Avagy mi bajom a motorosokkal

Az előbb beszélgettem valakivel és elhagyta a számat egy ilyen kifejezés, hogy régi motoros vagyok én már a szakmában. Ennél a pontnál egy erős és parázs vita alakult ki a motorozás tényéről, és a motoros szubkultúráról.

Ha elfogult motor buzi vagy, ne is olvasd tovább. Jobb lesz így neked.

Valamiért, megmagyarázhatatlan okból mindig is idegesített az, ha motorosok voltak a közelemben, ilyenkor mindig felbőszültem, és árgus szemekkel figyeltem mikor lehet valamibe amit csinálnak belekötni. Nyilván túl kritikus vagyok velük szemben, de az okát nem tudom, pedig kutattam.

No, de van pár konkrétum, ami mocsok mód idegesít velük szemben, és ez nem megmagyarázhatatlan, ez konkrét. Például utálom magát a tényt, hogy a kislányok, csajok, érett nők, minden elképzelhető testnyílásból elkezdenek eszméletlen mennyiségű testnedvet árasztani ha egy ilyen fém halmaz előkerül. Az okát ők maguk sem tudják. De oké, legyen a motornak aurája, különleges légköre, hangulata, feelingje, nevezd ahogy akarod. De attól miért lesz a motoros is szebb tőle, miért van az, hogy bárki is ül a nyeregben egyszerre menő lesz, és jó csávó, attól, mert felvállalta azt, hogy 10 éven át fizet, havi 50 rongyot a bankban hogy visszaadja azt a hitelt, amiből megvette a paripát.

Persze, korábban lehetett azt mondani, hogy akinek motorja van, pénze is van. De a mai alsógatyámatishitelreveszem jellegű világban simán eltudom képzelni, hogy a legtöbb ilyen menő gyerek – már akinek nem anyuci/apuci tolta a segge alá a kiszemelt vadállatot – az mondjuk egész héten alig eszik, hogy fizetni tudja a benzin, hogy hétvégén ő legyen a császár, csak nem úgy mint előd.

Persze, ismerem a másik végletet is, amikor tehetős vállalkozók, akiken hétköznap öltöny van veszik fel a bőr cuccot, és tépik az aszfaltot, de úgy érzem ez bőven a kisebbség.

Nem a jelenséggel van bajom, csak az igazságtalanság mutatóm, itt nagyon magasan kiakad. Mióta, mint jelenséget szemlélem a dolgot, mindig elfut az ideg, ha szó van róla. És most még nem is említettem ilyet, amikor mondjuk békésen akartam sétálgatni valahol, és nekik éppen ott kell felvonulni, vagy csak csoportosan arra járni.

Talán a körülötte lévő felesleges mítosz, és hype zavar, nem tudom.

“Avagy mi bajom a motorosokkal” bejegyzéshez 208 hozzászólás

  1. én például nem csöpögök a motorokra. leginkább azért, mert egy barátom meghalt rajta 23 évesen. és ehhez nem kellett száguldoznia, elég volt tízzel mennie a rakparton. de ezt félretéve. sokáig ilyen körben mozogtam, kőváry tomiék és társaik, akik elindították az első szombatot. én nagyon kedveltem őket. legtöbbjüknek normális állásuk van (már ha egy geofizikus normális 🙂 ) és arra kuporgatnak, hogy a motorukat fejlesszék. mert oda vannak érte és annak ellenére, hogy évente legalább két temetésre járnak, felülnek rá és mennek túrázni. olyan helyekre jutnak el, hogy beszarás. gyönyörű fotókat láttam. márk apja is kb kéthetente felül a motorjára és megy a haverjaival. ausztria, németország, olaszország… /az más, hogy én nem engedem, hogy márk felüljön, ok lsd. 2. mondat :)/

  2. nekem is bejönnek. de csak az igényesebb fajta. és igen is, a paripák látványára minden testnyílásom nedvelválasztása beindul. pont.

  3. Zénó, aszittem valami értelmeset írsz és VÉGRE igazat adhatok neked valamilyen témában. 🙂 De nem, te a csöpögős oldalról közelítetted meg, ami minimum gyerekes… sok csaj a 10Mpluszos autókra indul be és számos ilyen kategória van… ennyi erővel mindenkit lehet utálni majdnem.

    Én arra gondoltam hogy a közlekedésbiztonsági oldalról közelíted meg a dolgot… na én ezért utálom a VÁROSBAN motorozókat, valamint a városon kívül, de RUTINTALANUL motorozókat. Akikkel nincs bajom azok gyér forgalmú utakon mennek és kellő rutinnal rendelkeznek ahhoz, hogy ne szálljanak el az első kanyarban, vagy tudják hogy az adott út melyik szakaszán nem lehet maxon húzni a gépet.

    Városban meg kifejezetten veszélyes… persze, mi autósok figyeljünk oda azokra, akiket kurvára nem érdekel a kresz és cikáznak össze-vissza. Sok motoros el van szállva magától, hogy még sose volt balesete, de azért a nagykörútnál tovább nem jutott még el és azt is elfelejti hogy nem ő az ügyes, hanem a körülötte lévők. Nekem is sérült már meg barátom súlyosan motoron, de ennek ellenére nem őket féltem a legjobban (ők ezt bevállalták), hanem a körülöttük lévőket.

    Órákat tudnék meg írogatni a témáról, de az agyfelbaszási együtthatóm exponenciálisan növekszik, ahogy gyarapodnak a szavak, úgyhogy inkább abbahagyom.

    Uff.

  4. Nem járok autóval még mindig, így a közlekedés biztonsági szempontok az én tollamból nem lennének hitelesek.

    Hadd szemléljem már a jelenséget úgy, ahogyan én látom, és nem úgy, ahogyan te szeretnéd, hogy én lássam.

  5. Ákos, onnét kevésbé félelmetes.

    Napsi, nem egészen. Viszont akinél ezzel be lehet vágódni nem sokkal különb egy olcsó kurvánál. De a nyálcsorgatás attól még zavar.

  6. Szerintem hiba általánosítani, A MOTOROSOK-ra.
    Van olyan motoros csoportosulás akikkel semmi bajom, míg vannak olyan csoportok akiknek megtiltanám a közlekedést. Vegyük elsőként a tereprallysokat…
    Korábban elmentünk sétálgatni a Naplás tó környékére. Bementünk az erdőben kicsit mélyebbre, s a madárcsicsergést és csendet felváltotta a motorok zaja. Úgy kellett „félreugranunk” a kitaposott ösvényről, hogy az állat motorosok is élvezhessék az erdő adta nyugalmat… Mert ugye ők a nagyobbak, ők az erősebbek…, mi kisemberek pedig félreálltunk.
    Aztán itt vannak a városomban a két főúton körbe-körbe motrot bőget, fékcsikorgató, az egyirányú utcákon parkoló autók mellett egykerekűző seggek, akik szintén nem veszik észre hogy van rajtuk kívül más is az utakon.
    És hogy mondjak valami jót is a motorokról. 🙂
    A motoros felvonulásokon megjelenő motorosok, akikkel nincs különösebb bajom. Csodaszép járgányok szoktak lenni 1-1 ilyen találkozón. Ehhez a milliőhöz tartozik egy életfelfogás, egy életvitel, s hogy ide tartozhasson valaki nem elég a nyáládzás és testnedveresztés. Bepróbálkozni lehet, mert mely pasit nem venné le a lábáról egy tizenXéves kis picsa köldökig kivágott felsőben..?? Az ilyennek két hét múlva úgyis lapát, mert a motoros élet nem összeegyeztethető a műkörmössel és a szoláriummal.

  7. örülök, hogy van irigyem, tudod? téged meg szánalmasnak tartalak, hogy más pénztárcájában turkálsz? mi közöd hozzá hogy hány évre hitelezi a motorját? te fizeted? nem, akkor meg szevasz. de akkor utáld már a a drága autósokat is, mert ők is megvették. nekem meg az irigy kis köcsögöktől fordul fel a gyomrom, na ennyi, kocc aztán irigykedjél tovább….

  8. Kedves motoros,
    iszonyatosan örülök, hogy ilyen kedves és aranyos módon, a neved nem vállalva tudsz mocskolódni. Sosem érdekel olyan emberek mondandója, akik nem merik vállalni névvel a véleményüket.

    A stílusod pedig beszél helyetted, bőven.

  9. Hmm. Oké, lehet, hogy a stílusom van mit javítanom, de miért legyek kedves és aranyos, egy olyan emberrel, aki utál? Ja, hogy legyek diplomatikus. Hát ez esetben legyél Te is az Tisztelt DJZoNe (ez az igazi neved? fasza), és ne alkoss olyan emberekről véleményt, akiket nem ismersz. Téged miért zavar, hogy mi találkozunk vagy csoportban motorozunk? Megmondjam miért? Egész egyszerű a válasz, irigy vagy. Nem tudsz, vagy nincs rá pénzed, hogy motorozhass, ezért kockulsz télen-nyáron a géped előtt, blogokat írva a motorosokról. Tisztelettel: Gergely

  10. Nos, nézzük ezzel szemben a tényeket.

    Ha lenne annyi eszed, és érdekelne egyáltalán, van egy Rólam nevezetű aloldal, ahol kint van a teljes nevem.

    Alapvetően vicces a dolog, hogy nincs rá pénzem. Vezetőbeosztásban dolgozom, mellette saját cégem van. A tavalyi évi árbevételem sokszorosa volt a motorod árának, bármilyen paripád is van.

    „ezért kockulsz télen-nyáron a géped előtt, blogokat írva a motorosokról”, hogyne.
    Hogy is volt ez az általánosítás dolog?
    Ki vagy te, hogy engem bírálhatsz? Honnét tudod hol élek, mit csinálok a szabadidőmben, hogy merre járok, vagy merre nem?

    Tényleg magas intelligencia hányadosra és kifinomult gondolkodásmódra vall tőled.

  11. Akkor meg nem értem, ártott neked egy motoros is valaha? Mondjuk tudod mit, igazad van, engem meg azoktól a kis tacsiktól kap el a hányás, akik a céges bömösben azt hiszik, ők az Úristen, és nyomnak le az autópályán. Tudod mit, általánosíts, én is azt fogom tenni, legyél büszke a vezetőbeosztásodra, gratulálok hozzá, és én kérek elnézést, hogy egy ilyen magas intelligencia hányadosú, és kifinomult gondolkodásmódú emberrel vitázni kezdtem. Tényleg nem értem magamat, hogy is gondoltam. Na jó tudod mit, főjj a levedben, utálj minket, de ezzel csak ellenszevet váltassz ki belőlünk. Dehát, ha te így vagy boldog, hát jó neked. Amúgy miután megírtam a kommentet, elolvastam, csak akkor már késő volt. Na mindegy, hello és további szép napot….

  12. Ja még annyit, ha nincs rá pénzed, akkor csak az maradt, hogy béna vagy hozzá. Jobb is, hogy nem motorzol, maradj csak az autóknál. Amúgy is utálom, hogy mostanság mindenlo motorozik, főleg azokat (akiket Te is utálsz) akik csak vagiznak a motorjukkal. Azt hiszik, attól, hogy motoroznak, lesznek valakik. De ők elenyésző kisebbség, és őket onnan ismered fel, hogy poló rövidnadrág kombóban üllnek fel 200 lovas motorokra. Mondjuk gyorsan rommá is törik őket. De én nem vagyok ilyen, ezért nem szeretem, ha egy kalap alá vesznek az ilyen emberekkel.

  13. A kutya-macska-egér örökös és véget nem érő vitájára kezd emlékeztetni ez az egész.Kell még egy-két nap és becsatlakoznak a bringások is, hogy teljes legyen a tápláléklánc.

    Nekem a „motoros” kevés kivételtől eltekintve, egy nagypofájú 160 (kis jóindulattal 165) cm magas általában kicsit elhízott seggfej képében testesül meg aki a mocijától illetve a hozzá tartozó fremen cirkó ruhától érzik magukat über khirály csávónak. Más szemszögből maximum fedezetlen csekknek tűnhet, de ez nem az én nyomorom kell, hogy legyen.

    Mea maxima culpa, mert a kocsim ugyan hitelre vettem. Mindenki azt és úgy hitelezik ahogy akar…

  14. Kedves Scold, nem emlékeztem, hogy kértem volna a méreteidet. 180 cm magas vagyok, és 75 kilo, és egyáltalán nem érzem magam khirálynak se a cirkó ruhával se anélkül. Fedezetlen csekkem nincs, úgyhogy nem talált. Jöhettek még az iskolai végzettségemmel, esetleg hajszínemmel, szemem színével másegyébbel. Már alig várom. De azért eléggé árulkodó, hogy valakit a fizikia adottságai miatt soroltok be. Várjál már, aki 190 és 95 kilo annak nem szólok be, aki meg 165 és kissé elhízott, azt meg porráoltom. Érdekes hozzáállás.

  15. A macska-egér dolognak akkor lenne vége, ha nem menne a mocskolódás. Elmondom, egészen véletlen kerültem erre a blogra. Azt hiszem, a Durexes videó kapcsán, pontosan nem emlékszem, és jó volt az első benyomás erről a blogról. Csak aztán elolvastam ezt az írást. Mást nem látok benne, csak azt, hogy egy ember, azért utál párszáz ezer embert, mert a 10 lányból 2 testnedvet bocsát ki egy motor láttán. Azért ez elég röhejes. De amúgy nagyon örülök, hogy csak ennyi problémád van 😀

  16. Hapsikám, neked üldözési mániád van. A kevés kivételbe még akár bele is tartozhatnál. 🙂
    Lényeg, hogy ne szívd mellre mert megárt a sok idegeskedés. Én sem idegeskedtem amikor egy motoros amikor meghúzta a kocsim és még neki állt feljebb…

    Ha ekkora igazság érzet szorult beléd, akkor alapítsd meg a vagány mocisok érdek képviseleti szervezetét és kardozz…

  17. Nekem van üldözési mániám, Barátom?:D Ez jó, tetszik. Igen, egy minimális lehet, hogy van. Tudod, eléggé idegesítő, hogy nem tudsz úgy kimenni motorozni, hogy valaki ne nézzen át rajtad, és hajtson ki eléd, vagy szorítson le az útról. Erre válaszolhatnád azt, hogy megoldás, ne motorozz. Hát tudod, ez meg nem ilyen egyszerű, ugyanis nehéz egy olyan dolgot abbahagyni, ami az életed egy aktív része.

    Amúgy sajnálom, hogy összekadtál egy motorossal, és még neki állt feljebb. Nem lehet, hogy sorok között ment, és Te kicsit beljebb húztad a kocsid orrát, hogy még véletlen se férjen el? Jaj, már megint az üldözési mániám 😀 :D. Tényleg sajnálom, remélem a biztosító megcsinálta, és szebb lett mint új korában.

    Az érdekképviseleti szervezet ötlete nem rossz, majd megvitatom a hozzám hasonló vagány mocisokkal, hogy mi legyen. Tiszteletem:D

  18. Arany bogaram, általában lehúzódok, hogy a motorosok elférjenek, de ama sorstársad a kevlár kesztyűjével a motorházamra húzott (azt is kedvesen megjelölve) és faképnél hagyott. Nem sirámként osztottam meg veled eme negatív élményem hanem, hogy a hasonló történetek rontanak alapvetően a motoros társadalom általános megítélésén.

  19. Örülök, hogy végülis akkor valami pozitív is megragad Benned a motorosok kapcsán. 😀 Egy öröm Veletek vitázni 😀

  20. Kedves Scold! Sajnálom, hogy egy sorstársam így kiszúrt Veled. Rám nem jellemző az ilyen magatartás. Én próbálok udvarias és előzékeny lenni az autósokkal szemben. Nem sietek sehova, menjen csak. És külön örülök, hogy lehúzódsz, hál Istennek egyre többen vannak (vagyokt), akik lehúzódnak, hogyha meglátnak egy motorost. De hidd el, nem mindíg a motoros a rossz. Sokszor, nagyon sokszor az autós is vastagon benne van a dologban. Maradok Tisztelettel

  21. Szerintem sem olyan jó dolog ez az általánosításdi, hiszen tényleg van olyan motoros, akinek a viselkedésétől és a közlekedési módjától első körben rúgnám ki alóla azt amin ül, de úgy gondolom, hogy ez legalább így vonatkozik az autósokra is, mint ahogy a BKV-n utazó egyes emberekre, akik nemhogy a „le nem írt” szabályokat nem tartják be, de még a másikat alázni is kellően tudják… Az meg, hogy hitel.. ÉS? Sajnos, azt a világot éljük, ahol hitel nélkül nem sokan tudnak előre lépni, legyen ez lakás, kocsi, motor, laptop, bármi. Nem fogom elkezdeni szidni a jelenlegi gazdasági helyzetet, de ez tény, hogy ma szinte minden második ember hiteles. És ha ez pont egy motor, mert szíve vágya valakinek, mert imádja, vagy egy ház, mert kell a feje felé egy tető.. Hadd döntse el ő… És amíg ugyanaz az ember a Földön, mint te vagy én, addig semmi jogod nincs lehúzni őket… Azon meg felcseszni magad, mert a csajok erre gerjednek.. Miért, ti nem néztek meg jó nőket az utcán?! Az meg engem tud felcseszni:D:D:D

