Game Over

Nos szóval nézzük mi történt ma.
A történet úgy indul, hogy a vezető beosztásúak a cégnél 3 napja ingerületk, ideges, frusztráltak és nyúzottak voltak.
Az okát csak sejtettük, de pontosan nem tudtuk egészen ma délutánig.
Tegnap este az egyik vezető mondta, hogy ma nyakazás lesz, de ne mondjam el senkinek. Tehát tartottam is a pofám.

Reggel éreztem, hogy kritpa hangulat lesz ma, ezért full feketébe öltöztem.
Fekete öltöny, fekete ing, vörös nyakkendő.

Szóval, ma délután negyed 6kor bejött a munkaügyi felelős, elvitt a csoportból 6 embert (winston, joci, eabris, ak85, wanda és én) akik választhattak, hogy közös megegyezés alapján húznak a bús picsába, vagy rendes felmondást akarnak.

Ha jól tudom rajtam kivül mindenki az elsőt választotta, én mondtam, hogy nem vagyok hajlandó, engem rúgjanak ki.

A kilépő papírjaimat a zsebemben hordott céges promó tollal véstem alá a cinizmus kedvéért, viszont korrektek voltak, május 6-ig állományban maradok, és kifizettek másfél hónap bért, és ki nem vett szabadságot.
Ez igy korrekt, mert most kb 400.000 forinttal a zsebemben mászkáltam egész este…
Egy nappal azután hogy felvettem a múlthavi járandóságom. Oh yeah.

Egy dolog nyugtat, hogy a főnököm meg akart tartani, de a tulajdonos személyes kérésére lettem kirúgva, ergó nem szakmai döntés született, ha bár a papírjaimban ez áll, amit úgyis leszar mindenki.

Tehát ez van, Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Ez valami újnak a kezdete.

Viszlát Jasmin Media Group, viszlát kollegák, barátok hiányozni fogtok.
Kitartás.

“Game Over” bejegyzéshez 31 hozzászólás

  1. …és óbazmeg,ezt mondom én is.Kellemesek ezek a nem szakmai indokok, csakis aról árulkodnak,h ogy a Jasminos vezetők felkészültek,tisztában vannak azzal mi az az internert, mi az h weboldal készítés ennek megfelelően össze vissza kapdosnak, következetlen és értelmetlen döntéseket hoznak, és szakmai indok hiányában,arra hivatkozva h „nem látják a fényt a szemedben” kirúgnak. Éljen a Jasmin! Menjen mindeki oda dolgzoni. Tök jólesz!

  2. Miután ma kirugták Tomot és thisnowt, Viktor pedig elment nem lepődöm meg semmin.
    Azt hittem a flash rész annyira alapvető, hogy sérthetelen.
    Tévedtem.

    Egyéb iránt, az első megérzésem rossz volt a két ügyvezetővel kapcsolatban.
    És a megérzéseim még sosem csaltak…
    Most sem.

  3. Banyek!Komoylan mondom örülök.El sem hiszitek mennyire.Ha egy olyan ember mint a Viktor ilyen döntést hoz,ő aki már szinte az elejétől fogva ott van és kulcsember volt,akkor ha ettől nem jön meg a fény a vezetőség agyába,akkor semmitől.Istenem,köszönöm!Most nagyon nagyott nőtt a Viktor a szemeben (bár eddig sem volt kcisi 😀 )

    Gandi ti meg majd megoldjátok valahogy.Efiliét menedzser vagy,vagy nem? 🙂

  4. Pedig lehettem volna akármi.
    Lehettem volna halász.
    igaz…a halászok korán kelnek…
    és halszagúak..
    Errol jut eszembe volt egy baratnom, Yvonne.
    Ő is halszagu volt.

    gina jaja tudom oszlopos fanclub tag voltal 🙂

  5. Áruld már el légyszíves – most, hogy már lojálisnak sem kell lenned 🙁 -, hogy mi az üzlet a jasminnak az extra ingyenes szolgáltatásaiban? Nem bírok rájönni…

  6. Nincs benne üzlet, erőfitogtatás… hogy ők ezt is megtehetik, hogy ingyen fenntartják. Persze kb annyit is foglalkoznak vele. Elindult a support, tökre szerették az emberek,aztán most elküldték az összes supportost, és a userek meg néznek hogy mi van… szegény Zoli meg magyarázkodhat mint „support”. Tökre sajnálom, hogy felépítettük azt az oldalt, tényleg beleadott mindenki apait-anyait, és most meg…eh,hagyjuk is,csak felbosszantom magam.

  7. Ezek szerint ginának szólt… nem tudtam 🙂

    Gina – akkor ne fűzzek nagy reményeket hozzá? Igaz van ott jó ideje egy regisztrációm, de nem használtam. Csak most néztem újra, mert a word-press.hu híresztelte, hogy ezzel a rendszerrel lehet ott blogolni. Nem nekem kell, másnak lehetne jó – de akkor inkább menjenek a wp.com-ra??
    (Ki a Zoli? 🙂 )

  8. Igen, hírdetnek,vagy fél éve :)Ize…amúgy ha nem nekem szólt a kérdés akkor sry, nem akartam okoskodni,csak nekem is úgy jött le 🙂
    Wp-t rakjad nyugodtan, arra h blogolj tökéletesen megfelel.

  9. A jasmin media egy nevetséges bohóckodás. Itt most nem
    a belüket kidolgozó sitebilder/programozó/videósok. stb.. gondolok, hanem a két számmal nagyobb öltönyben masírozó aranykártáys köcsögökre akik verbálisan úgy fejezik ki tesztésüket, hogy „Ez nagyon LOL” Igen, kedves volt kollégák ők azok a tanulatlan tuskó barmok akik elnéznek felettetek, és a szupertikos, atombiztos pincéjükben délután kettőre kidolgozzák a „brandnew ” stratégiát, hogy akkor most csak három ember dohányozhat az udvaron, különben jön a tockos. Természetesen mindeközben úgy gondolják, hogy ők itt valami média nagyhatalom, szóval tessék ám kussban maradni, és ha a sarkon beforduló tahón megcsillan a piros billog akkor térdre és tövig benyalni ám. Amúgy elárulom tök feleslegsen, ugyanis egy ha egy szép napon azt veszed észre, hogy valahogy mindeki ideges, csoportvezetőd szól , hogy mindeképpen itt kéne maradni hatig és lehet kicsit tovább, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy 18:25 re kezedben a paírjaiddal, egy mellédrendelt kisérővel köszönik meg szépen az eddigi munkáidat.

    Respect minden gályázónak. És lépjetek le.

  10. Nem értem miért vagytok úgy kiakadva. És azt sem, hogy mit vártok olyan vezetőktől, akik UFO-khoz nyomják a Miatyánkot.
    Nem mondom, hogy szerettem ott dolgozni, mert valamiért nem volt olyan hangulata már az irodának sem, ahová szívesen jár be az ember, de a ranglétra alján többnyire jófej és szakmailag kiváló EMBEREK dolgoztak. Azért hangsúlyozom az embereket, mert a menedzsment nem így tekintett és tekint rájuk. Aztán persze a ranglétra közepén is voltak jó arcok, de csak azok, akik nagy ívben szartak az egészre. A vezetés viszont katasztrófális volt. Leginkább arra a korábbi főnökömre emlékeztetett, aki egy középkori kínai hadvezér írásai alapján vezette a céget és kb. háborúként is fogta fel a mindennapjait. Majmok.
    Én nagyon örülök annak, hogy kivágtak. Persze akkor nem örültem, mert kibasztak velem cefetül. Már jobb 🙂 Mondjuk jobb lett volna odaszarni az asztalra mondván, hogy felmondást szerettem volna, de ez jobban passzol hozzátok.
    Csak ajánlani tudom ezt a céget…mindenkinek, aki az ellenségem, vagy akit gyűlölök.

  11. Jajj, lehet tegnapi kommentemből nem vált világossá , hogy a vezetőségre próbáltam reflektálni. Vezetőségre? Hm.. A köcsög majmokra. Áprilisban velem is csúnyán kibasztak, rendkívül szar helyzetbe hoztak, kurvára nem hiányzott.
    Most EMBEREK között dolgozom. Juhééé. 🙂

    Üdv mindekinek.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.