A porzsák

Van egy nem túl új, de nem is 30 éves porszívóm, nagyjából 8 éves lehet, legalábbis, annyi ideje biztosan velem van, lévén azóta élek Pesten. Ő egy Electrolux Xio. Az aktuálissá vált költözés miatt a szokásosnál nagyobb igénybevételnek lett kitéve, aminek eredménye az lett, hogy megtelt a porzsákja, ami közös történetünkben nem egyedülálló eset, viszont az utolsó darab volt. A helyzet megoldására gondoltam, hogy szerzek utódot, csak ez nem volt olyan egyszerű.
Történt ugyanis, hogy pár órás netes böngészés után megállapítottam, hogy gyakorlatilag csak online lehet beszerezni ezt a dolgot. Ami meg nem játszik, mert ma kell, nem tudok 4-7 napot várni rá.

Végül, felhívtam a márkaszervíz két csodálatos üzletét is, az egyiknél elhajtottak, a másiknál mutatott az úr némi irányt, hogy ugyan próbáljam már meg az Erzsébet királyné útján lévő alkatrész boltot.

A kívánt porzsák itt sem volt, viszont a szokásos utángyártott trükk itt is működött. Így egy 40 perces utazás után, megdicsöülten vehettem birtokba csodás új porzsákjaimat.

Vegyétek, egyétek, ez a mai napra rendelt evangélium.

Frissítés:
Egyébként, innét kellett volna porzsákot beszerezni. Egy picit közelebb van, mint az alkatrész bolt…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.