Tegnap délben, egy egészen masszív este után rángatott el Scold ebédelni a Piliscsabai Kopár Csárdába. A mérsékelten másnapos, de főleg gyűrött gyomromnak nagyon jót tett, a vidéki levegő, nyugi és az étterem által kínált földi jók.

A neve alapján nem számítottam sok jóra, sőt a megérkezés után a szabadtéri ülőhelyek látványa bennem az általános iskolai “erdei iskola” hangulatát idézete fel. A pincérünk sem volt kimondottan az a kedves fazon.
Akkor esett le az állam, amikor kihozták a Gulyás levest. Bevallom a tálalás módja önmagában tekintélyt parancsolt, az ízében semmi kivetni való nem volt. Az ízek a helyükön voltak, a hús kellően puha, mintaszerű gulyás.
Igazából egy jóféle vörös-boros marhapörköltet ettem volna, de csak vörösboros-vaddisznó volt (nem eszem még mindig disznót), vagy borjú pörkölt. Versenyzett még egy pisztáciás.feta sajtos pulyakamell a főételnek való helyére, de végülis Pulykamell Polgármester módra lett a választásom. Míg István egy jó Kijevi csirkével adózott ukrán barátaink javára.
Amíg várakoztunk a főételre befáradtam a főépületbe, amiről – mivel tele volt vendégekkel – nem igazán akartam fotózni, de igényes kialakítású volt a vendég tér. Viszont, a mellékhelyiség ilyen szempontból csalódás volt, a hely igényességéhez mérten. Konkrétan egy vidéki város volán pályaudvarán éreztem magam.
Kifelé menet tűnt fel, a bejárattal szemben lévő bor bemutató rész – nem pult -, ami különösen figyelemre méltó volt. A hely szelleméhez méltóan a belső térelválasztó elemek fából készültek, és a falon több agancsot és hasonló trófeákat lehetett látni.
Mire visszaértem a főétel is megérkezett, ami nem hagyott kérdőjelet bennem arra vonatkozólag, hogy a hely méltó a 40 éves hírnevére. Ez kezdődött a paradicsom salátával, ami ahogy lent is látszik egészen szép adag volt, és nem víz ízű semmilyen alapanyagból volt, hanem zamatos érett példányokból.
A főétel ízhatása inkább szokatlan volt, mert még nem volt szerencsém a csirkemell, a sajt, a gomba és az ananász ízeit összeházasítva, és egybe panírozva ilyen formációban szakrálisan elfogyasztani. Mesés kompozíció volt egyébként.
Úgy keltünk fel az asztaltól, hogy ez a kis kiruccanás, mindennel együtt bőven megérte, így a legközelebb sem fogok tiltakozni, ha Pilis-vörös-boros-csaba felé megyünk ebédelni 🙂
Az étterem pontos címe ebédként:
2081 Piliscsaba, 10-es főút 23 km
Google Mapsen pedig itt:
Kopár Csárda nagyobb térképen való megjelenítése
buy cheap tadalafil tadalafil online
As568 Rubber O Ring
Catv Fiber Optictransmitter
cheap tadalafil tadalafil online
vidalista dosage recommendations https://vidalista.mlsmalta.com/
Anti Skid Perforated Safety Grating
cheap sildenafil cheapest sildenafil
Cotton Soft Fabric
Color Fanfold Labels
https://paydayloanstrust1h.com/ personal loans with no credit check
payday loans payday loans no credit check
[url=https://tadgeneric100.com/#]tadalafil online[/url] buy cheap tadalafil
ivermectin 3mg tablets for scabies https://ivermectin.webbfenix.com/
cheapest sildenafil cheapest sildenafil
how much is cialis per pill http://www.lm360.us/
Products
Embroidery Badge Patches Maker
professional vidalista vs regular vidalista https://vidalista.buszcentrum.com/
Engineered Wall Panel
FLANGED TYPE BUTTERFLY VALVE
how to take generic viagra http://droga5.net/
Log Splitter
125cc Dirt Bike
4k Touch Screen Lcd Led Tv
0 Drgee Moving Walk
hydroxychloroquine cost 200mg https://hydroxychloroquine.mlsmalta.com/