YouTube linkek tiltása

Személyes tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy a Microsoft bekeményített, és mától tiltja a youtube-os urleket MSN üzenetként.

Kiváncsi leszek, hogy ezért a megmozdulásért az Európai Bizottság megint hány millió euróra fogja megsimogatni a kis arcát. Vagy majd jön a full kamu, hogy hát tévedés volt..?

A Microsoft mindig azt hiszi, hogy ő mindent megtehet, csak nem azért építenek az emberek információs társadalmat, web kettes oldalakat, hogy a nagy M$ majd egyszer csak lekorlátozza őket, kénye kedve szerint.

Az oké, hogy megy a nagy szörcsendzsin háború, és hogy Billy Boy beigérte, hogy hude ilyen-olyan szuper szolgáltatásokkal majd most tömegesen mindenki lájv szörcsöt fog használni… Ilyenek után, azt hiszem, már csak azért sem szavazok bizalmat nekik.

Kapcsolódó Wikipedia oldal

“YouTube linkek tiltása” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. És sokan azt gonolják h csak azért nem szeretek M$ vackokat használni mert nagypofájú linuxos vagyok… irc a legtisztább én azt mondom, ott minden úgy megy át ahogy leírtad, és IRCneten meg aztán mindenki szűrje magának a spamet, meg intézze a saját dolgait.. Málykroszoft monnyon le!

  2. Az a gond, hogy nem csak te dontesz, hanem az ismeroseid. Ha ok nem IRC-t, hanem MSN-t hasznalnak, akkor kesz. Meg akkor is, ha kozbeiktatsz egy IRCMSN proxyt, mert az o oldalukon akkor is cenzurazni fog a rendszer.

    BTW typo: Egy bátor megjegyzés » ér_ek_ezett a(z) “YouTube linkek tiltása” bejegyzéshez

  3. Nem hiszem, hogy a klienstől függ, mivel az msn szerverei szűrnek… volt még pár vicces húzásuk, pl amikor egységesen filterbe rakták az .info tld-es címeket, mert ugye az mind pornó vagy minimum káros oldal.

  4. ha mar annyira szurni akarnak, szurhetnek a kecseg msn virusok altal generalt urleket, mondjuk siman domain szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.