Szóval, ami új

Nos, az előző bejegyzésemben megígértem, hogy új dolgokról és változásokról fogok írni. Most össze fogok szedni egy pár dolgot, ami az utóbbi 1 hónapban változott körülöttem, bennem.

Lesz ezek közül olyan, ami egy folyamat része volt, és most érett be, lesz olyan ami még csak pár napos, de említést érdemel.

Oktogon

Szóval az első ilyen változás a földrajzi lokációmban következett be, ugyanis a főhadiszállásom átkerült az eddigi Rózsadomb lába helyett az abszolút belvárosba. Október elsejétől lakom itt hivatalosan, de már szeptember középtől két laki életet élek, és egészen sokat aludtam az új helyen.

Másodrészt nem tudom ki emlékeszik a betegségemmel kapcsolatos bejegyzésemre még márciusból. Az elmúlt két hónapban sikerült találni megoldást a szinte teljes tünetmentesítésre. Találtam szlovák céget, akinek a termékskáláját bár nem erre találták ki, de erre is jó, és a betegségem látható jegyeit eltüntette teljesen. Ezen kívül pedig még van számtalan pozitív mellékhatása is.

Harmadrészt, szintén egy fél éves folyamat eredménye képpen elkezdett működni a vállakozásom egy olyan szegmense, ami évek óta kihasználatlanul állt, és most a legtöbbet ebből remélem. Ezzel kapcsolatban új, merész céljaim is lettek.

Negyedrészt az irodában új projektet kaptam, és ezzel egyidejűleg azt is, hogy egy másik, új csapatot építsek a fejlesztés köré. A projekt tárgya egy saját socialnetwork engine szoftver lesz.

Az ötödik, hogy elkezdtem otthon hangcuccot összerakni. Múlt hónapban megvettem a keverőpultot hozzá, ebben a hónapban, pedig a két lejátszó érkezik, csak még nem döntöttem, a márkát és a tipust illetően.

A hatodik, amit csak a vicc kedvéért teszek a listába, az, hogy egy új fogalom is megjelent az outfitemmel kapcsolatos dolgok között. Ez pedig a hajpánt. Sima, egyszerű, fekete.

A végül a hetedik, ami az elmúlt hét talán a legfontosabb változása, hogy boldog vagyok, mert van párom.

Vicces, hogy most így hét dolgot soroltam fel, ami, pedig a teljesség száma 🙂

“Szóval, ami új” bejegyzéshez 51 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük