Ez szép volt

Tegnap este szokásosan túlhajtottam magam, és majdnem fél 9-ig irodában ültem.

Aztán elindultam, hogy odaérjek a Mammutban lévő vodafoneba 9-ig, mivel a javításra leadott készülékek kb 3 hete kész lettek, és gondoltam akkor már haza is vinném őket.

Otthon 20:44-kor szálltam ki a liftből, és így sietősre vettem a figurát. A 4-6-os 20:53-kor állt meg Széna téren. Kiváncsi voltam, ilyenkor foglalkoznak-e meg ilyen kedves ügyféllel. A biztonsági őr már csóválta a fejét, hogy jajj nem, mindjárt zárunk. Aztán ott beszélgetett egy csoportban 3 ügyintéző, és megkérdeztem őket foglalkoznának-e még velem. Egy kedves, mosolygós srác mondta, hogy persze, miben segíthet. Elmondtam neki, hogy én kaptam x hete smst, és hoztam vissza a készülékeket, és szeretném a javítottakat megkapni.

Odaadtam neki a papírokat, és a csere darabokat. Aláírtam 6 papírt, és végeztünk is. Már 9 után voltunk, és én voltam az utolsó ügyfél persze. Szóval, már a technikai kijárón engedtek ki. Ilyen gyorsan sem végeztem még.

Az ügyintéző srácnak megköszöntem, és most is platformot adni annak, hogy foglalkozott velem így majdnem 9-kor.
Köszönöm Juhász Dani.

“Ez szép volt” bejegyzéshez 12 hozzászólás

  1. ha 5 perccel később indulok el az irodából akkor kb 1 órával később érek haza akkora dugó lesz 5 perc alatt. ha fél 5kor csörög a telefon én már fel nem veszem. igen, leszarom.

  2. Az miért van, hogy néha kommentelek. És látom is, hogy kommenteltem, és aztán legközelebb meg azt látom, hogy nemlátom. Zsolti mondjad meg, hogy utálsz, nem kell ilyenmódon eltörölni a megnyilvánulásaimat, jó? :/ 😛

  3. Nem szoktam hozzászólásokat törölni, csak abban az esetben, ha a tartalma sértő, avagy nem releváns a témára nézve 🙂

  4. bezzeg a tanulmanyi osztalyokon dolgozo fiatal munkatarsak valahogy nem ilyenek, foleg a plazapicsa beutesuek.

  5. I’m truly enjoying the design and layout of your website.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
    Exceptional work!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük