Babfotel kálvária

blup-polisztirol-gyongy-babzsak

Kitaláltam, hogy az új lakásban van egy üres sarkom és oda szeretnék ilyen „babzsák” fotel, jellegű ülőalkalmatosságot.

Az ideális formájú, számomra valami fekvésre alkalmas kialakítású dolog volt, így eredendően ilyesmit kerestem, amit sikerült is találni több helyen, majd megláttam egyet apród.hu -n, pont olyan amilyet szerettem volna, így kérdés nélkül megrendeltem.

Most, nem háborgok azon, hogy a Deák térről el kellett mennem a Keleti és Népstadion közti akármilyen posta központba, hogy átvegyem. Majd csomagbontás után volt egy kis meglepetésem, ugyanis a kedves szállító bár babzsák fotelt küldött, de a bélelés benne nem a nikecell által gyártott, habosított polisztirol gyöngy volt, hanem ilyen mindenféle szivacs, ami kibaszott mód büdös is volt.

Így, muszáj volt elmennem beszerezni ezt a csodás töltőanyagot. Erre a hozzám hasonló, dolgozó, belvárosban lakó embernek esélyem sincs egyik ilyen csodát áruló üzletbe sem elmenni. A babfotel.hu boltja 4-kor nyit és 18:00-ig vannak nyitva, és bár a kapcsolat oldalon ezt írják:

Ha a fentiektől eltérő időpontban szeretnél hozzánk jönni, hívj bennünket bátran és megoldjuk, hogy mindenkinek jó legyen! Mi rugalmasak vagyunk, amennyire a nagycsaládosok rugalmasak tudnak lenni. 🙂

mégsem mutatták a rugalmasság legkisebb jelét sem, akkor amikor megkérdeztem, hogy az a 6 órás zárás, mennyire 18:00. Vissza sem kérdezett telefonban, hogy mit szeretnék. Mert, ha 2 zsák 1400 forintos töltőanyagért nem marad ott, azt megérteni nem tudom, de elfogadni igen, de ha két 60 rongyos fotelt akarok vinni?

A másik pedig a blup! csodás üzlete, ahol pedig indokolatlanul (1.5x szorzó) drága a töltőanyag, így ide azért nem akartam menni.

Végül, ellógtam az irodából előbb, és megpróbáltam a lehetetlent, hogy odaérjek 6-ra a babfotel.hu Rózsa utcai boltjába. 17:58-ra sikerült is becsapódnom, így a két csodás zsáknyi fehér gyöngyel suhanhattam is hazafelé boldogan, mint valami eltérített nyári mikulás, aki havat hoz a zsákjában 😀

Otthon sikeresen kiszedtem a régi rongy tölteléket a fotelből és feltöltöttem helyette 2 kilónyi belevaló töltelékkel, és így most jó, bár a három részből csak kettő lett fullosan megtöltve.

Ezért a második felében az utam egészen véletlenül az előbb már említett blpu felé vezetett, és a túlárazással kapcsolatos ellenérzésemmel dacolva onnét is hoztam töltőanyagot. Lényeges különbség számomra, hogy nem egy kiszuperált, valamikor szebb napokat is látott üzemi könyha lett átalakítva üzletté, mint a babfotel.hu esetében, és a nyitvatartási ideje is emberibb volt.

Szóval, most örömködöm annak, hogy végre üzemszerűen működik a fotelom:)

“Babfotel kálvária” bejegyzéshez 34 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.