Flegma úr

Egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy flegma úr, aki reménytelenül és halálosan szerelmes volt, egy kicsilányba.
Flegma úr sok-sok ízben is próbálkozott meghódítani szíve hölgyét, de a kicsilány nem adott választ. Sem hideget, sem meleget. Majd Flegma úr több hónapnyi vergődés, és örlődés után, úgy döntött, hogy inkább eltemeti az érzéseit, és megöli őket, mielött azok ölik meg Flegma lelkét.

Mivel Flegma urat így hívják, az okokról nem fog beszélni, mert úgyis lényegtelen. De nem egy taknyos papírzsebkendőből hajtogatott virág szerű képződmény miatt.

[audio:me_and_my_-_let_the_love_go_on.mp3]

“Flegma úr” bejegyzéshez 31 hozzászólás

  1. Mi lenne ha egyszer flegma úr a kicsilány elé állna és úgy mondaná meg hogy mit gondol vagy érez és nem a blogjában? ezen flegma úr nem gondolkodott el még? Talán akkor a kicsilány is másképp állna az egész dologhoz vagy állt volna… valószínűleg neki sem könnyű… ez még flegma úrnak nem jutott eszébe? Jah és szalvéta volt nem pedig taknyos papírzsebkendő… bocs hogy mások is kedveskednek neki, erről nem hiszem, hogy a kicsilány tehet…

  2. Úgy gondolom, h abszolút magánügyük,h hogyan rendezik le ezt az egészet. Amelyik kicsilány nem vágta le a jelekből,h mivan, annak vagy nem volt még senkije vagy NEM AKARTA látni,h mi a szitu. Neki sem könnyű?! Ez aranyos 🙂 !Mivel az okokat nem ismerjük, nem ítélkezhetünk senki felett, de nyilván nem az zavarta az Úrfit,h kedveskednek a hölgynek…legalábbis szvsz

  3. ilyenkor nagyokat mosolygok magamban.
    mert ugye ami magánügy, az nem egy NYILVÁNOS blogba való, ha mégis ennyi ember elé tárja az érzéseit, akkor számítson az illető/flegma/zsolt vagyakárkimás/énis arra, hogy belepofáznak az életébe. szarügy. ilyenek vagyunk. megjegyzem olyat még nem láttam, hogy egy ilyen jól sült volna el.

  4. Talán ha az úrfi nem hozza alapból egy szar helyzetbe a kicsilányt azzal hogy itt vall neki szerelmet és tereget ki, ahelyett hogy fériként elé állna vagy állt volna és a szemébe mondja/mondta volna … lehet másképp alakúl… és való igaz, hogy igen, ha sokan beleszólnak megkavarják az embert és jócskán megnehezítik a helyzetet… talán nem csak a lánykát kéne hibáztatni… vannak hibái és elismeri… Mindegy, lényeg, hogy napsival kell egyet értsek… :SSSS

  5. Szerintem az vesse a kicsilányra az első követ aki még soha nem hibázott… vagy tévedett… vagy bántott meg másokat… aki még soha nem utasított el mást…:SSSSSSSSS Ne higgyétek hogy ez most neki olyan baromi jó érzés vagy bármi… aki egy kicsit is ismeri tudhatná, hogy cefetűl érzi magát….

  6. Nem bántottam vagy hibáztattam szm egyiküket sem. Az uraság valóban itt írta le a dolgokat, de ahogyan ő is írja „ha nem tetszik,ne olvasd”! Annó én is sok dologról innen értesültem, s még mindig életben vagyok, ennyi :). Felnőtt emberek, el fogják rendezni, de pl. nem tudom,mennyire helyén való az,h vki olyan előtt randizok,akiről tudom,h akar tőlem vmit…no comment! Az pedig,h ki mennyire flegma, viszonyítás kérdése.
    Aki nem inge…

  7. ide még mindig azt írok amit akarok. nem kötelező olvasni, nem kötelező hozzászólni. magamnak írom.
    másrészt, ez a „lehet hogy másképp alakul” duma így önmagában nagyon szar 🙂
    egyébként, engem kevésbé érdekel, hogy kinek mi a véleménye, attól az enyém még ugyanaz marad.

  8. hát épp ez az. olvassuk mert érdekel. inkább foglalkozunk más életével, mint a saját szarosunkkal. könnyebb máséba belepofázni.
    nio! mér foglalsz állást, ha azt mondod nem foglalsz állást?
    zsolt! mér mondod, hogy nem érdekel mások véleménye, ha igen?
    muuu! mér nem adsz választ?
    napsi! mér nem fogod be?

  9. Bööööf :\
    Ez a véleményem.
    lavli Zsoc, lavli. kérj fel táncolni :$$$$

  10. napsi, elolvasom mások véleményét és tiszteletben tartom, de ez nem befolyásolja azt, ahogyan élek, mert nem hagyom.
    maximum elgondolkodom rajta, de az hogy valaki idehány nekem valami kritikát, ami elöször a leírás elött 2 mpel jutott eszébe, az nem fogja befolyásolni az elveimet ami alapján évek óta élek.

  11. Zsolt valóban azt írsz ide amit akarsz… de szerintem szépen meg lettél kérve, hogy ne… de nevess csak nyugodtan… bravó gratulálok… a véleményedet pedig szerintem az emberek szemébe kellene mondanod ahogy mást is nem itt… sajnálom, hogy most utálsz vagy bármi… de ez hogy itt blogban csinálod még mindig nem fer~:(((((((( de nyugodtan bántsál tovább látom ez kielégít teljesen…

  12. nem sokára ki lehetne adni a morrisons című elbeszélő balladát könyv formájában… 🙂

  13. Pedig ha jól sül el, inkludáljuk a jövő évi Barátok Közt forgatókönyvhöz 😮

  14. Szeretnék két jegyet rendelni arra az eseményre, ahol mindenki összeveri a másikat, én meg röhögve nézem!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.