Seedorf szülinap

Végülis nagy szervezés, és nagy titkolózás előzte meg a mai este csúcspontját, azaz Gábor barátunk negyed ávszázados évfordulóját. Próbáltunk Szilvivel mindent a legnagyobb titokban rendezni, és ez úgy tűnt sikerült is.

Bár ,amikor már túl sok ismerős, barát, haver, kolega volt jelen, akkor lehetett sejteni, hogy ez nem a véletlen műve.
És fél 11 körül, egy perccel az előtt, hogy felcsendültek volna Fischer Judytól származó Boldog születésnapot című örökzöld és remekbe szabott dal részletei, buktunk le. Pont mikor is Bálinttal startra készen álltunk a karaoke terem dél nyugati bejáratánál, Gábor meglepett minket hátulról, és egy hangos nabazmeg felkiáltással tudatta, hogy lebukott az összeesküvés elméletünk, és a 25 gyertyás, billentyűs, tortás meglepetés…

De azért úgy láttam a meghatódottság könnyei erősen jelen voltak a szeme sarkában, és ahhoz képest, hogy egy csendes, és szolid sörözésre indult el, mindenki ott volt, aki számított. Vagy majdnem mindenki. 🙂

Én, a magam részéről ezúton szeretném megköszönni, a Morrison’s Opera alkalmazottainak, és üzletvezetőjének a segitőkész hozzálllást, a NoPara Karaoke műsorvezetőjének és technikus angyalainak, (Manyának és Melosznak), hogy segítettek nekünk a megfelelő zenei aláfestést megadni ehhez a pompás eseményhez, és ezzel együtt, Gábor minden barátjának, az összes jelenlévő törzsvendégnek, kolegáknak, haveroknak, komáknak, cimboráknak és minden résztvevőnek a részvételt.

Azt hiszem, én a magam részéről egy picit becsíptem…

Jók voltunk Szilvi 😉

“Seedorf szülinap” bejegyzéshez 17 hozzászólás

  1. Hat sajnalom, hogy nem tudtam menni… De boldog szulinapot Gabooor.. Este akartam neked irni smst, de elfelejtettem mikor beultunk a moziba. Majjovore:)

  2. Jaja, kár hogy nem bírtam menni, de végigfostam a hétvégét, és aznap még nem mertem inni ;))
    Ha ezt olvasod, GÁBOR, akor boldogat ! (úgyis ma van. nem?)

  3. Egyik kollégám február 29-én született. Most lesz a 6. szülinapja 🙂 zsír, mi?

  4. bányai gabika is 29-én született, ő még csak 5 lesz. a nagyfaterom meg szökőnapon született. dejó. ez most így halál izgi szerda reggel.

  5. köszönöm srácok! Peter Andrénak is.. 🙂
    köszönöm mindenkinek aki ott volt.. és annak is, aki nem, de gondolt rám..
    sőt még írt is ide..
    köszi még1x
    nagyok voltatok!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.