Weeeeeeeeeekend

Szóval a pénteki napot kellően lazára vettük. 10re mentem be dolgozni, 3-tól 4-ig irodán kívül voltam. Történetesen Torma Zoli barátommal ebédeltünk, és jártuk be a várost 🙂
Aztán fél 6 körül Franck azt mondta, hogy húzzunk haza. Ezután vele még elmentünk egy laza üditőt inni a Figaró café kerti kiülős részére, miközben beszélgettünk a cég ügyeiről, fejlesztésekről, személyi változásokról, és sok minden másról.

Ezután pláza picsásra vettem a figurát, és elkezdtem shoppingolni. Az alap direktíva az volt, hogy kellene egy új cipő, egy új nadrág, és egy új ing. A cipőt találnom még mindíg nem sikerült magamnak, de jövöhéten újra neki indulok… Valamint vettem ajándékot két szívem csücskének a negyed évszázados szülinapjára.
Jalda egy antik stílusú kincsesláda hangulatú fadobozt kapott, MacDeejay pedig szintén egy dobozt, amelyben egy fekete nyakkendő volt apró narancssárga négyzetekkel, és a doboz is ugyanolyan anyagból volt mint a nyakkendő. Azt mondtam neki, ha nem tetszik, majd én szivesen elhordom 😀 De mint kiderült nem okoztam csalódást, nagyon tetszett neki 😉

Szombaton sikerült a tervezett 9 helyett délután egykor kelnem, amelynek következtében borult a napom, rohanni kellett westendbe Ottóval találkozni, majd ebéd, fél 4 től Zolival találkoztunk, és végül de nem utolsó sorban még egy Zoli volt a terítéken 😉 Igen, mindhárom üzleti jellegű megbeszélés volt, volt amelyik régebbi projektről szólt, volt amelyik újról. Ez már csak ilyen.

Az éjszakát pedig MacDeejay, Jalda és huga, Laca, Attila, Sergio, P34k és Tégla társaságában töltöttem, elöször Misiéknél, majd pedig Buddha Beachen folytattuk a mulatozást.

Buddha Beach grill teraszát ajánlom mindenkinek egyébként. Fűszeres mustáros flekken ettem steak burgonyával.
Azt leszámítva, hogy kb 10 percet vártam rá, kurvajó volt. Az ára igaz, picitt nyomott volt, de életet mentett 😉

Bemutatott Misi két szépséges nőszemélynek, akik olyan 1 óra táncolás után leléptek a mellékhelység irányába, majd amikor újra találkoztunk velük már nem volt velük a Viktória nevet viselő hölgyemény, akivel még váltottam volna pár mondatot, pedig igen csinos, értelmes és széparcú teremtés volt 🙁 Bebukás szindróma.
C’est ca.

“Weeeeeeeeeekend” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Látod-látod…lehet,h Mickey egér volt, de legalább még mindig szóba áll velem ;))!

    Amúgy örülök,h jól szórakoztatok, az este végére az én kedvem is elérte a normál szintet. Tényleg nem tudom,mi volt velem, sorry! 🙁

  2. hát maci….;) Buddha Beach??? na megint olyan hely, amit imádok:D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.