Voltál már délelőtt 11-kor a Moulin Rougeban? Én igen!

A hely kevésbé rendhagyó, az időpont viszont annál inkább. A Magyar Lemezlovas Egyesület sajtótájékoztatója ma délelőtt 11 órakor kezdődött a már említett, patinás szórakozóhelyen, a több, mint 100 évet megélt Moulin Rougeban a magyar broadwayen.

Moulin Rouge

[ad]

A sajtótájékoztató apropója az évek óta tartó jogilag áldatlan állapot, amely a DJ szakmát övezi. Történt ugyanis, 2006-ban törölték el a vendéglátóhelyeken fellépő zenészek vizsgakötelezettségét.

A sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő kezdte, mivel anno ő nyújtotta be a kérdés a kormányzathoz azzal a kérdéssel, hogy bárki lehet-e dj. Ezért szokás őt kormányzati körökben Dj Nyitrainak nevezni. Ezenfelül kifejtette, hogy a lemezlovas szakma elfogadtatása a célja a mostani sajtótájékoztatónak is, és a vele járó február 6.-án Studioban megrendezésre kerülő rendezvénynek is.

Erről a rendezvényről azt érdemes tudni, hogy egy két élű dolog. Egyrészt a lemezlovas egyesület erő demonstrációja, ahol a pult mögé fog állni a szakma krémje, a magyar dj válogatott. Másrészt egy jótékonysági rendezvény, amelynek a bevételét Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona fogja megkapni.

Nyitrai után Spigiboy kifejtette, hogy két és fél éve szenved a szövetség, a kialakult jogi helyzet miatt, és a dj szakmai etikai és szakmai elfogadtatása a cél. A hangsúlyt pedig főleg az etikaira helyezte. Elmondta még, hogy nem a régi vizsgát, és a régi szabályozást szeretnék visszaállítani – mert az a vizsga komolytalan – hanem új szabályozást szeretnének.

Dandy – aki bevállása szerint egyáltalán nem szokott mikronoban beszélni, mivel underground zenét játszik – szerint is kell a szabályozás, mert a mostani jogi helyzetben bárki lehet DJ. Kifejtette abbeli aggodalmát is, hogy az egyre jobban megújuló technológiák, és szoftverek miatt elveszik a szakma lényege, ami a fül, a tehetség.

Náksi arról beszélt, hogy a szakma is, és a közönség is kifogja dobni maga közül a tehetségteleneket. Csak sajnos addig sok idő telhet el, ami alatt az adott ember sok szórakozni vágyó estéjét keserítheti meg, ezzel elásva a vendégek a lemezlovasok tekintélyéről, és szakmai hozzáértéséről kialakult képét.

A végén még Spigiboy annyit hozzátett, hogy a szövetség egy szakmai fórum létrehozását javasolja a témában, amellyel kapcsolatban már megtették a szükséges lépéseket. Ezt pedig a szövetség hamarosan meg is osztja a médiával. Zárszó ként, még annyit elmondott, hogy fontosnak tartja, hogy legyen valamilyen minimális követelmény, hogy ne fordulhasson elő az, hogy egy bulit, vagy egy egész szórakozóhelyet tönkre tudjon tenni egy lemezlovas. Mert egy rosszul sikerült este után jogosan merül fel a kérdés, hogy egy szakmailag nem hozzáértő ember, mint keres a pult mögött, azon kívül, hogy ő most ott szeretne állni.

A rendezvényen egyébként a felsorolt lemezlovasokon kívül jelen volt még a szövetségi tagjai közül Jeszenszky Zsolt a szövetség elnöke, BanDJ, 5vös, és mind közül a legmutatósabb Voksán Virág.

Egy kis személyes megjegyzés így a végére; a különböző médiumokban majd lehet látni képeket, ahol a lemezlovasok, közösen fognak egy bakelitet. Nos, az az én Coca & Villa – La Noche lemezem 🙂

[ad]

Kapcsolódó cikkek:

“Voltál már délelőtt 11-kor a Moulin Rougeban? Én igen!” bejegyzéshez 164 hozzászólás

  1. Még utoljára. Intelligenciáról beszéltél. Töltsél ki egy intelligencia tesztet, pont ugyanaz mint a disco’s hit videó. Vannak ábrák(grafikák), szimbólumok, számok, ugye? Nem mindegy melyiket hova helyezed, mivel kötöd össze. Ugyan ez a disco’s Hit videó (vagy a my space oldalam, aki valóban intelligens az veszi a lapot). Van egy disco’s Hit nevű műsor, A hit-nek több jelentése van, lehet sláger-rablás-gyilkosság. Apropó rablás: Véletlen Debrecenben a földről szedegették a ruháikat a fiatalok már akinek megvolt, azok csináltak a bulit akiknek a rablás és gyilkosság szó benne van még a nevükben is…
    Érdekes, a hajógyárin is ők csinálják a bulit, ott volt két eltünés, az egyik srácot meggyilkolták. Véletlenül az után tünt el ez a két srác, hogy megszüntették ezt a dj vizsgát.
    Véletlen ötágú csillag van a hátukon, véletlen III/III-3-as a telefonszámuk. Ezek nem véletlenek, csak sokan el sem tudják képzelni, hogy a kommunikációnak milyen formái vannak.

    Vagy nézd meg hogyan lehet bánni a szavakkal, mondatokkal, hogyan lehet manipulálni az embereket:
    „A Magyar DJ Szövetség
    szervezésében az ország legismertebb lemezlovasai állnak a
    lemezjátszók mögé nemes és nagyszerű ügyek érdekében. Eddig soha nem látott szakmai összefogás szem- és fültanúi
    lehetünk. ”

    Nemes és nagyszerű ügyek! A legismertebb lemezlovasok, „szakmai összefogás”! Mintha mindenki ezt a szabályozást akarná ebben a szakmában (LOL) stbstb. Minél többször mondod el, annál könnyebben hiszik el az emberek! Ez mind kommunikáció ezt speciel Göbbels óta mindenki érti, így működik egy propaganda gépezet. Így működik a politika, a jobboldal és a baloldal is.

    A kommunikációnak olyan formái és technikái vannak, amelyet az átlag emberek legalábbis elsőre nem értenek meg. Aztán egyszer csak kinyílhat a szemük!
    Nem szabad őket lebecsülni nagyon okos emberek, intelligensek. Úgy tudnak kommunikálni, amelyet kevés ember ért, ezért ha ellened fordulnak, nehéz elmagyarázni az embereknek. Pláne azoknak, akik sokszor még az írott szövegeket sem tudják értelmezni.
    Mindig lehet mit tanulni, és kell is. Remélem most már világosabb?

  2. Úgy gondolom a dj szakmában az, hogy ki milyen tapasztalt, ki milyen ügyes az megmutatkozik.Természetesen ezt a közönség dönti el.Mint minden szakmában a gyakorlat és rutin dominál.Sajnos a mai világban két véglet van, vagy van végzettséged, de nincs gyakorlatod, vagy az ellenkezője.Én a saját tapasztalataimat írom le.Vannak, vagy inkább voltak „öreg” dj-k, akiktől rengeteget lehet tanulni Azt pedig, hogy mi is zajlik mostanság, a legjobban a Dj-k tudják igazán.
    Mindenképp szabályzásra van szükség.Az az idő már elmúlt, hogy bárkiből bármi lehet végzettség nélkül.Ahogyan egy kőművesnek kell szerszám, hogy dolgozni tudjon, a tervezőknek kell tervező program, amivel tervezhet, beszélhetünk itt erről, hogy nem lehet netről letöltött progival tervezni hivatalosan, hiszen, ha megveszed annak az árába bele van kalkulálva a jogdíj amiért a készitő igen is kapja meg az őt illető pénzt, mivel a program nélkül nem tud dolgozni a tervező.És itt szellemi termékekről beszélek.Ugyan ez van a dj-knél is.zenére szükség van,mivel az előadók által készített dalokat használjuk fel. Vagy boltban, vagy neten vásárolom meg, vagy a Mahasz-nál befizetem a jogdíjat, amit a Mahasz továbbit az illetékes előadóknak.
    Nem vagyok egy elkényeztetett ficsúr, nem a szüleim, rokonaim által értem el azt amit, akár ebben a szakmában, vagy az eredeti szakmában,Mindent saját magam építettem fel a semmiből.Sokan vannak, akik ebből élnek, családjukat tartják el belőle.Itt az a legnagyobb probléma, hogy jön egy másik dj, aki pénzben aláígér, pár ezer forinttal.Persze itt a club tulajok is hibásak, mert az esetek nagy százalékában rossz irányba megy el a dolog, leépűl a hely.Az igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve.

  3. „Nem lehet elméletileg eldönteni, hogy egy bizonyos propaganda jobb-e, mint a másik, hanem az a jó, amely eléri a kívánt eredményeket, és az a rossz, amely nem vezet a kívánt eredményekhez. Nem számít, ha ez utóbbi intelligens propaganda, mivel a feladata nem az, hogy intelligens, hanem az, hogy sikeres legyen… A propaganda azzal mutatja meg, hogy jó, ha bizonyos időszakon belül meg tudja nyerni a népet, és izzó lelkesedést tud benne kelteni egy eszme iránt.”- Joseph Göbbels, 1928.

    Teljesen mindegy, hogy Jeszenszkyék mekkora hazugságokat írnak le, nem az a lényeg, az a lényeg, hogy azt látszatot keltik, hogy ez annyira nemes és nagyszerű a cél. Eddig soha nem látott szakmai összefogás szem- és fültanúi
    lehetünk.

    Ezek üres sallangok de ha elérik az embert, aki nem tájékozódott akkor sikert érhetnek el vele.

    Elmondják még azt is gyere el támogasd a vakokat, összekötötték a saját érdekeiket a vakok támogatásával!

    Ezzel sokan azt hiszik, látjátok milyen nemes cél, vakokat támogatunk azzal ha elmegyünk erre a bulira! Az nemes ha vakokat támogatnak, de az már nem, ha ezt összekötik azzal, hogy elérjék a saját céljaikat! Érted miről beszélek?

    Annyira gusztustalan ez a brigád. Annyira gusztustalan, ezekhez képest Göbbels kutya fasza!

  4. Na jó be is fejeztük. Fog a faszom küzdeni, isten bizony nincs értelme. Nem neked mondom ezt, de olyan hülyék vannak Magyarországon, akik még a leírt mondatok tartalmát sem tudják értelmezni. Nem hogy ki tudnának tölteni egy intelligencia tesztet.

  5. Nézd Mike, bizonyos értelemben még meg is lehetne érteni amit mondasz. De akkor mi a szabad piac és a verseny? Ugyanis a szabad piac és verseny azt jelenti, hogy bizony bárki alád ígérhet! Jön egy ember és azt mondja, hja hogy te ebből meg akarsz élni? Minket meg nem érdekel a pénz, azért csináljuk mert szeretjük ezt csinálni, erre mit válaszolnál?
    A te hozászolásodból derül ki igazán, hogy kizárólag a pénz érdekel titeket. Akárcsak Jeszenszky, apuci berakta a dj szövetség élére, kisfiam ezek a te szolgáid majd ők fizetnek neked, ha valamelyik nem akar fizetni, majd szólsz a Rács Balázsnak meg az Anatolij Stecurának.

    Másik fele pedig az, hogy nem látsz egy olyan szobrászt, aki azt mondaná, hááá mostantól minden szobrász nálam vizsgázik. Mire fel mondhatná ezt egy szobrász?
    Arról nem is beszéltünk még, hogy ki milyen alapon dönt el, objektívan nem mérhető teljesítményt? Ki és milyen alapon akar erkölcsről beszélni? Milyen erkölcsről? Vagy mutassál nekem Nyitrai Zsolti vizsgát arról, hogy te lehetsz a parlamentben képviselő, ugyanis nagy felhígult a politikus szakma. Már ilyen nyitrai Zsoltik is bekerülhetnek, akik azt sem tudják mi az a szabad piac és a verseny. Honnan tudná? Listáról került be a parlamentbe.

  6. Vagy akkor legyen szakmai kérdés. Csak az lehessen lemezlovas aki zenét is tud írni, Ugyanis akkor joggal mondhatja azt a producer, hát a lemezlovasok elveszik a helyet előlünk. Miközben a mi zenéinket játsszák, mi nem tudnunk játszani?! Mi tanultunk annyit mint az állat, erre pár parazita kiszorít minket a saját zenéinkkel. Miért nem mondhatná ezt egy producer?

  7. Nekem az jutott eszembe erről a szabályozósdirol, hogy aki nem a haverunk, és nem tetszik az arca, annak nem adunk papírt, és ezáltal nincs lehetősége játszani, és így a haverjainkat tudjuk nyomni orrba-szájba, mert sajnos errefelé (meg máshol is) így működnek a dolgok, hogy a saját embereinknek osztjuk a munkát. Ezt kéne belátni az illetékeseknek, és nem szabadna, hogy ilyesmi létrejöjjön, de létre fog, mert érdekelté lesznek téve az illetékesek, és valakik ebből plusz zsebpénzhez jutnak. Sajnos ez így működik, és nem is lesz más. És a továbbiakban nem érdekel, hogy az ilyen Jeszenszky Zsolt-félék hogy kommentálják a dolgot, mert úgyse ismernék el az igazam, nekik ez nem érdekük. Ennyi.

  8. D-lordnak igaza van: az a legkomolyabb teljesítmény, aki zenét is tud írni, a producer-DJ-ket külön segítjük, és igyekszünk helyzetbe hozni őket.
    De minden lemezlovast segítünk, aki tisztességesen és jogkövetően dolgozik.
    Nem foglalkozunk a méltatlan, nemtelen kritikákkal, és a különféle konspirációs elméletekkel, hogy mindenféle szűk csoportérdekekről van szó, stb.
    Minden diszkós érdekeiért dolgozunk, aki komolyan veszi, szívvel-lélekkel csinálja ezt a szakmát és betartja a szabályokat.
    Például azért a diszkósért, aki tavaly még 20 ezerért dolgozott egy este, majd kifúrta egy 5 ezer forintos ember. Most, a VPOP-s razziák hallatán a klub tulajdonosa megijedt, és fölhívta, hogy ugye neki rendben van a jogdíja, mert szeretné visszahívni dolgozni. 28 ezerért ment vissza! Egy másik városban ugyanez történt; ott 25-ről 30 ezer lett a fizetés.
    Két DJ, akik évek óta tisztességesen fizetnek a zenéért és nem lopják azt el az alkotóktól. Akár egy nagy kiadó, akár egy független producer munkájáról van szó, mint pl. D-lord, a munkáért, a szellemi termékért jövedelem jár mindenkinek.
    Ez a két korrekt DJ így most hetente 8, éves szinten 400 ezerrel keres többet. Már ezért is megérte a DJ Szövetség fáradságos munkája. Jogkövetés, az alkotók tisztelete, jobb megélhetés.
    És ez még csak a kezdet: a DJ-szakma presztízse és a DJ-k megélhetése meredek javulásnak indult, és mindenkit várunk, aki szeretne részt venni a foytatásban.

  9. Ez mind szép és jó, ez az, amit a pultra lehet tenni. De van háttér is.

  10. Magyarország azért tart ott ahol – sehol – mert a Kádár-rendszer belénk nevelte az állandó irigységet és gyanakvást, hogy mindig át akarnak minket baszni, és mindenki csak a saját önös érdekeiért tesz mindent. Némileg sajnos érthető, mert 50 éven keresztül tényleg ez volt a jellemző.
    Skandináviában egyáltalán nem ez a mentalitás sem az állammal, sem a civil szervezetekkel szemben. Nézzük meg, hol tartanak ma ezek az országok.
    Ezt az örökséget nagyon nehéz lesz leküzdeni, de muszáj, mert ez a magyar társadalmi-gazdasági fejlődés legnagyobb kerékkötője. Hogy ha nekem szar, nehogy már másnak jó legyen. Hogy ha valaki csinál a SEMMIből VALAmit, akkor nem azon gondolkodom, hogy tudnék én is alkotni valamit és így sikeresnek lenni, hanem „micsoda rohadék, csaló, remélem, megszívja”.
    Könnyű bárminemű tények nélkül „háttér”-ről beszélni, és biztos 15 perc népszerűséget lehet is vele szerezni. A munkával sokkal nehezebb. De mi ezt vállaltuk, és ezért is vagyunk büszkék az eredményekre. Ha pedig valaki nem csak alaptalanul vagdalkozni akar, hanem részesülni is az eredményekből, szeretettel várjuk a DJ Szövetségben.

  11. „mert a Kádár-rendszer belénk nevelte az állandó irigységet és gyanakvást”

    Neked kell tudnod a legjobban, hogy a Kádár rendszerben még a papok is be voltak szervezve a III/III-ba, nemhogy a lemezlovasok. Te tudod a legjobban, hogy a ma is működik ez a hálózat, még az ügynöklistákat sem hozták nyilvánosságra Zsolti! Nem volt rendszerváltás. Legyünk őszinték Zsolti, aki 1990 előtt kezdte a lemezlovas szakmát, az mind be volt szervezve, mind ügynök. Kutyát nem érdekelte volna még az sem, hogy ügynök, ha nem „botlok” bele két halottba. Több mint egy éve azért nincs munkám, mert jelezni mertem az orosz rendőrbűnöző katonáknak, hogy MEGGYILKOLTAK két fiatalt! Elvesztettem az állásom, az autómat amiért megdolgoztam, mindent elvesztettem! Több millió forintba került az nekem és az életembe, hogy meggyilkoltak ezek az emberek két kitűnő tanuló sportoló gyereket! Élő halott vagyok Zsolti, akárcsak azok akik részt vettek ebben! Bárány és társai, ezáltal te is! Ezzel kelek, ezzel fekszem! AZZAL KELEK ÉS AZZAL FEKSZEM, HOGY MEGMUTATOM NEKTEK, MILYEN HA EGY EMBER ÁLLATTÁ VÁLTOZIK!

  12. ÚGY FOGOK ELMENNI A VILÁGBÓL, HOGY MINDEN EMBER MEGÉRTSE, HOGY ILYET CSAK AKKOR TESZ EGY EMBER, HA LE AKARTÁK GYILKOLNI ÉS TÖNKRE TETTÉK AZ ÉLETÉT! JÖTTÖK VELEM ZSOLTI! TE IS, AHÁNYAT TUDOK! OLYAN TÜRELMES LESZEK MINT MÉG SOHA SEMMIVEL!

  13. Fater egy idős kollegája is megmondta: „Nem volt itt rendszerváltás, a kuplerájban csak a bútorokat cserélték.”

  14. Még bútort sem cseréltek, velem olyan történt Magyarországon, amit nem tudom hogy valaha ki tudok e heverni. Nem tudok értelmesen gondolkodni, olyat tettek velem ezek az emberek a Bárány féle csapat, amiért bármelyik ember gyilkolna! Ez nem vicc! Legyilkoltak két srácot, épen csak megúsztam, ennek ellenére az életem ment tönkre, nekem nincs munkám, engem írtak le, mert ők gyilkoltak! Vagy helyre hozzátok amit elbasztatok az az életem, vagy jöttök velem!

  15. Úgy értette, hogy csak a bútorokat cserélték, hogy a kurvák maradtak ugyanazok.

    D-Lord: te tedd, amit jónak látsz. Talán másoknak is jobb lesz ezáltal.

  16. Mit látok én jónak?

    Egy korrekt vizsgálatot akartam csak. Nem volt.

    Most két lehetőség van, vagy helyre teszik a dolgokat, vagy nem lesz más lehetőségem. Csak felfogják, hogy nekem már nincs mit vesztenem.
    Elvesztettem mindent! Olyan ez mint amikor a vadász elvéti a célt, elvétették a célt. Egy állattal kerültek szembe aki le akarja GYILKOLNI AZT A VADÁSZT, amelyik az életére tört! Elvették az életemet, tudja ezt Jován BÁRÁNY ÉS MINDEN GECIIIII!
    JÖSSZ VELEM TE GECI!

  17. A hajógyári diszkóban megmérgeztek mint egy kutyát! Ott ahonnan eltűnt Strehó Gergő és Rajnay Zoltán! Én lettem volna a harmadik!
    Megmérgeztek aztán öngyilkosságba és börtönbe akartak kergetni! Megmutatták nekem titkosszolgálati eszközökkel, hogy ők gyilkolták meg ezt a két srácot! Jeleztem a hatóságoknak, hogy mi történik EMBEREK rá HÁROM NAPRA NEM VOLT MÁR MUNKÁM SEM! Bárányék gyilkolták meg ezeket a fiatalokat, a Rajnay-t és Strehó Gergőt! Nem sokkal azután, hogy megszüntették ezt a határozatot! De még mindig nem volt elég, Bárány Atika kiadja a telefonszámom Rács Balázsnak a hajógyári üzletvezetőjének, aki megfenyegeti az édesanyám, nehogy baleset történjen vele!
    Nem érted megmérgeznek, aztán öngyilkosságba és börtönbe akarnak kergetni és terrorizálják a családomat a Rács féle brigáddal!
    Elvesztettem az állásom, az autóm, mindent! Egy csapat III/III-as ügynök miatt akik legyilkoltak két fiatalt!
    Mindezt Magyarországon! Több mint egy év küzdök ezekkel a gecikkel elegem VAN! LE FOGLAK GYILKOLNI TE GECI! LE FOGLAK GYILKOLNI TE GECI!

  18. NINCS MÁS LEHETŐSÉGEM VISZLEK MAGAMMAL A HALÁLBA TE GECI! EGYÜTT MEGYÜNK A HALÁLBA!

  19. Figyelj már, orvosnál már voltál? Most nem azért, de ezt a storyt már hallottam és olvastam is.
    Hogy vesztetted el a kocsi vagy a munkád pl.??

  20. http://www.indavideo.hu/video/Discos_Hit_Radio_1

    Nézd meg ezt a videót:
    Tedd fel a kérdést utána magadnak:
    1: Miért ment el a kedvük ennyire?
    2: Miért szállt ki DJ Jován
    3: Nem hozták még nyilvánosságra az ügynöklistát. Azaz ugyanúgy működik a III/III-om ahogy mindig is. Azaz pont annyira véletlen III/III-3 a telefonszámuk ahogy véletlenül 107 a rendőrségé, és pont annyira véletlen az ötágú csillag a hátukon!
    4: Rács Balázsból nem néznéd ki, hogy megfenyegette az anyám, igaz?
    5: Van egy halott fiú meggyilkolták, Rajnay Zoltánnak hívták. Van egy eltűnt fiatalt, Strehó Gergő.
    6: És vagyok én büntetlen előéletű erkölcsi bizonyítvánnyal több szakmával rendelkező Magyar állampolgár, aki el tudja mondani, hogy kik voltak a gyilkosok! Bárányék és az a III/III-as brigád akiknek kivették a pénzt a zsebéből!
    7: Még ezen a Dj válogatott partyn is ott volt Arató András, aki szintén III/III-as ügynök. Nem véletlen.

    Olyan gyilkos koncepciós peren vagyok túl emberek, amit nem tudom hányan éltek volna túl. Belevésem mindenkinek a fejébe, hogy mi történt velem, aztán viszem magammal valamelyik gecit! De előtte mindenkinek elmondom, hogy miért. Már elég sokan tudják, nem akarok úgy elmenni, hogy még én legyek utána a terrorista.
    Elmondom előtte mindenkinek, miért adja a fejét ilyenre egy ember, mert le akarták gyilkolni a hazájába! Viszlek magammal te GECI OROSZ!

  21. A kérdésekre válaszolj???
    Miért ölték meg a két srácot? Miért akartak téged is megölni? Ismerted a 2 srácot? Félsz? Hogy vesztetted el az autód meg a munkahelyed? Ha tudnál egy speciális csoportot, akik ilyen ügyekkle foglalkoznak, elmondanád neki? Mennyi idő vagy? Bp. élsz?

  22. Amúgy meg ha kiakartak nyírni, akkor le kellett volna lépni a picsába vidékre, és befogni a szád. Ezek többen vannak, erősebbek, messzebbre elér a kezük. Vagy nyírd ki mind vagy menekülj.

  23. Nem félek. Már nincs mitől.

    Nem ismertem a két srácot.

    Bárkinek elmondanám hogyan történt mindez, ha meghallgatnának, de nem volt rá lehetőségem, hogy elmondjam. Egyébként 31 éves vagyok büntetlen előéletű, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem. Budapesten lakom. Nagyon tömör leszek, mert ha részleteibe belemennék, kb. egy száz oldal minimum kellene a történetnek. Ezért először tömören!

    Kérdésekre a válasz:
    1: Kérdés
    Miért ölték meg a két srácot?

    Válasz:

    Először azt hittem szórakozásból gyilkolnak, vagy politikai esetleg egyéb okai vannak, népirtás. Ilyenkor minden megfordul az ember fejében, és nyilván nem mindig a jó választ találja meg. Ki is lehet akár nevetni, de én ezen nem tudok nevetni, hiszen van egy halott és egy eltűnt fiatal. Nem beszélve arról ami velem történt. Ami velem történt az konkrétan egy gyilkos koncepciós per volt, amelynek a valódi célját értelmét én nem láttam. De ahogy elkezdték erőltetni a lemezlovas kérdést, rájöttem, hogy sokkal komolyabb indítékokat is lehetne mondani annál, hogy szórakozásból gyilkolnak:

    Például azért gyilkolták meg Rajnay Zoltánt és Strehó Gergőt: Mert megszüntették azt a határozatot, hogy kötelező legyen dj vizsgát tenni, ezáltal kivették a pénzt egy „részét” a zsebükből. Érdekes módon pont abban az időben kezdődtek az eltűnések a hajógyárin, amikor megszüntették ezt a határozatot! Kik dolgoznak ott, ahol az eltűnések voltak? A Dj szövetség volt alelnöke és tagjai, akiknek ez anyagi és egyéb veszteséget okozott. Azért ez minimum elgondolkodtató nem? Most meg feltették a kérdést: Felel e a Dj a gyerekekért?! Lásd Nyitrai -féle indítvány.
    Elmagyarázzák, hogy nagyon sok buli fog elromlani és sok ember fogja rosszul érezni magát, amíg nem lehet rendezni ezt a kérdést!

    Ha nem értenéd akkor nézd meg ezt a videót, ezt nem én csináltam:

    http://www.youtube.com/watch?v=9lihy2nmTMY

    Debrecenben szilveszterkor a fiatalok a földről szedegették a ruháikat, véletlenül azok csinálták a bulit akik elmondják, hogy sok buli fog elromlani és sok ember fogja rosszul érezni magát. Kik nyilatkozták ezt? A Dj szövetség alelnöke és tagjai akik annyira szeretnék ezt a szabályozást, de persze csak „véletlenül”!

    „Véletlenül” el is romlott a buli(!), hát a földről szedegették a gyerekek a ruháikat! Miközben kifizették a hatalmas pénzt! Lehúzták őket és megalázták őket, ahogy ezt ez a brigád szokta úgy általában! „Véletlenül” ezek az emberek vannak a hajógyárin is, ott ahonnan eltűnt a 17 éves Strehó Gergő, aztán a 24 éves Rajnay Zoltán akit egyértelműen meggyilkoltak, hát olyan külsérelmi nyomok voltak rajta, amelyek embertől származnak! Véletlenül abban az időben történt mindez, amikor ezt a határozatot megszüntették. Annyira szeretnék ezt a szabályozást ezek az emberek, hogy meggyilkoltak két fiatalt aztán feltették a kérdést: Felel e a Dj a gyerekekért? Ha nem értenéd: Majd akkor nem lesznek eltűnések és nem fogják a fiatalokat a Dunából kihúzni, nem fogják a földről szedegetni a ruháikat ha szabályozva lesz megint ez a kérdés.

