Szakítós buli, élménybeszámoló

Csak nem kerülhettük el a végzetünket, és összekellett hozni a blog rajongó táborát, és a szerkesztőket. Ezt némiképpen megbolondították egy kis inda videós forgatós, nyilatkozós, riporteres mókával is…
Node, ne rohanjuk ennyire előre, lássuk szép sorban

Gondolkodtam rajta, hogy fogom magam, és még 9 elött oda tolom magam. (Amit, mint kiderült többen megtettek,
és tisztes távolságról figyelték a többieket.)
Végülis 20:40-kor hívtam fel a kedvenc taxi társaságom, hogy ugyan legyenek már olyan jók, és küldjenek már valami szállítmányozó eszközt, mert elkésés forog fenn. Tíz perccel később már a robogtunk is.
A sofőr, GPS nélkül is tudta, hogy hova megyünk. Ami azért megnyugtató, mert nekem fogalmam nem volt róla.

Végülis ahogy a nagykönyvben megvan írva 21:00-kor beléptem a helyre, némi pozicionálás után odaléptem a legnagyobb lélekszámú asztalhoz, hogy ugya náluk lehet-e exek fényképével dartsozni?
Felröhögés, igen ülj le.
Kezdetben, ez a legnagyobb lélekszámú jelző velem együtt is csak 7 embert takart, de a következő negyed órában elkezdtek megérkezni az emberek. Főleg miután notit rántottam, és a blog főoldala látszott a kijelzőn.

Ezután nem sokkal érkezett meg, és ült le mellém a maceszes történet szerzője az exével. A másik oldalról pedig a vályogos úriember telepedett le, néhány pohár bor, és egy hölgy kiséretében.

Negyed tíz után érkezett meg Anita alias “Veres Pálné”, akinek a művésznevére érkeztek találgatások, de a konklúziót csak nem hallottam, és Laci alias “vl” is befutott a tesójával, és az indexes különítménnyel. Ekkor indult valójában a LiveBlogolás, és az elb*szott aranyköpés gyűjtés, amit végülis abba hagytam, mert, hogy egy klasszikus idézzek Barnától, úgysem “jön át”.
Az asztalunktól még rémlik brian_a_nazareti és gargoyle neve is, egyébként 🙂

Az egyetlen komoly problémám az este folyamán a kiszolgálás sebessége volt, amit azért többen is kifogásoltak. Satieval és vl tesójával (nem tudom a neved, sry) 20 percet vártunk a sorunkra a pultnál.
Ennek egyetlen pozitívuma az volt, hogy közben egy hölgyet felhomályosítottam arról, hogy ez milyen buli is. Mivel abban a kényszer képzetben élt, hogy ide sok perverz állat jött, akik egyszerre akarnak szakítani…

Az asztalhoz visszatérve szaffy mellett foglaltam helyet, mivel a notimat bedobtam, egy távoli sarokba, töltődni.
Az aktív beszélgetéseket azok a tények zavarták meg, hogy többen megindultak hazafelé.

Végül éjfél után én is úgí döntöttem, hogy ez így első közelítésre nagyon jó volt, és már várom a februári ValentineBreaket 😉
Az éjszakát egyébként a kedves högyek, és jófej srácok egyvelege jellemezte 🙂

“Szakítós buli, élménybeszámoló” bejegyzéshez 2 004 hozzászólás

  1. 讙专讘讬讬诐 诪讚谞讟 注讜诇诐 砖诇 讘专讬讗讜转 拽讜诇拽爪讬讬转 讛讟拽住讟讬诇 讛讞讚砖讛 砖诇 诪讬讻诇 谞讙专讬谉 讜讜讗诇讛 讘讬转 讜注讬爪讜讘 12 robes de mari茅e civiles pas cher prot猫ge matelas fuite urinaire peut on manger des chewing gum eucalyptus enceinte chose the french style with naoned glasses made in france proiettore luci laser da esterno su rosa antico vestito lungo elegante con scarpe adidas running bambina hh classic wash bag delvaux travel bags 拽讜谞讬诐 timberland 6 premium 注讜专 讜讘讚 waterproof 讻讞讜诇 讻讛讛 n 讘讝讜诇 讘讗诪讝讜谉 讗讘讬讝专讬 讞砖诪诇 讗爪诇谞讜 讞讜讟讬诐 讞砖诪诇 诪讻讬专讛 讗专讛讘 讘讗讬谞讟专谞讟 讛转讗诪讛 谞讛讚专转 住讙谞讜谉 诪注讜讚谉 砖诪诇讜转 诇讬诇讚讜转 讛讜谞讬讙诪谉
    mens nike air max 97 casual shoes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük