Megasztár 4

Az előbb olvastam, hogy milyen zsűri jelöltek vannak a Megasztár következő etapjához.

Mivel nem nézek tvt, ezért csak online információkra tudok támaszkodni. Első felvetésben olvastam, hogy a lehetséges lista

  • Dukai Regina
  • Ganxsta Zolee
  • Rúzsa Magdi
  • Nagy Feró
  • Zoltán Erika

Aztán showba került Berkes Gábor, Bochkor Gábor, Seres Attila, Karsai Zita és Tilla neve is.

Berkes Gábor esetleges jelenlétének én örülnék, mert nagy tisztelője vagyok, és a Tábortűz című dala az egyik kedvencem, amit az Emberek formáció keretében írt.

Nade, ma délután a kolegáimmal összeállítottunk, hogy szerintünk, hogy nézne ki a Megasztár 4 álom zsűrije, ha már a TV2 ennyire szuper titkos információként kezeli, és csak elejtett morzsákra lehet támaszkodni.

Szóval szerintünk az ideális felállás a következő lenne:

  • Kiszel Tünde
  • Fekete Pákó
  • Anettka
  • Fekete László
  • Zámbó Árpi

Esetleg vésztartalékot képezhetnénk Friderikuszból, Fialából, Dundikából, Bódi Sylviből, vagy akár Zimány Lindából…

Node, a viccet félretéve Chico és Schipty barátom is indul a válogatáson, tessék majd szorítani nekik és is azt teszem 🙂

“Megasztár 4” bejegyzéshez 40 hozzászólás

  1. A legszörnyűbb, hogy megint a csapból is ez fog folyni. Tény, hogy vannak tehetséges emberek, akiket itt fedeznek fel, de nekem túl nagy ez a hiszti körülötte…

  2. hát nem tudom. utálom a „megaszart”…az előző évadokból kb 1 részt láttam összesen. szerintem az akkori zsűri összetétele is meglehetősen kiborító volt. véleményem szerint egyetlen embernek lett volna jogosultsága ott ülni: Presser Gábornak. a többi mit keresett ott….számomra rejtély. ilyen alapon engem is beültethettek volna, akinek botfüle van.

  3. Szerintem a „megaszar” az utóbbi évek egyetlen normális műsora volt a hibáival együtt.

  4. Én azt mondom, hogy a Megasztárok zsürijében összesen 3 olyan ember volt, akinek a véleménye figyelemre méltó.

    Az egyik az első szériából Pierrot. A továbbiakból pedig bárki bármit is mond Pély Barnától lehetett a legnormálisabb értékeléseket kapni. Leszámítva, a „ez nagyon szar volt”, és a „hát, ez nem jött át” jellegű értékeléseket. Ahogyan ma az irodában fogalmazott valaki, hogy ő legalább megmondta a frankót, a zsűri többi tagja ilyen „nagyon csinos ma este a ruhád, a kedves is jó, a testvéreid pedig nagyon aranyosa…k” jellegű semmit mondó szarokat hordtak mindig össze.

    Presszer Gáborról, nagytudású, és nagy tapasztalatú, de már csak két t-vel emlékeznél meg róla…
    Igen, az a múltidő jele…

  5. ezzel a műsorral, erre a piacra új arcot megpróbálni erővel betuszkolni annyit ér, mint vak kurvának a kacsintás. az előző szériákból sem profitált érdemben senki. háromféle zenész lett belőlük, ha egyáltalán. hakni, egylemezes, vagy szar.

  6. őszintén? nem hiszem, hogy a tv2 elsődleges célja, hogy segítse a tehetséges embereket. az előző szériákból volt aki érdemben profitált: tv2

  7. Senki nem mondta, hogy az. A kereskedelmi tv sose lesz máltai szeretetszolga, a profit az elsődleges, ami hajtja. Tehát a nézettség. Ezt el lehet érni Győzikével meg Megasztárral is. Akkor hagy válasszam már inkább az utóbbit.

  8. esetleg a minőségi tévézést is lehetne választani, ami most kizárólag közszolgálatin és az axn jobb műsorsávjaiban van, meg vasárnapról hétfőre virradóra a fent emlegetett csatornán egy darab film erejéig.

  9. Sajnos azt szolgálják ki amire igény van.

    A minőségre marhára nincs igény, Győzikére van.

  10. noel, tv-n csak tematikus csatornákat nézek, azokat is ritkán. A fenti összehasonlítás a kertévét műsorai alapján készült.

  11. zsolti hidd el, lenne igeny a minosegre is, de amig a fos omlik a tvbol, addig az nem nezi, akinek a jobbra lenne igenye. mondjuk en pl a husegszerzodes lejartaval nem fogok tv-re elofizetni.

  12. Pedig nincs rá igény. Ráadásul ez a jelenség nem magyar, hanem globális.

  13. sajnos az van, hogy a média keresletet teremt és azt elégíti ki. ha nem lakodalomlajossal indítottak volna, lehet, hogy most máshogy nézne ki ez a fostartály ország.

  14. hát elég elkeserítő ez a névsor… de az legalább annyira durva, hogy 12 év a korhatár… hogy ez mire jó…

  15. na most a fridivel meg mi bajotok van? a megasztár nem csak a hangról szól. a friderikusz mindig tudta mi kell az embereknek és bármibe kezdett, annak sikere lett bármilyen területen, mér gondoljátok, hogy pont itt bukna meg? szerintem ő az egyetlen NÉV a sorban.

  16. Friderikusszal egyébként semmi bajom, sőt.

    Azt mondják azok az ismerőseim akik dolgoztak már vele, hogy nagyon profi.

    Csak azon röhögtem, hogy poénkodtunk rajta, milyen lenne, ha Fridi is zsűi tag lenne, erre tessék 🙂

  17. megvan a névsor 🙂
    Eszenyi (imádom!) Fenyő Miklós és Mester Tamás 🙂
    Eszenyiről gondolom vita lesz, énekelni nemigen tud de fantasztikus színésznő :))

  18. Kár, hogy egy ember nincs aki ért a könnyűzenéhez és/vagy a showbizniszhez. Ugye ott van Bochkor, aki biztos jókat szól majd be, de kétlem hogy a zenei ízlése nagyon kifinomult lenne. Fenyő anno nagyon jól nyomta a debilrockandrollt, de szerintem neki se túl szerteágazó ill. piacorientált a zenei műveltsége. Eszenyi művésznőt elismerem, de max a mozgásról, megjelenésről tudom elképzelni a kritikáit, a musicalismerete és a szép hangja kevés ahhoz, hogy a könnyűzenei pályáról alkosson véleményt. Friderikuszban bízom talán, bár fogalmam sincs mennyire követi az aktuális trendeket… Valakit kihagytam, de mindegy is, mert most megyek kávézni.

  19. Nem tudom, tegnap az egyik világszínvonalú újság (Blikk) azt írta, tuti biztos forrásra hivatkozva. Kezdem azt hinni, hogy tényleg érdemes lenne megvárni a tv2 hivatalos bejelentését… 🙂

  20. Ja igen, Mester Tamást kihagytam. Na, ő talán ért a mostani zenéhez, bár emberileg kiver a víz tőle…

  21. emberileg annyit, hogy két hete egyesült erővel raktunk vissza egy fészket egy balatoni szórakozóhely (igen, véletlenül pont a fészek) tetejére, mert csórikámék leestek, sőt még etettük is őket. jólelkű ember az, akárki akármit mond. csodálom, hogy ezt elvállalta. bár, a selejtezők balcsin lesznek, gondolom folyni fog a zimek.

  22. No, el kell hogy mondjam: lehet hogy teljesen alaptalanul, de akkor is taszít a személyisége. Elég megszólalnia vagy megjelennie valahol. Megindokolni nem tudnám. Van ez így. (azért egy szóviccet elrejtettem az elején, hogy örülj.)

  23. ezzel valahogy én is így vagyok. kéccer láttam élőben a fickót, egyszer nagyon részeg volt a moriban és egy cseppet sem teccett, ahogy viselkedett, másodjára meg múlt hétvégén és akkor is szerintem épp józanodott szegény az egyik sijófoki bárban. de lehet, hogy épp madarakat etetett. a noelt nem láttam.

  24. na most az van, hogy egyre szimpibb ez a mestertamásgyerek.
    megkövetem magam.
    ilyen is van.
    szeretek elsőre ítélni. aztán legyen a másiknak munkája abban, hogy megváltozzon a véleményem. én ilyen kedves lány vagyok. 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.