Szilveszteri smsek

Nos, mivel a karácsonyi smseimre, egészen durva érdeklődést mutatott a kedves, és nagyérdemű netes közösség, ezért most jön a ráadás. A vicces és kevésbé vicces szilveszteri üdvözletek, és új évi köszöntések 🙂

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott álok és Boldog Új Évet Kívánok!

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B. U. É. K

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B. U. É. K

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

[ad]

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok. Boldog Új Évet!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjennek be hozzád, s maradjanak nálad!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

[ad]

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. U. É. K

Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog Új Évet Kívánok!

“Szilveszteri smsek” bejegyzéshez 52 hozzászólás

  1. A falon lóg egy szilveszteri kismalac
    ha meghúzod a farkát,mindenkinek nagyon
    Boldog új évet kívánok!…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.