Non-szensz TicketPro

Ma kitaláltam, hogy egy kis meglepetést szerzek ennek a drága nőnek, és elviszem egy kis hajókázással egybekötött Zanzibár koncertre.

A jegyet főleg Ticket Pro-nál lehet foglalni, és itt jöttek a gondok…

Az első non-szensz, hogy kötelező lakcím, telefonszám stb adatokat megadni, ha nincs címre postázási lehetőség, akkor ezekre mégis mi szükség van? Ez nem logikus.
A második non-szensz, hogy minden bejelentkezésnél el kell fogadni a felhasználási feltételeket. Ez szimplán irritáló.

De tegyük fel, hogy kiválasztom a jegyeket, fizetni szeretnék. Itt jön a többi probléma csőstől.

Az Ön által rendelt jegyeket a Ticketpro Jegyközpontban veheti fel – 1061 Budapest, Király utca 26. hétfőtől péntekig 9-18 óra között, szombaton és vasárnap zárva (kivétel rendezvények alatt)
Jegyeit leghamarabb a rendeléstől számított harmadik munkanapon veheti át.
Amennyiben rendelése a rendezvényig nem kerül átvételre, azt megteheti a rendezvény napján a helyszínen 2 órával a kezdés előtt
Amennyiben nem Ön szeretné átvenni jegyeit, úgy az átvevő részéről névre szóló meghatalmazás bemutatása szükséges!

Először is, hogy az online kifizetett jegyet csak egyetlen helyen a Király utcában lehet átvenni. Oké, központi hely, de 9-18 között, oké, ti akkor vagytok nyitva, és más bazmeg nem akkor dolgozik?

A párom itt felajánlotta, hogy elmegy érte, de ugye van egy ilyen mondat:
„Amennyiben nem Ön szeretné átvenni jegyeit, úgy az átvevő részéről névre szóló meghatalmazás bemutatása szükséges!”

Ami azzal együtt érdekes, hogy megadható egy kereszt és vezetéknév, hogy ki veszi át a jegyet, akkor erre mi szükség?

A következő kedvesség:
„Amennyiben rendelése a rendezvényig nem kerül átvételre, azt megteheti a rendezvény napján a helyszínen 2 órával a kezdés előtt”.

Tehát lássuk csak, énkifizetem a jegyem online, a pénzem már náluk van, ergo ők nem bukhatnak a bulin, de mégis én rohangálok a koncert kezdése előtt 2 órával a helyszínre, csak azért, hogy a jegyeket átvegyem, és két óra múlva ismét elzarándokolhassak oda?
Na, ne már.

Jah igen, és mindezért, még én fizessek 250 forint kezelési költséget is jegyenként…

A pofátlanság, úgy látom erősen határtalan.

2012-ben nem lehet jegyet otthon nyomtatni, vagy adni egy kódot, amivel a rendezvényen be lehet menni, vagy amire megkapom a jegyem a bejáratnál és nem nekem kell még rohangálni utána a városban, méghozzá munkaidőben?

Azt hiszem inkább megveszem az Oktogoni IBUSZ irodában, az még útba is esik.

Folytatás

Gondoltam, hogy nagy lelkesen besétálok a Móricz Zsigmond körtéri Libribe, ami a TicketPro oldalán szerepel, mint árusító hely (miután tegnap lekéstem az Oktogoni IBUSZ iroda nyitvatartását), ott közölték velem, hogy ők bizony semmiféle jegyeket nem árulnak. De fáradjak be az Alléeban található üzletükbe, ott van jegy árusítás.

Gondoltam, hogy majd ebédidőben így is teszek, de előtte csak a biztonság kedvéért felhívtam őket, mire közölték, hogy igen náluk van jegy árusítás, de csak dél és 5 óra között.

Ez lassan tragikomédiába illik 😀

Folytatás II.

Tehát szerdán ebédidőben besétáltam a fent ajánlott Alléeban található csodá Libribe, a telefonálás után. Az értékesítő pult mögött ülő kisasszony riadt arccal közölte, hogy sajnos az InterTicket rendszer nem működik, így a koncertjegy eladás szünetel. Kérdeztem, hogy ma várható-e hogy megjavul, erre egy őszinte ÁHHHH volt a válasz.

Falhoz megyek most már.
A pápához személyes audienciára bejutni egyszerűbb…

Plusz egy kedvesség, a tegnap esti reklamációm után felkerült a libri.hu-ra hogy a Móricz Zsigmond körtéri üzletben a jegyértékesítés szünetel… Kis lépés az emberiségnek…

Végjáték

Végül a Ferenciek terén lévő IBUSZ-ban sikerült magamévá tenni a jegyeket, és ahogy az kiderült, nem volt hiábavaló az óvatosság, ugyanis, már csütörtökön bejelentették, hogy a jegyek elfogytak, így jó, hogy nem a mólón akartunk jegyet venni 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.