Karácsonyi üdvözletek smsben

Tavaly sikerült felraknom, egy karácsonyi üdvözletes összeállítást összeállítást, amire most egészen sokan keresnek, ezért gondoltam megint begyűjtök párat.

Karácsonyi sms üdvözlet

Eljött az évben az utolsó napod! Jókivánságomat sms-ben kapod. Kívánok én Neked Boldog új Évet, sikerekben gazdag örömteli szépet!

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!

A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás.
A mai nap öntse el szivedet a jóság és a szeretet,
s ez tartson ki, ameddig lehet! Boldog Karácsonyt!

Fenyő illat van a házban, dió, mák a friss kalácsban.
Havas, Fehér, Puha, Álom, Hóban lépeget a karácsony.

[ad]

Csodás ünnep a Karácsony,
a Földre eget varázsol. F
Fenyőágon gyertya lángja,
csillagot visz kis szobánkba.
Mindenkinek kívánom,
legyen szívében Boldog Karácsony!

Jeles ünnep, szép zöld fenyő,
csengő csilingel a fákon,-
legyen békés, boldog ünnepetek,
szívemből kívánom!

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon.
Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű!
Áldott ünnepet!

Csendbe csengő, halkan tovahangzó
és dagad a mélyből új harangszó,
hozzon néked örömet és békét!

[ad]

Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

“Karácsonyi üdvözletek smsben” bejegyzéshez 32 hozzászólás

  1. én nem szoktam ilyeneket küldözgetni és ezért mindig gondban vagyok ha ilyeneket kapok.
    angliában van a lapoknak nagy hagyománya. én ledöbbentem hogy minden házban százával gyűlnek a karácsonyi üdvözlőlapok. kipakolják valami látványos helyre, hogy a szomszéd lássa. na az amúgy teccene, ha nem arról szólna már, hogy ki kap többet.

  2. szerintem hülye szokás az sms is meg a lap is.. cégnél tonnaszámra kapunk partnerekről és mindig röhögve iktatom őket a szemetesbe 🙂 persze ez nem jelenti azt hogy mi ne küldenénk tonnaszámra, de mi legalább unicefeseket 🙂

  3. Ize … 😛 Ha valakinek kuldenek hasonlot, akkor a tobbi ismerosom megkerdezne, hogy o miert nem kapott, szoval altalaban csak azoknak kuldok, akiktol kapok, s az esetek nagyreszeben olyat kuldok vissza Ynak, amit Xtol kaptam, igy nem kell hasonloval torni a fejem 🙂

  4. Ezidáig én azoknak küldtem, akikre szeretettel gondolok különösen a szeretet ünnepének közeledtévcel (is). A kapottakat pedig kiragasztom a bejárati ajtó belső felére, hogy lássam, hányan gondoltak ránk, családomra szeretettel. Ilyen egyszerű!

  5. nemtudom,ki hogy van vele de nekem a szeretet nagyon fontos. szerintem aki nem szeret az üres lény. én szeretek ilyen üziket kapni és nagyon szivesen küldök hasonlókat azoknak akik fontosak számomra./ CSALÁDOM/

  6. Hiába van 3000 ismerősöd bejelölve iwiw –en, vagy a facebookon – ha Karácsonyra nem kapsz 1 üdvözletett sem akkor 0 vagy ,hiszen senki sem gondol Rád. Minél többet kapsz , akár Üdvözlő lap – amit en nagyra becsülök- akár sms-t , annál értékesebb vagy , elvégre Ők gondolnak rád Szeretettel.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.