5 óra alvás póver

Hastancos Nos szóval, az a helyzet, hogy tőlem nem szokatlan módon egészen keveset aludtam ma éjszaka, pontosabban ma hajnal és a ma délelőtt folyamán. Történt ez alapvetően 4 ok miatt.



Az egyik Zsoca szülinapja volt, ami utolsó pillanatban jutott eszembe, de azért szakítottam rá nagyjából két órát a roppant zsúfolt hétfő estémből. Konkrétan másztam hazafelé, 9 után az irodából, és akkor hasított belém, hogy egyrészt obazmeg éhes vagyok, másrészt ez a jó ember idősebb lett egy évvel, és meg kéne húzni a fülét, meg akkor már vinni is kellene neki valami nedüt. Ez utóbbi két dolgot viszonylag hamar egymás utánban teljesítettem, majd 2 órát voltam Operánál.

A másik dolog mielőtt elindultam az irodából némi kihívást jelető kóddal találkoztam. Nagyon leegyszerűsítve egy olyan kódot találtam, ami értelmes weboldal kódot generál, de nagyjából 500x van önmagával eltitkosítva. Elkezdtem kézzel nekiállni fejteni, de egészen idő pazarlásnak tűnt. A szülinapozás után nekiültem, és írtam egy automatikát, és voilá 15 perc alatt meg is volt.

A harmadik ok, amiért keveset aludtam az volt, hogy most itt a háttérben indítok pár projektet és ennek a háttér munkálatai zajlanak, ami némi időt vesz el az én kis életemből is. Bár ezt az imént felsorolt három dolgból is áldoztam fel a negyediknek a kedvéért ami egy mocsok nagy rendrakás volt(Eszter nem röhög).

Most olyan állapot tombol a szombámban, mintha nem is én laknék itt. A szoba hátsó része egy picit még üres, mivel oda egy sarok íróasztal fog kerülni, ami nemes egyszerűséggel azt a célt fogja szolgálni, hogy elférjen rajta az asztali gépem, valamint a keverőm, a két lejátszóval. Így némiképpen az informatikai és az audió architektúra egyfajta egészséges koncentrációja is megfigyelhető lenne a szobának ezen részén.

Viszont így gyűrötten nem tudom milyen lesz a performanszom a fél hetes randin.

“5 óra alvás póver” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. ééés a lényeget kihúzza…. a fél7es randi… És még a kép is van hozzá.. KHM.. storyt akarunk!! Mostmárazonnal rögtön, ahogy hazaértél a FÉL7es RANDIRÓL!!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.