natitól.

No, akkor nyissunk egy újabb hetes listát:

  • Tudok origamizni. Ezt néhányan tudják rólam, mert lehet, hogy látták már hogy madár (DARU!) hajtogatás közben. Ennek a története, valamikor 10 éves korom környékére nyúlik vissza, amikor karácsony estéje előtt 1 nappal ráébredtem, hogy milyen ünnep jön, és senkinek nem csináltam még ajándékot. Ekkor felcsaptam a polcomról Robert Harbin: A papírhajtogatás művészete című könyvet és így indult a szerelem 🙂
  • Énekkaros voltam általános iskolában, szinte egyedül fiúként. Ennek a perverziónak a csúcsa az volt, amikor 7. osztályosként a karácsonyi műsorban szólóztam.
  • Az előbb említett korszakból ered a jó emlékű Emberek zenekar iránti szeretetem.
  • ’98 óta hallgatok houset. Az első ilyen jellegű kazettám(!) az In Da House 4 volt, valamint ATB Movin’ Melodies albuma (ezt fél éve megvettem cdn, nagy nosztalgiával örzöm is rendesen)
  • A rock/nu-metal iránti szeretetemnek két forrása van, nagyjából egy időszakból ered, de mindkettő két leányzóhoz köthető. Rengeteget hallgattam az In The Endet, egy kemény pofára esés után. Ezután nem sokkal, egy nagy lamour miatt hallgattam bele a Nickelback The State című albumába, ami egyébként azóta sem tetszik (viszont szintén a polcomon pihen, történelmi okokból), de a zenekart azóta nem kicsit megszerettem.
  • Bár gazdasági szakközépbe jártam, de posta szakon végeztem, az utolsó ilyen évfolyamban, mivel következő évtől megszűnt ez a képzés, de azért közgázból érettségiztem. Azért ezen a szakon és nem gazdasági-informatikán, mint ahogyan azt tőlem várták, mert matekból húztak második félévkor. Igen, Édesanyám matematika tanár, a kisfiát pedig buktatták… Van ilyen 🙂
  • Mint a tenyeremet úgy ismerem az Észak-Zemplénben Bózsva, Pálháza, Fűzérradvány, Kishuta, Nagyhuta, Kőkapu, Fűzérkomlós, Nyír, Telkibánya térséget -annak ellenére, hogy nem szeretem a hegyeket, mármint utazás szempontból – mert ’93-tól 2000.-ig minden nyaram itt töltöttem.

Viszont én szemét és alávaló leszek, és nem gurítom tovább senkinek.

“Ismét egy hetes lista” bejegyzéshez 14 hozzászólás

  1. énis tudom ám origamizni:) 1x majd rendezhetünk versenyt 😀 😛

  2. Nem értem, megkérdezed, hogy tudok-e még belekötni valamibe, aztán amikor megteszem, törlöd 🙁 *sír*

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.