Zing Burger

DSC_1755

Most egy kis mítosz rombolás következik. A rajongók szerint ez a hely a minőségi hamburger fogyasztók Mekkája, és egy fajta szent tehén, amiről csak a legnagyobb elismerés hangján lehet szólni. Na, ezt fogom most figyelmen kívül hagyni!

Történt, hogy naivan olvasgattam mindenféle gasztronómiai toplistákat, ahol előkelő helyen szerepelt ez kis egyedi kinézetű hamburgeres kocsi. Ezért kellően nagy elvárásokkal vettem ott meg az első burgerem, majd percekkel később szomorúan konstatáltam, hogy ez bizony szar volt. Viszont, mire gyakran visz arra felé az utam, gondoltam, hogy megpróbálom újra, és akkor szerencsém volt, és nagyon jó volt. Többször ismételtem meg ezt a kísérletet, és a végkonklúzióm az, hogy sajnos az aktuális dolgozók, kedvétől, hangulatától függ, hogy éppen milyen is az a csoda, amit a kezembe kaphatok.

Gondolkodtam rajta, hogy ezt csak én vettem-e észre, de végignéztem a foursquares kiírásokat, és közülük jó pár hasonló véleményen van, mint én. Aztán megkérdeztem ismerősöket, akik tudom, hogy többször ettek már ott, és ők is megfigyelték ezt a hullámzó minőséget.

Ami miatt elkezdtem viszont írni, az a mai ott elfogyasztott vacsorám volt, ami egy BBQ Burger volt. Önmagában a hús és a belevalók rendben is voltak, viszont olyan kritikátlanul szar minőségű zsömlében voltak képesek kiadni, hogy legszívesebben vissza vittem volna. Konkrétan kemény volt, ahol pedig nem volt kemény ott nagyon durván morzsálódott és tört, olyannyira, hogy sikerült összebasznia a kabátom külső részét, a szósszal, így a hazafelé úton a kabátom úgy nézett ki, mint aki lehányta magát…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.