    Miért akarják ezt a szabályozást annyira? Mennyi pénzről van szó?

    A szó valódi értelmében véve rengeteg pénzről, és egyéb érdekekről szólhat ez a határozat illetve eltörölt törvény. Egy mezei(!) dj tanfolyam 50 ezer minimum, és ebben nincs benne a vizsgadíj. A belépés ebbe a dj szövetségbe 6 ezer, plusz évente 30 ezer a tagdíj, ez csak ezer fővel számolva durván 30 millió forint évente! De ebben nincsen benne az új belépőktől és a dj tanfolyamokból beszedett pénz. És ha majd nem tudsz másként dolgozni csak ha tanfolyamot végzel és belépsz, akkor még több pénzről lesz szó. Nem beszélve az egyéb visszaélési lehetőségekről, amit a végén kifejtek.
    De ez már elég indíték lehet a gyilkosságra, ennél jóval kevesebbért is öltek már embert!

    2. Kérdés:
    „Miért akartak téged is megölni?”

    Először nem tudtam hogy miért, azt hittem, esetleg népirtás van, vagy csak szórakozásból mint anno Göth a haláltáborokban, aki távcsöves puskával lőtte az embereket. Esetleg politikai vagy egyéb okai vannak. Ilyenkor mint mondtam minden megfordul az ember fejében! Azt az elejétől tudtam, hogy ez a III/III-as ügynökhálózat és azt is, hogy gyakorlatilag egy koncepciós per. A részleteiben bele sem megyek egyenlőre, mert órákig tartana. Szóval azt tudtam, hogy nem véletlen III/III-3 Bárány Attila műsorának a telefonszáma, nem véletlen van ötágú csillag a hátán és a szívén! Nem véletlen, diszkó gyilkosság és diszkó rablás a neve ennek a műsornak. Azt viszont nem tudtam miért gyilkolnak. Miért történik velem mindaz ami. Érdekesnek találtam azt is, hogy mindkét fiú kitűnő tanuló sportoló, és arra is gondoltam, hogy esetleg zsidónak is nézték őket. De minden jel arra mutat, hogy azért gyilkoltak mert pénzt vettek ki a törvény megszüntetésével a zsebükből.
    Nézd meg ezt a videót:
    http://www.indavideo.hu/video/Discos_Hit_Radio_1

    Hadd tegyek fel ennek kapcsán egy pár kérdést!

    1. Kérdés: Miért ment el a srácok kedve ennyire?

    2. Kérdés: Miért szállt ki Dj Jován ebből a projektből?

    3. Kérdés: Véletlenül pont Diszkó gyilkosság a neve ennek a műsornak, és véletlenül pont ott dolgoznak, ahol meggyilkoltak egy fiút, egy másik pedig pont eltűnt? Mindezt véletlenül abban az időben, hogy megszüntették ezt a határozatot? Véletlenül pont annak az érdekeit sértette, hogy megszüntették ezt a határozatot, akik diszkó gyilkosság néven rádióznak, III/III-3-as telefonszámuk és ötágú csillag van a hátukon és a szívükön, és véletlenül pont ott dolgoznak, ahol ezek az eltűnések történtek?

    4. Kérdés: Véletlenül fenyegette meg burkoltan az édesanyámat Rács Balázs, a Dj szövetség alelnökének főnöke?

    5. Kérdés: Véletlenül pont ezek az emberek csinálták azt a bulit is, ahol a fiatalok a földről szedték a ruháikat, már akinek megvolt? http://www.youtube.com/watch?v=9lihy2nmTMY

    6. Kérdés: Véletlenül pont nekik jutott eszükbe beterjesztetni illetve kilobbizni azt a törvénytervezetet, amelyet majd szeretnének elfogadtatni? Nevezetesen, hogy szabályozni lehessen ezt a kérdés.

    7. Kérdés: Véletlenül majd ők fogják kidolgozni, melyek legyenek ezek a szabályok.

    8. Kérdés: Ezek az emberek kapcsolatot tartanak a hatóságokkal, és a hatóságok véletlen nem veszik figyelembe az orvos szakértői szakvéleményt, amely kimondja:
    Rajnay Zoltánt meggyilkolták!? Véletlen?

    9. Kérdés: Véletlenül legyilkosoztam, leügynököztem ezeket az embereket, olyan videókat csináltam róluk, amiért bárki perelne, egyik sem tette meg, nem perelt be, miért?

    10. Kérdés: Nem túl sok a véletlen? Ezek nem véletlenek, de egyéb olyan dolgokat is tudnék mondani, amivel alá tudom támasztani mindazt amit idáig állítottam.

    Térjünk vissza a te kérdéseidre:

    „Hogy vesztetted el az autód meg a munkahelyed?”

    Úgy, hogy jelezni mertem a hatóságoknak, hogy fiatalokat gyilkolnak a hajógyári szigeti diszkóban! Jeleztem már egyébként a rendőrségnek, az NBH-nak is, sőt járt is nálam az NBH-tól egy ember(!), és azt mondja:

    „hát ezek bűnözök, de egy tanúvédelem keretében elmehetek az országból!”

    Mondom ne mondja már tényleg? Pont úgy éreztem magam, mint akit még deportálni is akarnak. Hát bizonyítható, hogy a lemezlovasok kapcsolatot tartanak a hatóságokkal! A hatóságok akik tartják ezekkel az emberekkel a kapcsolatot meg elmondják, hogy hát ezek bűnözök. Ilyenkor szűnik meg az emberben a hatóságokkal való kapcsolat, és tudatosul az emberben, hogy itt nem volt rendszerváltás.

    Pár nap múlva nem volt munkám! Bementem és kaptam egy telefont, várjál meg. Mindjárt nem volt munkám sem. Közös megegyezés jó? Nehogy, elkezdjél magyarázni nekem munka törvénykönyvről! Ebből adódik miért vesztettem el az autóm, amire egyébként egy rakás lóvét fizettem be! Nagyon sokat.

    3: Kérdés:
    „Ha tudnál egy speciális csoportot, akik ilyen ügyekkel foglalkoznak, elmondanád neki?”

    El de én nem hiszek el már senkinek semmit, megpróbáltam törvényesen, nem segített a kutya sem.
    Elvesztettem az emberekbe és a hatóságokba az országba vetett bizalmam, elvesztettem az életem és valami olyat, amit soha nem fogok tudni visszakapni.
    Ez nagyon tömör volt, órákig esetleg napokig tartana, mire részletesen elmondanám mindazt ami velem történt. Ez egy bűnszervezet, akik embert gyilkoltak a pénzért.

