Sláger Rádió Szimpátiakoncert 2009 – képek

A műjégpályán került megrendezésre, a Sláger Rádió Szimpátiakoncert. Amit néhányan búcsú koncertnek tartanak, mások szimpátia koncertnek. Nem szeretnék egyik táborhoz sem csatlakozni.
Viszont, kint voltam és fotóztam.

A koncerten töménytelen mennyiségű énekes és zenész tette tiszteletét, úgy mint, a Hooligans, Auth Csilla, Voga Viki, Charlie, Rúzsa Magdi, Dobrády Ákos, Király Linda, Balázs Fecó és a Korál, Deák Bill Gyula, Hevesi Tamás, Karthago, Irigy Hónaljmirigy, Bikini és a Republic.

“Sláger Rádió Szimpátiakoncert 2009 – képek” bejegyzéshez 20 hozzászólás

  1. Ezt az összetartó, egyesítő, hittel és szeretettel teli erőt hiányolom kicsi országunk vezetőiből. Látjátok lehet (és érdemes!) az embereket összefogni, értelmes, értékes dolgokkal mega-jándékozni, mert igenis vágyunk rá, igényeljük és hálásak vagyunk érte! Ezt a hatalmas szeretet-energiát nem szabad veszni hagyni! Utoljára anno’a „taxis-sztájk”ideje alatt éreztem ezt a katartikus összefogást!Most derült ki nem punnyadt,fásult és közönbös az ország, lehet(ne!) jó irányba vinni!

  2. Köszi a képeket!
    Sajnos nem tudtunk elmenni a párommal a koncertre, több okból sem, de legalább a képek kárpótolnak valamelyest! Reméljük, hogy lesz valami hosszabb, elérhető videofelvétel is! Sajnos online sem sikerült követni valamiért… 🙁

    Üdv: Kriszti és Tomi

  3. Az utolsó kép szar minőségéért elnézést kérek.

    Az akkor már hatodik órája ázó a fotós cuccom megadta magát.

  4. Kedves Dj!
    köszi a képeket! te egy hős vagy!-meg a géped is 🙂 – Sajnos messze vagyok Bp-től,nem tudtam elmenni kedvenc rádióm koncertjére, de ha sikerülne megtalálnom a koncertről egy videót, nagyon boldog lennék! Írd meg, ha tudsz egy URL címet! Köszi : Krisztina

    VELED VAGYUNK SLÁGER RÁDIÓ!

  5. Köszönjük a képeket, melyeket ilyen hamar feltettetek. Nézve őket ismét ott érzem magam közöttetek.Az utolsó fotó, mely a „nagycsapatot” láttatja egy örök, mély és nyomot hagy mindegyikönkben, szinte most is végigszalad az a nem elmondható érzés, amit ott a pályán éreztünk látva benneteket és Balázs Fecó számát hallgatva.
    Köszönet Nektek minden pillanatért az elmúlt 12 évben és reméljük még a jövőbeni sok-sok évben. Maradjatok együtt és várunk benneteket vissza bárhol szólaltok is meg – csak mindenki számára foghatók legyetek – ha lehet. Aztán mondjuk minden évben majd egy-egy ilyen koncertetek után „jövőre Veled ugyanitt!!!”
    üdvözlet az egész stábnak a napi 1440 percért.
    Erika

  6. Nem tudok semmi újat írni, amit mások már meg ne írtak volna. Indulásotok óta (1998) része vagytok a reggeleimnek. Nagyon fogtok hiányozni! Jó hallani a Bocsi bizakodását, hogy hamarosan újra hallhatóak lesztek. De vajon mi, határon túli magyarok is tudjuk majd fogni az adásaitokat? Viszonthallásra drága barátaim!

  7. Nagyon jóléreztük magunkat, köszönjük az élményt, köszönjük hogy maximális igényességgel adjátok a műsort, és nagyon szeretnénk még hallani titeket, szóval HAJRÁ SLÁGER RÁDIÓ!!! VELETEK VAGYUNK!

  8. Hatalmas buli volt! Csak onnét vettem észre hogy esett az eső, hogy otthon amikor felakasztottam folyt belőle a víz! Minden kellemetlenséget felettettek a fellépők!
    Köszönjük Sláger Rádió! Mi veletek vagyunk!

  9. Hali!

    Csatlakozom az előttem szólókhoz,sajnos én sem lehettem ott de veletek éreztem,és lélekben ott voltam.
    Ha az ország vezetőiben lenne ennyi energia és szeretet a NÉPÉÉRT ,MÁR NEM ITT TARTANÁNK.
    VELETEK VAGYUNK, és szurkolunk hogy még még még velünk mindig ugyanígy!!!
    Köszönjük!!!
    Zoltán

  10. Hi!

    Profi fotók, gratulálok!

    Érdekelne, hogy milyen géped van – és esetleg a kiegészítők is, amit vasárnap használtál.

    Köszi ;D

  11. Hát, meg fogsz lepődni szerintem, de semmi extra nem volt nálam 🙂

    A gép egy Olympus E-410 volt.
    A közeli képeket egy 70-300-as Zuiko objektível készültek.
    A színpadképek pedig az alap 14-42-es széles látószögű, szintén Zuiko objektívvel.

  12. Bochkorékat átvenné az új rádió, de Sláger elnöke kijelentette, hogy akkor lehet, hogy perre megy, hiszen 2010 végéig szól a szerződésük a Bochkor Gabival és Boros Lajossal.
    Úgyhogy köszönjétek a Sláger főnökasszonyának, ha 1 ideig nem találkoztok velük.

    Ui: Az új rádió zenés rádió lesz.

    http://juj.hu/ny/index.php?cid=1741

  13. Jáksó nem kér Bochkor forradalmából

    A Danubius műsorvezetője szerint Bochkor Gábor tüntetéseket szervez, fanatizál, és forradalmat akar irányítani, csupán azért, hogy legyen állása. Pedig Jáksó László szerint a saját állása miatt inkább azokért kellene aggódni, akiket nem keres meg a konkurencia.

    Jáksó László a Tabu Tv-nek adott interjújában kifejtette, szerinte nem egészséges, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor forradalmat szervez azért, hogy megmaradjon az állása. Ráadásul a Danubius műsorvezetője szerint Bochkornak nem csak a saját állásáért kellene harcolnia, hanem a háttérmunkásokéért is, hiszen őket nem keresik meg a konkurenciától. Jáksó szerint hiába vesztette el a Danubius rádió a frekvenciáját, ez a szituáció nem ad okot arra, hogy az ember a nyilvánosság előtt siránkozzon, és az nem megoldás, hogy telesírja a médiát azzal, hogy hova megy dolgozni.

    Forrás: http://velvet.hu/celeb/2009/11/09/jakso_nem_ker_bochkor_forradalmabol/

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.