  22. Nah, végre egy normális ember 😀 Amúgy jah, megnézzük a jó nőket az utcán 😀

  23. Helló, épp most évedtem ide, és végigolvastam mindent.
    Sóvárgó irigység szagát érzem az oldaladon:)
    Az zavar,hogy a motorosokra élveznek a nők?Hát,ez no comment.
    Először is, jövőre cserélem le a mostani suzuki motoromat egy 900RR-re.
    Pár idényt végigmotoroztam,volt balesetem(autós miatt,aki nem adott elsőbbséget)
    Motoromat KÉZPÉNZÉRT vettem, és fogom venni, nem apu fizeti hanem saját pénzem,nem vagyok 160kg sem.
    De ismerek 160kg -s embert is,aki motorozik, és ő sem apjától kért pénzt..
    Ezt csak a tisztánlátás kedvéért…

    A lényeg:Felfordul a beletek a motorosoktól?
    Nekem meg azokkal az autósokkal akiknem adnak elsőbbséget,levegőnek néznek,gyorsulni akarnak velem,akik szabálytalankodnak, akik fellöknek motorral együtt és továbbhajtanak.
    Ezekkel van bajom.
    És igen, vannak akik 160-al mennem városban.Én is ezt csinálom néha.
    Kiváncsi lennék ha lenne egy olyan autód, ami 3 mp alatt van 100-on és ami 8-9-10 mp alatt van 200-on, te hogyan közlekednél..
    Tuti nem 50-nel..
    Múltkor elhatároztam hogy betartom a kreszt amennyire lehet, és mindenhol annyival megyek amennyivel lehet.
    Autósok balról, jobbról(buszsávból) előztek,és volt aki ugatott,hogy:
    -„mivan köcs*g,motorod van de nem tudsz vele menni?!”
    Mondanom sem kell, én voltam a leglassabb…

    Ha pedig én vagyok a leggyorsabb megint csak szidnak és anyáztok minket.

    DjZone!Ültél már motoron?
    Nemhinném..
    Én sem nyilatkozom az űrrakétáról,hogy mennyire sz*r,mert még nem ültem rajta.

    volna pár tippem:
    1.,Ne légy irigy ha a nők a motorosokra buknak
    2.,Nőjj fel,viselkedj úgy mint egy felnőtt(ha már vállalkozásod van)
    3.,Autóba se ülj mert ha ilyen mentalításod.
    4.,Légyszíves írd meg,hogy miért utálod a motorosokat.(valami konkrétabbat)

    Akkor én is megírom neked,hogy miért utálják a motorosok az autósokat.

    Jah és ne anyázz, én sem tettem!

    Üdv:Zsíír

  24. Na miaz, most, hogy már mi is ketten vagyunk, már nincs válasz?:D

  25. Ez örök harc marad, motorosok-autósok, tolerálni kell tudni dolgokat… Én sem nyiratom ki azt az autóst aki ma bevágott elém, pedig megérdemelte volna…:D:D
    Motoros! amíg nem a motorrol visszafordulva nézed őket balesetet okozva, addig nincs probléma:D:D

  26. Neeem. Inkább megállok, persze ott ahol ezt tábla nem tiltja, és úgy nézek vissza 😀

  27. És utána ha elkéred a telefonszámát ugye nem motoron közlekedve írsz neki smst?! Miközben jobbról előzöd 120al a 30as táblánál az autókat és utána szlalonozol 3 sávban oda-vissza, majd a pirosnál brüümm-brüümm hadd nézzen mindenki?! :)))

  28. Hirtelen valaki mégnagyobbra nőtt, attól, mert van itt más is.

    Igen, ültem már motoron. És? Nem szerettem bele, nem vagyunk egyformák.

    Még mindig nem az irigység szól belőlem, az igazságérzet mutatóm lendül ki a motorosokra magukat simogatók láttán. De ezt már feljebb kifejtettem.

    Ha már az én oldalamon fröcsögtök, és nekem kötelességem elfogadni, hogy ti ilyen kedves mód idehányjátok a gondolataitokat, akkor hadd legyen már meg az a privilégiumom, hogy hajlandóak vagytok felfogni, amit én írok, nem csak elolvasni. Nem kérdőjeleztem meg semmit a mondandótokból, ezt kölcsönösen is elvárom.

    Egyébként pedig zavar, a felsőbbrendűségi érzet, és az a kéj, ahogyan valaki bejelenti, hogy neki motorja van, és motoros. Ez olyan, mint amikor valaki lóbálja a Lexus kulcsot, és azt hiszi attól különb bárkinél.

    Másrészt ezt a fajta fanatizmust sem szeretem, ami a hozzászólásaitokban is megmutatkozik, a témával kapcsolatban.

  29. MissHugi!

    Te is árasztod testnedveidet, minden testnyílásodból ha meglátsz egy motort???:)
    Amikor végigolvastam a kommenteket,hát,nem hittem el, hogy ezért utáll engem valaki.Talán azt nem nézi,hogy nem kicsit kell faszagyereknek lenni ahhoz,hogy fel merjen ülni egy ilyen gépre.

  30. Először válaszolok MissHuginak, ugye nőké az elsőbbség. Nem, megígérem, nem fogok jobbról 120-al előzni 30-as táblánál. A cikk-cakkot se fogom csinálni, bár nem is szokásom. A motorbrümmögtetést meg meghagyom a vagány srácoknak, hazafelé a discoból, mattrészegen az apja Opeljével…:D

  31. Zsíír!
    Nem… Abból már kinőttem, hogy a külsőségek láttán „árasszon el a testnedv”… Az más téma, hogy tényleg van olyan pasi, aki jól mutat rajta és tényleg vagány tud lenni… De ebben nem látok semmi furcsát, mert legalább így van ez a kocsival és a biciklivel is, és akkor is, ha csak az utcán sétálva jön valaki szembe velem:))
    Amúgy meg nem a motor látványa ami jó, hanem az érzés, amit akkor érzel amikor rajta ülsz.. kinek a papp, kinek a pappné:)

  32. T.DJZONE

    Nem fröcsögtetni jöttem ide, hanem mert látom miket írsz, és igaz nemtudom hány éves vagy, de ha ez zavar akkor semmiképp nem gondolkozol felnőttként.
    Ez a szint kb:7-8 évesek között elfogadott.Én 26 vagyok, és bizony sokmindent megéltem már.
    Én sem szeretek sok mindent:pl a töltöttkáposztát
    De amit te a postodban írtál….HÁÁÁT…:)
    Azért utálod, mert irigy vagy (logikus),és elégedettlen az életeddel,szerintem ezért írtad azt amit írtál.

    Motoros nevű kommenter, amúgy hajrá!

  33. PS:Kaptál ingyenreklámot:) feltettem a blogomra,amit néhány motoros is olvas:)

    Szép napot.

  34. Kedves DJ Zone! Nem vettem észre változást a magasságom tekintetében. Ugyanúgy 180 vagyok még mindíg. Ha nem lenne itt a másik motoros srác, ugyanúgy viselkednék. De tudod mit, nem magyarázkodok, főleg nem Neked. Ülltél motoron, jó neked, mi is, jelentem, nekem nagyon tetszett. Hát télleg nem vagyunk egyformák.

    Az igaszságérzet: hát tudod, sokszor nekem is kilendül a mutató. Mikor a rendőr egy év alatt 6-szor állít meg, csak azért mert motorral közlekedem. Megjegyzem, minden tiszta a motorommal, és jogosítványom is van, sőt, sisakot is használok. Bezzeg, a másik városban lakó hülyegyereket, aki rendszám nélküli motorral, jogosítvány sisak nélkül motorozik, sosem fogja meg. Szóval van még mit mesélni…én őket nem tartom motoronak, csak olyan embernek (??) akinek motorja van.

  35. Köszönjük, hogy elviselsz a blogodon. Próbálom felfogni mondandódat, többször is átolvasom, és értelmezem a mondatokat. Örülök, hogy Te is értelmezed a mi mondatainkat. Bár néha ez nem látszik…

    Nézd, ha ismernél személyesen, tudnád, hogy sosem nagypofával jelentem be, hogy: Na gyerekek, én motoros vagyok, úgyhogy tessék testnedveket kibocsájtani midnenhonnan…
    Mint már leírtam párszor, ez nem motoros magatartás, ezt a műmájerek csinálják. Ide csak azért motoros néven írok, hogy leessen, hogy én is motoros vagyok.

    Fanatizmus: Van valami fontos dolog az életedben, amit szeretsz csinálni? Le merem fogadni van. Na, nekünk ez az. És még jobb, hogyha társaságban motorozunk, békésen, és balesetmentesen. Az én motoros baráti körömben nem divat vagizni, mi elmegyünk, gurulunk egyet, aztán beszélgetünk, eszünk, iszunk. Ez ekkora bűn? Hát akkor bocsánat. Én nagyon szeretek motorozni, a motorozást, magát az érzést, de ezt hiába magyarázom. Röviden most ennyi.

  36. Nincs szükségem az ingyenreklámodra, így is sokkal többen olvasnak mint kellene.

    Ez a nem tudom hány éves vagy dologot már kifejtettem motoros nevet viselő cimborádnak is. Ha nem csak a komment boxig látnál el, feltűnt volna, hogy létezik egy csodás rólam rész, ahol fel van tüntetve a születési évem, amiből nem túl nagy művészet kiszámolni a korom…

    Örülök, hogy folyamatosan az irigységet próbáljátok rám húzni, és nem vagy képes felfogni azt az aprócska tényt, hogy azért mert valami idegesít, még nem irigykedem rá. Tudod, olyan életmódot élek, hogy ha valamit nagyon szeretnék, azt elérem, megveszem, megszerzem.

  37. De jó neked. És akkor mi érezzük magunkat különbenk? Te villogsz itt az állásoddal, meg a kereseteddel, holott senkit sem érdekel. Te tipikus magyar vagy. Csak azért utálsz valakit, mert motorozik. És Te vezető állást töltessz be??? Mit tennél, ha egy beosztottad motoros lenne? Kirúgnád vagy MI?
    A motoros nevet viselő cimborája meg elolvasta amit kellett, nagyon hátraestem Tőled. Kíváncsi lennék, hogy az én szakmámban hogy boldogulnál.

  38. Aham értem.
    Nézd annyira nem érdekel a kilétet,hogy utána nézzek hány éves vagy.
    Ha meg eléred,amit akarsz, annak örülök.Pl elérhetnéd,hogy kikapcsold ezt a hülye snow effectet is, mert elég zavaró.Ha már itt tartunk ilyen mentalítással vezetsz autót is?
    Mert ha igen,akkor ne csodálkozz ha valaki nyáron le fogja rúgni a tükrödet.Bár olyan életmódod élsz hogy veszel egy másik tükröt,tudom…
    Talicskát vezess vagy áramot, de semmiképpen se autót,ha ennyire könnyen felidegesítenek a motorosok…

  39. Egyébként meg ha megkérhetnélek, ne ilyen lekezelően, tudniillik érzékeny a lelki világom. És azt hiszem, a legelső kommentemet kivéve, amiért elnézést kérek, tiszteletteljes hangnemet ütettem meg Veled szemben. Ha kérhetném,hogy csak fele ilyen lekezelően. Köszöntem

  40. Ákos!
    Ne általánosítsunk:D csak te vagy a f*sz(csak vicc volt)

  41. „Ha idegesít valaki, attól még lehet, hogy nem az illető a hülye”

  42. Nézzük csak. Nekem jöttök, hogy biztosan irigykedem rátok, és amikor BÁRMIVEL alá akarom támasztani, hogy ez nem egészen így van, akkor már felvágok és hencegek. Ez tényleg aranyos.

    A lekezelésről pedig annyit, hogy amíg bármelyikötök is itt arcoskodik, és keménykedik velem, addig én is megengedhetek magamnak ilyen stílust.

    Ha már a blogomon jártok, és a korom, az anyagi helyzetem, vagy akármimet firtatjátok, legyen bennetek annyi, hogy körbenéztek. És nem ez a „annyira nem érdekel a kiléted” tipusú mentalitással firkálnátok.

    Dolgoztam olyan helyen, ahol naponta játszottam az életemmel. Nem attól lesz valaki „faszagyerek” , mert meri húzni a gázt…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.