    Én úgy látom ez egy olyan „játék” volt amelyben lemezlovasokat „gyártottak” pénzért aztán, a szándékosan rosszul felépített rendszerből kiszórták őket, illetve zsarolhatóvá váltak, kiszolgáltatottá, hát hiszen ki tud kifizetni évi 108 ezer átalányt a Mahasznak? Ki tudja kitermelni az átalányt és az egyéb költségeket? Miközben először lesz havi egy két fellépése? Jó esetben, 5-10 ezer forintért. Mivel eleve lehetetlenek a feltételek, ezért aztán bárkit meg lehet fogni, zsarolhatóvá, beszervezhetővé válik. Azáltal pedig, hogy megszüntették ezt a határozatot elestek egy nagyon komoly bevételtől is, és attól, hogy csak azután jönnének rá a fiatalok arra, hogy kifizettek volna már a tanfolyamra a pénzt. Becsapták a fiatalokat, elhitették velük, hogy lemezlovasok lehetnek, aztán úgysem tudtak ilyen feltételek mellett megélni ebből, viszont a régi lemezlovasok nagyon jól éltek ebből. Amikor elvették ezt a kötelező jellegű vizsgát, akkor meg eltűnt két fiatal meggyilkolták őket, szándékosan elrontották a bulikat lásd Debrecen Disco’s Hit szilveszter. Terrorizálják a fiatalokat ilyen Rács Balázsokkal meg Anatolij Stecurákkal. Nem beszélve arról ami velem történt. Természetesen a feltételek ma is ugyan olyan lehetetlenek mint az élet minden területén, és ma is zsarolható sok lemezlovas, de ma már nem tudják beszedni azt a pénzt amelyet a tanfolyamokból tudtak beszedni, illetve már nem annyit. Aztán ha majd megint kell vizsga akkor szedik be a pénzeket, a lehetetlen feltételekkel pedig garantált, hogy kiszorítják őket a piacról vagy zsarolható állapotba hozhatóak amely által kisebb összeg megfizetése mellett a dj szövetségben való tagsággal esetleg megúszhatják az ellenőrzéseket. Ez zsarolásra ad lehetőséget és egyéb bűncselekményekre, amelyet természetesen ki is használnak. Véletlenül a Mahasz egyik tagja az az ember, aki a DJ szövetség elnöke Jeszenszky Zsolt, amely már önmagában is összeférhetetlen, hiszen visszaélésre ad lehetőséget. Ezek érdekek, és pénzek, alá és fölérendelt viszony, amelyben egy ember és csapata, bűnszervezetben elkövetett, nagyon jól felépített zsarolásokat és egyéb bűncselekményeket hajt sorozatosan végre. Kijátszhatóak a törvények, amely a dj szövetség számára és a Mahasznak is anyagi hasznot jelenthet. Csalással illetve becsapással bevételt lehet generálni, hiszen egy ígéretre alapozva befizettetik a fiatalokkal az átalányt meg mindent. Aztán amikor már befizették nem lesz munkájuk, illetve ha lesz is, arra fognak dolgozni, hogy kifizessék a Mahaszt vagy a dj szövetséget esetleg mindkettőt! Hogy érthető legyen. A Mahasz akárcsak a dj szövetség egy bűnszervezet. Amely a szándékosan rosszul felépített rendszerben, illetve a lehetetlen feltételekkel olyan visszaélésekre ad lehetőséget amely önmagában is megérne egy nagyon komoly vizsgálatot! Jeszenszky Zsolt a Mahaszon keresztül részt vehetett és vehet a lehetetlen feltételek kialakításában, érdekelt annak fenntartásában. Ezzel biztosítják a piaci előnyüket és azt, hogy a lelhetetlen feltételekkel zsarolás útján beléptethetik a lemezlovasokat a dj szövetségbe, emellett egyéb bűncselekményekre is lehetőséget add.
    Ez számukra pénzt, hatalmat, pozíciót és egzisztenciát jelent.
    Ezért a pénzért hatalomért és egzisztenciáért pedig embereknek kellett meghalniuk, gyerekeknek!

    Üdv: András.

    Ha tényleg van rá lehetőség, hogy kivizsgálják állok elébe, ha hatósággal beszélek tudniuk kell rólam mindent.

  24. Hát ez sokkkk már nekem is. Nem véletlenül nem megyek discoba. Nem vagyok kiváncsi az itthoni bullshitre, mert Arminra meg Marcusra vagyok kiváncsi. Ha meggazdagszom, le is költözök a picsába Ibizára, itt hagyom ezt a szemetet.

  25. D-Lord, komolyan beszéltem. Te súlyosabb vagy, mint bárki itt (még Jeszenszkyt is beleértve).

  26. Figyeljél már Ákos, a tényeket vedd figyelembe!
    Van egy halott! Vannak dátumok, vesd már össze! Ne tehetek róla, hogy hozzád hasonló emberek még a leírt szövegeket sem tudják értelmezni. Csak az nem érti amit leírtam, aki nem akarja érteni. Olyan világos mint a nap. Két lehetőség van, vagy lesz egy vizsgálat, és helyre teszik a dolgokat, ha nem, jogom van büntetlenül embert gyilkolni!

  27. Vagy lesz korrekt vizsgálat, vagy valamelyik jön velem a halálba! Nincs más lehetőség! Válasszatok, melyikőtök?!

  28. Bármelyikőtök megkattant volna, ha megmutatják neki, hogy embert gyilkolnak, még miután megmérgezik mint egy kutyát tönkre teszik az életét a karrierjét! Elveszti az állását az autóját, mindent amiért megdolgozott! Bárki tönkre menne ebbe! BÁRÁNYÉK GYILKOLTÁK LE STREHÓ GERGŐ RAJNAY ZOLTÁNT!
    Vizsgálatot akarok! Vizsgálatot mert le fogom GYILKOLNI VALAMELYIK GECIT!

  29. Oké, de ne itt.

    Kezdj aláírást gyűjteni, szervezz pártot, mozgalmat, írj a képviselődnek, az a parlamenti pártok vezetőinek, az alkotmány bíróságnak, az illetékes hatóságoknak, a miniszterlenöknek, vagy a kormányfőnek… Bárkinek.

    De azzal, hogy itt habzol nem érsz el semmit.

  30. Akkor töröld légyszíves mindet, majd ha a te testvéredet húzzák a Dunából, ne félj mert ember nem lesz aki kiálljon érte! Töröld minden hozzászólásom, tudjátok mit? Jeszenszky legyen dj vizsga, gyilkoljátok le az összes parazitát Bárányékkal!

  31. Hát ha két rossz közül kell választani, akkor inkább a dj vizsga, mint a te hozzászólásaid.

  32. HULK, Segíts nekem! Hadd legyen vizsgálat, bizonyítékaim vannak a gyilkosságra!

  33. Kedves Zsolt!

    Én hiszek a törekvésed pozitív irányultságában, ezért segítek neked bebizonyítani. Csináljátok ingyen a DJ vizsgát, és senki nem fog szólni egy szót sem.
    Egyébként ebbe a faszságba – amikor kezdett kifogyni a pénz a kasszából, vagy nem volt elég a bevétel – a karaoke műsorvezetőket is be akarták vonni. Engem ki vizsgáztatott volna? Bárki előtt levizsgázom, aki nálam régebb óta csinálja.

  34. Kedves Omlás!

    Úgy tűnik, valamilyen információt elnéztél, vagy legalábbis valaki félrevezetett Téged.
    Ugyanis semmiféle ráhatásunk nem lesz a vizsga árára – mivel nem mi fogjuk csinálni. Sem vizsgáztatni nem szeretnénk, sem pénzt szedni érte. A DJ Szövetségnek köze nem lesz a vizsgához: azt az illetékes minisztérium, illetve annak erre kijelölt szerve fogja lebonyolítani, ugyanúgy, ahogy pl. a műkörmösök számára kötelező szakvizsga is állami felügyelet alatt történik.
    Az, hogy mondjuk ne legyen ingyenes, az talán érthető: a műkörmös vizsga sincs ingyen. Sehol sincs olyan, hogy a vizsgázó diák azt mondja: OK, de én ingyen akarom ezt a képesítést megszerezni! Lassan hozzá kellene szokni, hogy nincs „ingyenebéd”, ha az ember szeretne valamilyen szakmát űzni, valamilyen tevékenységet folytatni, egyáltalán valamit elérni, akkor először ebbe bele kell fektetni. Legyen az diszkózás, műköröm-építés, autószerelés, atomfizika vagy bármi.
    Persze a legkényelmesebb az a demagóg érvelés, hogy valakik a zsebüket akarják tömni, stb., amit úton-útfélen hallunk. Mindenki eldöntheti, hogy ezeknek a baromságoknak ül föl, és birkaként szajkózza tovább (na jó, a birka csak megy a tömeggel, a papagáj szajkózik) :), vagy odafigyel a tényekre, az elhangzottakra, és értelmezi a helyzetet és a valóságot. Szerintem Te bőven képes vagy az utóbbira.

  35. Kedves Zsolti!
    Részemről ott hibázik a dolog, hogy a lemezlovasság nem feltétlenül egy főállásban űzött szakma, hanem valaki hobbiból is játszhat, mint ahogy én dobolok (én is szerezzek képesítést, hogy felléphessek a bandámmal a helyi rockkocsmában??). Nem mindenki ebből él, ha valaki szereti csinálni, és szerelemből csinálja, és nem ez a megélhetése, akkor miért ne csinálhatná? Miért kelljen neki vizsgáznia, miért ne léphetne fel „csak úgy” a helyi iskolában, kisebb szórakozóhelyen? Miért adjon ki sok pénzt még a vizsgára, mikor úgyis drágák a cuccok? (nekem is félmilliómba van a dobcuccom). Ezt kéne megérteni, hogy a zene nem mindenki számára főállás, megélhetés, sokak számára hobbi.

    Nem vagyok ellene a vizsgának, aki főállásban akarja űzni, az tegye le, de aki hobbiól nyomja, az hadd nyomja, csinálja a saját kedvére.

  36. 2006 februárban megszűnt ez a törvény, de aztán kiderült valami jogi hercehurca miatt késett picit, illetve nem lépett hatályba. De már mindenki úgy tudta, hogy hatályba lépett. Magyarul megszünt a határozat 2006 februárban! Mikor tűnt el Strehó Gergő? Pont 2006 február 11! Honnan tűnt el? A hajógyáriról, kik voltak ott? A dj szövetség tagjai akik foggal körömmel harcoltak ez ellen! Miután biztos volt, hogy a jogi herce hurca sem menti meg a dj vizsgát véletlenül eltűnt Rajnay Zoltán! Mikor? Június 3.-án!
    Magyarul eltörölték a kötelező vizsgát, és mindjárt tűntek el a fiatalok! Meggyilkolták őket! Nem vicceltem, ezek gyilkosok!

    http://www.youtube.com/watch?v=-XkJYxAY_uM

    Ez bűnszervezetben nyereségvágyból elkövetett gyilkosság.

  37. Rootkiller, ebben tökéletesen igazad van. Aki hobbiból csinálja, annak ne is kelljen vizsgáznia. Az csináljon bulikat a haveroknak, ismerősöknek, vagy az osztálykiránduláson, legyen bedroom-DJ egy-egy házibulin, stb. De aki pénzt keres ezzel, az már sehogy sem nevezhető hobbinak, amatőrnek.
    Bárki fuvarozhatja szívességből az anyukáját, a barátnőjének az anyukáját a piacra, a haverokat egyik buliból a másikba, de akár még idegeneket is szívességből, ha sokáig nem jön a villamos.
    De ha ezzel már pénzt keres, azt úgy hívják: taxis, és ahhoz bizony még a jogsi sem elég, ahhoz ún. PÁV (pályaalkalmassági vizsga) szükséges.
    Lehet, hogy anyukád is kiválóan főz – az enyém igen. 🙂 Nagyon komoly vacsorákat rendez a barátaiknak, akik imádják ezeket. De étteremben, fizetésért már nem szakácskodhat.
    Én kiválóan beszélek angolul, egy amerikai sem veszi észre a beszédemen, hogy nem vagyok bennszülött. De angolórákat csak a haverjaimnak adhatok, nyelviskolában már nem taníthatok törvényesen. Szemben a húgommal, aki angoltanár. Pedig én beszélek szebben angolul. 🙂 Ő viszont nem csak magát a nyelvet, a nyelvtant, fonetikát, fenológiát, stb. ismeri, hanem képzett pedagógus is.
    Bizonyára Neked is van egy szakmád, végzettséged, végzel valamilyen tevékenységet, amit lehet hobbiból is űzni, de te szakember vagy, fizetést kapsz a munkádért. Ezért a szakmád értékes is. A DJ szakma is értékes kellene, hogy legyen. Kit fizetünk meg jobban? Egy szakképzett kőművest vagy a szomszéd Józsit, aki fusiban fölhúz nekünk egy sor téglát?

  38. Hali mindenkinek!

    Én, mint lemezlovas saját tapasztalataimat és gondolataimat írom le.
    Teljes mértékben támogatom a Lemezlovas Szövetséget, a Mahasz-t, a DJ vizsgát.
    Miért?
    Azért, mert mindenki csak mocskolódik, anyagi érdekekre hivatkoznak, meg minden baromság.
    Lehet hobby szinten is zenélni, ezzel nincs is baj, lehet fő állásba, vagy mellék állásba, ez teljesen rendben is van.De…..
    A Lemezlovas szövetségbe nem kötelező belépni, mindenkinek a maga választása.Hozott létre más valaki hasonló szövetséget?NEM.Miért akarnának rosszat „nekünk”?Senkinek nem érdeke. próbálják összetartani a szakma képviselőit, megosztani egymással a szakma dolgait, személyes tapasztalatokat, tartozni valahova.
    Anyagi rész:Akár melyik szövetségben, legyen az horgász, vadász, pártok, minden hol van tagdíj, ez természetes is.
    Mahasz:Ez is mindenkinek a saját választása, hogy fizet-e jogdíjat, vagy eredeti zenét vásárol, vagy az esetek többségében Nem fizet.
    Valahogy el kell juttatni közös képviselőn keresztűl a zene készítőinek az őket megillető jogdíjat. A mai világban nincs semmi ingyen, pedig már ott tartunk, hogy a legolcsóbban a legjobbat!Ez nem működik.Persze pénz kérdése.
    Jó technika, jó zenék, legfőképp a tehetség, ami nem korhoz kötött.Nem csak abból áll az este, hogy összekeverünk 2 zenét.A közönség szórakozni, mulatni jön, és „Én” vagyok az este irányítója.Rajtam múlik minden. Ha ez le lenne szabályozva, nem lenne itt semmi baj.
    Mi megy manapság:nincs vizsga,letöltök a netről zenéket, kiírom, van technikám, irány a discó, 5000 ft-ért már zenélhetek is.Pár hét, vagy hónap, és csodálkozik a club tulaj, hogy a potenciális fizető vendégek eltünnek.Röhej!!!!
    És aki tisztességesen, a törvények betartásával csinálja???
    Legyen egy komoly vizsga,akár OKj-s ről, akár OSZK-s ról beszélünk.Legyen akár több hónapos, elméleti és gyakorlati alapon.tökéletes elméleti anyagot össze lehetne rakni.Gyakorlatban pedig közönség előtt, éles helyzetben megmutatni, ki is érdemli meg a DJ előtagot.

  39. Kedves András ( aka. D-Lord vagy D-Ler? )!

    Csak kutyafuttában, pár pontba szedve reagálnék:

    1., Ügyvezető vagyok, nem üzletvezető.
    2., A rendezvények 98%-án nem vagyok jelen, nekem a reklám a fő területem!
    3., A telefonszámod és emailcímed te magad küldted el nekem, nem Bárány Attilától tudom.
    4., Édesanyáddal mindig tisztelettel beszéltem, mindkét alkalommal egy kedves, aggódó ANYA hangjával találtam szembe magam, aki megerősítette, hogy „valami történt a fiammal, egyszerűen kifordult magából”.
    5., Többször felhívtalak, normális hangnemben megbeszéltük, hogyan tudnék segíteni neked, két alkalommal találkozót is megbeszéltünk, az egyiket te mondtad le, a másikat én!
    6., Említesz valami állítólagos maffiózót, akivel szerintem a cipőmet nem pucoltatnám ki, s bár szerfelett tájékozott vagyok, biza nem tudom ki az úriember.
    7., A két srác eltűnéséről: Strehó Gergő és Rajnai Zoltán immáron bizonyítottan elhagyta a Hajógyári komplexumot, nemhogy eltussolni szeretném az ügyeket, hanem elérni, minél nagyobb publicitást kapjanak ezek a tények, elemi érdekem lenne, de nyilván a nyomozás miatt bizonyos tényeket még nem fognak publikálni!
    8., Legutóbbi minimálisan skizoid feljentésedet az NHH azzal utasította el, ha óhajtjuk, feljelenthetlek téged hamis vádért! Nem tettem! ( Tudni illik, az úriember regisztrált több weboldalunk hírlevelére, az e-mailcímére érkező linkkel érvényesítette a regisztrációt, majd feljelentett minket spam küldésért! )
    9., Fenyegetéseidre nem reagálnék, nem sok olyan főportást tudok mondani ma Magyarországon, aki mondjuk úgy 2006-ig annyi keménynek tartott alvilági figurával tárgyalt face to face, mint én, tehát hidd el, álltam már pisztolycső, katana és vipera előtt higgadtan és látod itt vagyok.

    Tisztelettel: Rács Balázs Gergely

  40. „Valahogy el kell juttatni közös képviselőn keresztűl a zene készítőinek az őket megillető jogdíjat.”

    Ezzel nem értek egyet. A Mahasz lenyúlja a lóvét. Egyik zenész ismerős azt mondta, hogy nyugodtan másolhatom a lemezeiket – van belőle vagy 18-20 eddig neki különböző bandákból – ő úgy se lát belőle egy vasat se. Ellenben még a Mahasz akar a SAJÁT koncertjükön játszott SAJÁT szerzeményeik után jogdíjat fizettetni. Ezekután fel kéne oszlatni, ellehetetleníteni, beszüntetni, tönkretenni a Mahaszt, mer csak a lóvét nyúlja le, a tagjai meg húzzanak kapálni, végre becsületesen, verejtékes munkvál kereshetnék meg a kenyérre valót.

  41. 1: Szóval ez katasztrófa, Sipigiboy azt mondja minimális szabályozásra van szükség etikaira, erre meg már azt írod Zsolt, hogy legyen vizsga?! Most hogy van ez?

    2: Bárki lehet szobrász aki meg tudja venni az anyagot amiből dolgozik! Bárki lehet festő. Ha nem tetszik valamelyik festő képe, nem mész el a kiállításra! Hogy a galéria tulajdonos kit hív meg? Mi közöd hozzá, öve a galéria! Amiről te beszélsz az a bürokrácia. Amely egyébként az élet minden területén fojtogatja már régóta a Magyar népet.

    3: „De angolórákat csak a haverjaimnak adhatok, nyelviskolában már nem taníthatok törvényesen.”

    Ne tudom Zsolti, te hol és milyen vizsgát tettél, hogy lemezlovas egyesület elnöke lehess? Most mondhatod, hogy bárki lehet egyesületi elnök, de akkor bárki lehet DJ.

    Akkor legyen Egyesületi illetve szövetségi elnök vizsga is. Legyen politikusi vizsga is.
    Legyen showman vizsga, és akkor nem lesznek Gyözikék, legyen varászló és kuruzsló vizsga és akkor nem lesznek Gyurcsók Ferencek.
    Legyen mentalista vizsga, legyen póker vizsga, hiszen pénzt keresnek vele, legyen billiárd vizsga, legyen darts vizsga, legyen, futballista vizsga, napestig lehetne sorolni.

    4: Akkor legyen törvényes minden:
    Ne lehessen kiskorú lány a táncos!
    Ne engedjenek be 18 év alatti fiatalt!
    Ne áruljanak drogokat.
    Adjanak számlát a belepöröl!
    Adjanak számlát az italról és minden fogyasztásról. Adjanak számlát a ruhatárról.

    Ne terrorizálják maffia eszközökkel az embereket.

    Ne gyilkoljanak fiatalokat!

  42. Remélem tisztában vagy vele, hogy a hozzászólásaid, nagyközönség előtti felszólásnak minősülnek.
    Vagyis jogilag olyan kategóriába esnek, mintha ezeket a vádakat, valamelyik tvben, vagy rádióban jelentek volna meg.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.