Jelen-lét

Azt hiszem az utóbbi pár napban, én valamerre teljesen másféle járok gondolatilag, mint amerre kellene, de az biztos, hogy nem igazán vagyok jelen, sajnos.
Történt ugyanis, hogy tegnap előtt, – ami kedd – tanitáson voltam a mesteremnél, de annyira nem voltam ott, hogy 30 percet beszélt, és a kimondás pillanatában még értettem miről van szó. Fél perccel később, már fogalmam sem volt róla…

Ugyanilyen hangulatú volt a ma este is, ugyanis két órája be szeretném kenni a hátam egy krémmel, ami a sporttáskámban van, de nem tettem, majd lefekvés előtt – hajnal 1-kor – jöttem rá, hogy fogalmam sincs hol a táskám, pedig fél 10-kor azzal szálltam ki Gréti kocsijából. Átnéztem a lakás, valamennyi szögletét, de sehol, még az abszurd helyeket is a kamrától a teraszig, de sehol. Ekkor arra gondoltam, hogy biztosan az ajtó előtt hagytam, mert letettem az ajtónyitáshoz. Természetesen, nem volt ott. Elkezdtem fortyogni, hogy biztos ott volt, ki az a mocsok aki képes elvinni az ajtóm elöl a táskám… Egyuttal elkezdtem kérvényt fogalmazni a biztonsági kamerák kepeinek kikéréséhez, és a röplapokhoz, amelyben a tolvajt sértettem volna meg emberi méltóságában, és egyúttal helyeztem volna kilátásba egy 5-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel járó testi fenyítést. Aközben elindultam közbejárni a lépcsőházat, hátha az aljas tolvaj kidobta, lévén csak egy fehér póló és egy törölköző lapult benne. A tető feljárótól a szemetesekig mindent átnéztem, és persze semmi. Sétáltam pár percet az utcában majd jött az ihlet, hogy bazmeg tuti hazajövés előtt bementem az utbaeső non-stopba, ahol leraktam a táskám, de ki nem jöttem vele…

Nem húzom tovább e könnyfakasztó történetet, ott volt. Bár nem ahol hagytam, hanem a biztonságiőr már hátra vitte, mert mégis csak több oraja gazdátlanul feküdt ott.

“Jelen-lét” bejegyzéshez 16 hozzászólás

  1. heló..vmilyen oknal fogva töbedszer keveredem az oldaladra..gondoltam, akkor koszonok es kerdezek…hatha visszahoznak a jelenbe e kerdesek…szoval szevasz, nobol vagyok, egy tizessel idosebb, kétgyerekes, házas családanya…harmadszor kezdem az Amway uzletet Magyarországon, kozben volt másutt is kezdocsomagom, mig kalandoztam erre-arra. Jan. 13-án léptunk be, már a 8. csatlakozónál tartunk sőt már van belépőnk mélységben is. Viszont tele vagyok kérdésekkel, kételyekkel, s ha lehet, kérdeznék, mert úgy tűnik, folyamatában megélted a nagy váltásokat. Én 99-ben elhúztam az országból és arra jöttem vissza, hogy se BBS, se N21, se kazetták, se könyvek…most is James csoportjában vagyok, de nagyon hiányzik a korábbi hév, lendulet, profizmus. Hová lett? Látom, hogy Irénke, aki Gidó felett volt közben idehaza és Szlovákiában is gyémánt lett, viszont maradt a N21-ben. Hogyan lehetséges ez? Én is választhatok kedvem szerint szisztémát? Hogyan és főként miért történt ez a szétválás és milyen most a N21 a korábbihoz képest? nekem úgy hiányzik! Köszi előre is, Ilka

  2. Szia, hát valóban nem egészen ide tartozót kérdeztél, de kezdjük az elején.

    2001/2002 között történt a szakadás a Vágyi/Gidófalvi csoportok és a többi Network21 szervezet között, amikor is sikerült a zérótolerancia elvébe ütköző külföldi munkát végezni, meg nem nyílt piacokon, főleg Szerbiában, Ukrajnában és Oroszországban. Ennek az eredménye lett az, hogy Gidófalvi Attilát kizárták az üzletből, és a teljes jövedelmétől megfosztották. Ő jelenleg az FLP-t erősíti, legjobb tudomásom szerint.

    Kezdetben teljesen saját utat kezdtek járni Jamesék, majd rájöttek, hogy szükségük lesz némi felsővonali segítségre, aki nem lehetett más mint Max Schwarz, mivel ő volt az egyetlen olyan felsővonaluk, aki nem a Network21-hez tartozott. Így alakultak át itthon a rendezvények és vegyítették a Jim Dornan féle módszereket a Schwarz módszerekkel.

    Egyébként, én, mint aki üzletileg nem érdekelt a sikeredben, azt javasolnám, hogy gondolkodj el rajta, nincs-e értelme a csoportod más szisztéma szerint építeni? Ergo járhattok N21-es openekre, és BBS-ekre, ezt semmilyen szabály sem tiltja. Tudok olyan csoportokról, akik más szisztémával dolgoznak, mint a felsővonaluk. Ebben ugye egy nehézség van, hogy elfogod veszteni a felépítés erejét, vagyis az előadón kívül, nem lesz kinek bemutatnod, mint naaaagy és sikeres ember, aki megcsinálta. Minden másra van megoldás.

    A Network21, úgy tudom elég jól van, és bár hosszú hosszú évek óta nem vagyok aktív, az aktív ismerőseimmel beszélgetve kiderült, hogy minden korábbi rendezvényhelyen kinőttek, nagy csoportok jöttek létre mindenhol. Anno akiket én ismertem, hogy smaragdok, már mindenki gyémánt lett, de szószerint, mindenki. Szóval, van húzás arra felé.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.