Ezek vannak mostanában velem

A nagy költözés hevében szépségesen elrendeztem a bokám egy időre. Vagy is, nem is tudom mi történt, elég annyi, hogy múlthét végén a Jókai és a Szondi utca sarkán egy lépés után oltári nagyot takartam a sima aszfalton.

Azóta a jobb bokámra csak óvatosan merek rálépni. Hogy, hogyan sikerült ennek hátterén a hétvégi költözés, azt inkább ne is kérdezzétek…

Viszont szombat hajnali fél 7-re végeztünk vele, egy laza 10 órás intenzív etapot követően. A régi lakásról majd lesznek fent képek is, ha már nem dobozok és táskák közt élek.

No meg happening volt, hogy vasárnap este Tamással elindultunk fotózni a városba, miután ő elindult haza, nagy eretnekségre vállalkoztam, és felmentem a Nyugati téri fellüljáróra, ami ugye le van zárva a dorgalom elől. De úgy gondoltam, hogy ha a csövesek bemehetnek, akkor én is felmehetek fotózni.

Nos, a rendőr bácsiknak ez szemlátomást nem tetszett.
Van is egy képem, ahogyan éppen leparkol egy bütykös taxi a lezárt feljáróhoz, majd elkezd két jó képességű „járőrözni”, miközben nagyon bámulnak rám. De úgy tűnik, nem értékelték a művészetem, vagy elfogyott a türelmük, vagy pedig hirtelen a 3 autóból kettőnek sürgős dolga akadt.

De lényeg a lényeg, lemerült az aksim, így kelletlenül lemásztam, de Scoldnak nem kellett óvadékot lerakni értem a VI. kerületi kapitányságon, mivel a kék pizsamások addigra eltűntek.

Ebből a mókázásból is egészen finom képek születtek. Viszont legközelebb akkor mászom fel, amikor meglesz a 180°-os objektívem is.

“Ezek vannak mostanában velem” bejegyzéshez 35 hozzászólás

  1. Jobbulast! Valami van 2009ben 😛 Ezidaig 4 ismerosomnek ment ki a terde, szakadt el valamelyik inja vagy eppen esett el es zuzta ossze magat (mindenik eset autobuszon). Lassan az otodik hete, hogy nekem is kiment a terdem. Harom het gipsz, 1 het pihenes, most meg ismet jarni tanulok … termeszetesen a jokor halom elmaradt dolog nekem is megvan (jobban mondva, neked mar nincs, mert hajnalra be tudtatok fejezni :P).

  2. Megnéztem a fent linket nemhogy izgatnám magamat az államvizsga miatt az oszlopos madaras kivilágított kép az tetszett…

  3. Az gáz, h nekem a bokádról megint csak az jut eszembe, h nem bírod a mototorosokat, a bicikliseket, nem vezetsz ÉSSS még a 4 km/h is sok? :)))

    JOBBULÁST, kis pingvin :***

  4. Ezt jól jegyezzétek meg és majd dörgöljétek az orra alá, a következő „Nénikéjét a Taxi 2000-nek avagy miért ne velük” poszt megírása utána. :PPP

  5. Ezt jól jegyezzétek meg és majd dörgöljétek az orra alá, a következő „Nénikéjét a Taxi 2000-nek avagy miért ne velük” poszt megírása után. :PPP

  6. A Taxi4-ről írtam anno egy ilyet, de akkor is az adott sofőrrel volt gondom, és nem a taxisokkal en general. Mivel mocsok sokat taxiztam nem általánosítok, mert a nagyrészük igen is korrekt.

    Találkozik az ember patkányokkal, akkor felhívja a központot, kér az ember egy etikást, elmondja a hasfájását, és majd ők intézik a dolgot.

  7. Rám szartak, mikor felhívtam a diszpécsert, h miért vitt be a taxis az állig felfegyverzett rohamrendőrök és a tüntetők közé…

  8. A tavaly előtti október 23.-i balhé közepéről taxival mentettem ki az egyik barátom, a Nyugati téri oszlatás megindulása előtt kb 2 perccel. Történetesen akkor ért be a vonata a Nyugatiba…

    Zsófi, panaszoltam már be pár taxist, akik utánna el is lettek küldve a társaságtól.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.